שינוי גרפיקה במכונת משחק - תשלום בהתאם.

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
lior19 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 243
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

שלום רב. אני מחפש בן אדם שיודע לשנות גרפיקה של תוכנת משחק שצרובה על לוח אם שנמצא בתוך מכונת משחק.

יש איזה חבר לאבא שלי שמחפש מישהו שיוכל בדרך כלשהי לשנות לו גרפיקה של הלוח אם שיש בו תוכנת משחק הצרובה על הלוח אם שנמצא בתוך המכונה.

הוא וגם אני לא יודעים לעשות את זה, גם אם הדבר הזה היה בהישג ידינו. אני ממש לא בקיא בעסק הזה.

הוא מוכן לשלם על זה הרבה כסף למי שיכול לעשות את זה בשבילו. מי שאולי חושב שהוא יודע לעשות את זה, אנא צור איתי קשר בבקשה. לפי דעתי זה ישתלם לך מאוד.

ככה נראה הלוח של המכונה:

[img2=526x701]https://srv214.gif.co.il/images/5398291_a.jpg[/img2]

פרטים ליצירת קשר: טלפון נייד - 0502398377, אימייל: [email protected]

תודה מראש, ליאור

Ebs111
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 287
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 71 פעמים

שליחה #2 

@lior19
·
מה הכוונה בלשנות גרפיקה?
Stay in the shadows...... :-=

IASDA
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 366
שם מלא: iasda
נתן תודות: 22 פעמים
קיבל תודות: 41 פעמים

שליחה #3 

הייתי קודם כל מחפש את הרום באינטרנט ומשנה את הקוד שאני רוצה, ולאחר מכן בוחן את האופציה לצרוב אותו לצ'יפ חדש שיעבוד עם המכונה. אם זה אפשרי בכלל, זה דורש הרבה עבודה (אולי אפילו פחות עבודה מלהרכיב מכונה מקוסטמת אצלך עם MAME או משהו). כדאי לך לברר בקבוצות הארקייד בפייסבוק.

lior19 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

Ebs111 כתב:@lior19
·
מה הכוונה בלשנות גרפיקה?
...
אני לא יודע בדיוק כי האדם הזה שצריך את זה אמר לי למצוא לו מישהו שיודע לעשות את זה והוא לא הרחיב הרבה. אבל ממה שהוא אמר לי, שיש לו משחק מסויים במכונה והוא רוצה לשנות את העיצוב של המשחק.

lior19 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

IASDA כתב:הייתי קודם כל מחפש את הרום באינטרנט ומשנה את הקוד שאני רוצה, ולאחר מכן בוחן את האופציה לצרוב אותו לצ'יפ חדש שיעבוד עם המכונה. אם זה אפשרי בכלל, זה דורש הרבה עבודה (אולי אפילו פחות עבודה מלהרכיב מכונה מקוסטמת אצלך עם MAME או משהו). כדאי לך לברר בקבוצות הארקייד בפייסבוק.
...
·אני אברר, תודה. יש סיכוי שאתה יודע אולי לעשות את זה בעצמך?

IASDA
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 366
שם מלא: iasda
נתן תודות: 22 פעמים
קיבל תודות: 41 פעמים

שליחה #6 

אין לי שום ניסיון עם זה (חוץ מקצת אסמבלי שאני מניח שהמשחק כתוב בו), אני רק יודע שזה אפשרי ולדעתי יש אנשים בארץ שיכולים לעזור עם זה, לפחות לנסות.

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”