שינוי גרפיקה במכונת משחק - תשלום בהתאם.
שלום רב. אני מחפש בן אדם שיודע לשנות גרפיקה של תוכנת משחק שצרובה על לוח אם שנמצא בתוך מכונת משחק.
יש איזה חבר לאבא שלי שמחפש מישהו שיוכל בדרך כלשהי לשנות לו גרפיקה של הלוח אם שיש בו תוכנת משחק הצרובה על הלוח אם שנמצא בתוך המכונה.
הוא וגם אני לא יודעים לעשות את זה, גם אם הדבר הזה היה בהישג ידינו. אני ממש לא בקיא בעסק הזה.
הוא מוכן לשלם על זה הרבה כסף למי שיכול לעשות את זה בשבילו. מי שאולי חושב שהוא יודע לעשות את זה, אנא צור איתי קשר בבקשה. לפי דעתי זה ישתלם לך מאוד.
ככה נראה הלוח של המכונה:
[img2=526x701]https://srv214.gif.co.il/images/5398291_a.jpg[/img2]
פרטים ליצירת קשר: טלפון נייד - 0502398377, אימייל: [email protected]
תודה מראש, ליאור
יש איזה חבר לאבא שלי שמחפש מישהו שיוכל בדרך כלשהי לשנות לו גרפיקה של הלוח אם שיש בו תוכנת משחק הצרובה על הלוח אם שנמצא בתוך המכונה.
הוא וגם אני לא יודעים לעשות את זה, גם אם הדבר הזה היה בהישג ידינו. אני ממש לא בקיא בעסק הזה.
הוא מוכן לשלם על זה הרבה כסף למי שיכול לעשות את זה בשבילו. מי שאולי חושב שהוא יודע לעשות את זה, אנא צור איתי קשר בבקשה. לפי דעתי זה ישתלם לך מאוד.
ככה נראה הלוח של המכונה:
[img2=526x701]https://srv214.gif.co.il/images/5398291_a.jpg[/img2]
פרטים ליצירת קשר: טלפון נייד - 0502398377, אימייל: [email protected]
תודה מראש, ליאור
- IASDA
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 366
- שם מלא: iasda
- נתן תודות: 22 פעמים
- קיבל תודות: 41 פעמים
הייתי קודם כל מחפש את הרום באינטרנט ומשנה את הקוד שאני רוצה, ולאחר מכן בוחן את האופציה לצרוב אותו לצ'יפ חדש שיעבוד עם המכונה. אם זה אפשרי בכלל, זה דורש הרבה עבודה (אולי אפילו פחות עבודה מלהרכיב מכונה מקוסטמת אצלך עם MAME או משהו). כדאי לך לברר בקבוצות הארקייד בפייסבוק.
אני לא יודע בדיוק כי האדם הזה שצריך את זה אמר לי למצוא לו מישהו שיודע לעשות את זה והוא לא הרחיב הרבה. אבל ממה שהוא אמר לי, שיש לו משחק מסויים במכונה והוא רוצה לשנות את העיצוב של המשחק.Ebs111 כתב:@lior19
·
מה הכוונה בלשנות גרפיקה?...
·אני אברר, תודה. יש סיכוי שאתה יודע אולי לעשות את זה בעצמך?IASDA כתב:הייתי קודם כל מחפש את הרום באינטרנט ומשנה את הקוד שאני רוצה, ולאחר מכן בוחן את האופציה לצרוב אותו לצ'יפ חדש שיעבוד עם המכונה. אם זה אפשרי בכלל, זה דורש הרבה עבודה (אולי אפילו פחות עבודה מלהרכיב מכונה מקוסטמת אצלך עם MAME או משהו). כדאי לך לברר בקבוצות הארקייד בפייסבוק....