גם אני עברתי מ-650 לELITE + HUB, איכות חיים אחרת לגמרי.
קודם כל - עצם העובדה שאתה לא צריך לשמור על קשר עין בין השלט למכשירים זה כבר שווה, הרבה פספסוסים היו קורים לי ככה עם ה-650.
יש לך את השליטה מהאפליקציה בטלפון, גם מחוץ לבית שזה גם שווה הרבה (תוכל להדליק מזגן מהדרך למשל).
יש עוד הרבה פיצ'רים שווים שבהחלט מצדיקים את השדרוג.
ממליץ לך להוסיף גם AMAZON ECHO DOT, שיאפשר לך שליטה קולית על ההרמוני.
את ה-650 לא רואה סיבה למכור, תקבל עליו אולי 100-150 ש"ח. שווה לתת לקרובי משפחה, או להשתמש בחדר שינה/ילדים וכו'.
תיקון קל - לי יש את הULTIMATE שהוא קצת יותר זול, עולה כרגע 670 ש"ח כולל HUB מאמזון UK. לי הוא עלה פחות במבצע.
קיצר - אם אתה באמת יכול לקבל עליו לפחות 800, אולי שווה לקנות את הULTIMATE במקום, לא חושב שיש הבדל משמעותי ביניהם ששווה את הכסף.
ההאב יתפקד טוב מאוד לכל מטרה אבל בהשוואה לשלט פיסי ביד - השלט נוח בהרבה.
במיוחד לעניין זיפזוף ערוצים ושימוש במקשים חמים.
אם יש שלט אז לא צריך להסתכל על המסך שלו ואם אין שלט אז כל פעם צריכים להסתכל על המסך
של הסמרטפון או הטבלט.
העסקה האופטימלית היא שלט+האב.
·אני חושב כמוך ולכן אני מחכה לדיל על Logitech Harmony Companion שזהו אותו ההאב עם שלט פשוט יחסית. הגיע במבצעים באמזון אירופה ל-360 ש"ח. מחכה שיחזור במחיר דומה.
כנראה שאין חכם כבעל נסיון
אבל עדיין אם ניתן לתכנת סצינה שתפעיל את הטלויזיה ותעבור ליציאה הנכונה+סאונדבר+לעמעם את האור... דרך האפליקציה אז בשבילי זה מספיק (תמיד אוכל להוסיף שלט בעתיד, גם אם יעלה טיפה יותר)
קניתי את ה-ELITE מאמאזון אנגליה ב-PRIME DAY (היה מבצע מדהים - עלה בערך 600 שקל). מחליף אצלי את הONE המזדקן שלי. שמיים וארץ. פשוט שלט נפלא.
אגב - לחדר שינה קניתי את ההאב - והוספתי לו ב-30$ שלט "פשוט" (בלי מסך). הוא אחלה לגמרי. יש קצת מגבלות בהיעדר כפתורים דינאמיים - אבל לחדר שינה הוא עושה את העבודה יופי.