מבצע של בזק - 65K5500UW ב 4200 ש"ח
כרגע אני עם SAMSUNG UE50H6400 ומעוניין להחליף ל 65 אינט'ש
עיקר השימושים כרגע טלוויזיה של הוט (סרטים/סדרות/ספורט) ואני שוקל חיבור למחשב או מעבר לחברה עם תכנים באיכות יותר טובה.
בזק יצאו במבצע עם 65K5500UW במחחיר של 4200 ש"ח
השאלות שלי:
1. האם אני ארגיש הבדל לטובה או לרעה לעומת הסמסונג (בתכנים הנוכחיים והעתידיים)
2. האם המחיר משתלם עבור 65 אינטש
תודה רבה לכם
עיקר השימושים כרגע טלוויזיה של הוט (סרטים/סדרות/ספורט) ואני שוקל חיבור למחשב או מעבר לחברה עם תכנים באיכות יותר טובה.
בזק יצאו במבצע עם 65K5500UW במחחיר של 4200 ש"ח
השאלות שלי:
1. האם אני ארגיש הבדל לטובה או לרעה לעומת הסמסונג (בתכנים הנוכחיים והעתידיים)
2. האם המחיר משתלם עבור 65 אינטש
תודה רבה לכם
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4936
- נתן תודות: 521 פעמים
- קיבל תודות: 689 פעמים
לגבי גודל המסך -- לא ציינת את מרחק הצפייה אבל בהנחה שמדובר בסלון ממוצע אז לך על זה
אני שדרגתי לאחרונה ל 65 (מרחק 3.5 - 4 מ׳) ומבסוט מכל רגע.
באשר למסך עצמו -- לא מכיר את הדגם לכן לא יכול להגיב. מנגד יש פה המוני חברים שוודאי יוכלו לעזור.
הערה קטנה לגבי מבצעים מהסוג הזה -- הפילוסופיה שלי היא שאין ״ארוחות חינם״ ובהרבה מקרים יש איזה קאצ׳ שמסתתר באותיות הקטנות...
אישית מתרחק מהם כמו מאש .. ! אבל זה כמובן אני ויכול מאד להיות שמדובר בדיל משתלם.
בהצלחה
באשר למסך עצמו -- לא מכיר את הדגם לכן לא יכול להגיב. מנגד יש פה המוני חברים שוודאי יוכלו לעזור.
הערה קטנה לגבי מבצעים מהסוג הזה -- הפילוסופיה שלי היא שאין ״ארוחות חינם״ ובהרבה מקרים יש איזה קאצ׳ שמסתתר באותיות הקטנות...
אישית מתרחק מהם כמו מאש .. ! אבל זה כמובן אני ויכול מאד להיות שמדובר בדיל משתלם.
בהצלחה
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
הורים של אשתי רכשו אותו לפני מספר חודשים (עלה בסביבות 6K)
לדעתי תמורה מצוינת לכסף.
לדעתי תמורה מצוינת לכסף.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20177
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
"65 זה דיי המינימום.
ה-K5500 זה מסך בסיסי אבל סבבה. לדעתי המחיר לא רע בכלל אם לקחת בחשבון שמוכרים היום *** סיני ללא שם בכלל ב-4000, אז 4200 עבור מסך בסיסי טוב זה אחלה.
ה-K5500 זה מסך בסיסי אבל סבבה. לדעתי המחיר לא רע בכלל אם לקחת בחשבון שמוכרים היום *** סיני ללא שם בכלל ב-4000, אז 4200 עבור מסך בסיסי טוב זה אחלה.