איזה אוזניות כדאי (להתחשב במחיר) דחוףףף

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
שלח תגובה
NirRazinsky פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי, לפני חמש שנים קניתי אוזניות ונהרסו לי, עכשיו קונה סוג חדש.
אני רוצה להתייעץ, אני בלחץ של זמן כי שבוע הבא אני טס ואני אקנה כנראה בדיוטי פרי, אילו אוזניות כדאי jbl everest elite 700 ב 950 ₪ או skullcandy crusher wireless שעולות 450 אבל נחשבות איכותיות וטובות מאוד.
חשובה לי השמיעה והאיכות מאוד ואני אוהב מאוד אוזניות וחובב של התחום (אבל לא מקצוען, רוצה להרגיש מקצוען 😜), חשוב לי להדגיש שאני בן 11 ויש לי 1600 שח שמתוכם אני גם רוצה לשמור לקניות ועוד שישאר לי כסף. אשמח שתענו כמה שיותר מהר ...

תודה, ניר.

WinOzi
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 180
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 23 פעמים

שליחה #2 

היי יש לי להציע לך אוזניות מקצועיות של סנהייזר (חדשות בקופסה שלא נפתחה) במחיר סופר מיוחד.
הדגם הוא: HD598.
What goes Up must come Down.

Roy.T
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1248
נתן תודות: 32 פעמים
קיבל תודות: 166 פעמים

שליחה #3 

NirRazinsky כתב:היי, לפני חמש שנים קניתי אוזניות ונהרסו לי, עכשיו קונה סוג חדש.
אני רוצה להתייעץ, אני בלחץ של זמן כי שבוע הבא אני טס ואני אקנה כנראה בדיוטי פרי, אילו אוזניות כדאי jbl everest elite 700 ב 950 ₪ או skullcandy crusher wireless שעולות 450 אבל נחשבות איכותיות וטובות מאוד.
חשובה לי השמיעה והאיכות מאוד ואני אוהב מאוד אוזניות וחובב של התחום (אבל לא מקצוען, רוצה להרגיש מקצוען 😜), חשוב לי להדגיש שאני בן 11 ויש לי 1600 שח שמתוכם אני גם רוצה לשמור לקניות ועוד שישאר לי כסף. אשמח שתענו כמה שיותר מהר ...

תודה, ניר.
...
·
אני מניח שהוא מחפש אוזניות בלוטות' בין היתר לטיסה, בהתחשב בזה שהוא נתן שתי דוגמאות שכאלו, סביר גם שה-598 ממילא לא יתאימו לו מבחינת סאונד, הוא בן 11 וכנראה יעדיף משהו חמים ופאנצ'י יותר, לא נדבר על זה שהן פתוחות.
ההצעה שלך לא ממש קשורה.

ניר, ה-Plantronics backbit pro הגרסה הראשונה או השניה אלו אוזניות מעולות, ומספקות סאונד נהדר יחסית למחיר. אם תמתא את הגרסה הראשונה באיזור ה-600 שקלים זה יהיה דיל מצויין מבחינתך.
גם ה-JBL Everest Elite 700 זו אוזנית בלוטות' מצויינת. לא תתאכזב מאף אחת מהן.

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”