ספקית אינטרנט מומלצת לשידור סטרימינג
בספקית שלי בזק בנלאומי מאיימים עליי שאם אני עוזב אותם אז בספקית אחרת הסטרימינג יתקע הרבה פעמים כי אין להם פס רחב כראוי לסטרימינג ו
בגלל שכל החברים והמשפחה שלי נמצאים רק בבזק בנלאומי ושזה יקר לי המחיר של החברה הזאת אבל אני רוצה סטרימינג טוב במחיר יותר מוזל לספקית
.
בגלל שכל החברים והמשפחה שלי נמצאים רק בבזק בנלאומי ושזה יקר לי המחיר של החברה הזאת אבל אני רוצה סטרימינג טוב במחיר יותר מוזל לספקית
.
ככה זה אנשי מכירות/שימור, מספרים כל מיני סיפורים כדי לשכנע אותך להצטרף/להישאר. לי הם סיפרו שלא כדאי לעבור לפרטנר כי האינטרנט הביתי שלהם עובד על סלולראליחביב כתב:בספקית שלי בזק בנלאומי מאיימים עליי שאם אני עוזב אותם אז בספקית אחרת הסטרימינג יתקע הרבה פעמים כי אין להם פס רחב כראוי לסטרימינג ו
....
אמנם יש להם גם חבילה כזאת במידה ומישהו מעוניין אבל להציג את זה כפי שתואר לי זה חצי אמת, וחצי אמת גרועה משקר.
קיצר אל תתרגש משטויות.
אני לא מסכים שהכל שטויות.
אין פה מה לפצח...יש פה עניין של החרגות פורטים או traffic shaping
מאחורי גבם של הלקוחות .
סגירת ה"שיבר" בשעות עומס.
הרי צריך להבין אם פעם נתנו לנו 10 מגה וניצלנו 4-5 או 10 בזמן הורדות לטווח ש לשעה עד שלוש ביום
היום אתה משתמש במינימום 4-50 לאורך כל היום והם צריכים לספק את זה.
ממנורות חכמות\NETFLIX\שירותי טלוויזיה אינטרנטים.
הזמנים השתנו....
מאחורי גבם של הלקוחות .
הרי צריך להבין אם פעם נתנו לנו 10 מגה וניצלנו 4-5 או 10 בזמן הורדות לטווח ש לשעה עד שלוש ביום
הזמנים השתנו....
אין בעייה. אני רק אבהיר שאני לא מוציא מכלל אפשרות שבחלק מהספקיות הוא עלול להיתקל בבעיות, אבל יש יותר מאחת שיודעת לספק סטרימינג איכותי ויציב גם שהקו עמוס כך שאין צורך להתאבד דווקא על אחת מהן בכל מחיר.eladeb כתב:אני לא מסכים שהכל שטויות.
מאחורי גבם של הלקוחות .
הזמנים השתנו.......