למכירה VERA PLUS ומודולים של secure
-
BarakMichaeli
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 333
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
היי,
אני מוכר את הורה פלוס שלי (תדר אירופאי), המוצר חדש, חיברתי אותו פעם אחת ולא השתמשתי בו מעולם.
כמו כן אני מוכר שני מודולים של secure, מתג לדוד SIR321(אירופאי) חדשים, לא הוצאו מהקופסא.
אני מוכר כי אני לא משתמש בזה, חשבתי להתחיל עם הרעיון של בית חכם אבל אין לי זמן רצון וכח להתעסק עם זה כרגע.
אני גר באור עקיבא ועובד במתם חיפה, זמין בשניהם.
עד יום שלישי אני זמין, לאחר מכן אני טס לארה״ב לשלושה שבועות.
מחיר לורה: 550
מחיר לכל אחד מהבקרים: 200
0508356244
אני מוכר את הורה פלוס שלי (תדר אירופאי), המוצר חדש, חיברתי אותו פעם אחת ולא השתמשתי בו מעולם.
כמו כן אני מוכר שני מודולים של secure, מתג לדוד SIR321(אירופאי) חדשים, לא הוצאו מהקופסא.
אני מוכר כי אני לא משתמש בזה, חשבתי להתחיל עם הרעיון של בית חכם אבל אין לי זמן רצון וכח להתעסק עם זה כרגע.
אני גר באור עקיבא ועובד במתם חיפה, זמין בשניהם.
עד יום שלישי אני זמין, לאחר מכן אני טס לארה״ב לשלושה שבועות.
מחיר לורה: 550
מחיר לכל אחד מהבקרים: 200
0508356244
-
BarakMichaeli
- חבר פעיל מאוד

@roeylee
·
מבחינת מתח זה מתאים למתח הישראלי
·
מבחינת מתח זה מתאים למתח הישראלי
- Grappa
- חבר ותיק

- תגובות: 2567
- שם מלא: Grappa
- נתן תודות: 51 פעמים
- קיבל תודות: 390 פעמים
@roeylee
·
כל התשובות לשאלות שלך נמצאות בשירשור הדביק.
יש מספר תדרים בעולם במדינת ישראל יש תדר ייחודי שלא קיים באף מקום בעולם לכאורה בגגל קומבינה מסחית של בזק.
רוב החברה כאן משתמשים בתדר האירופאי בגלל מגוון המוצרים הרחב והמחיר הנמוך (כמעט חצי)
חייבת! להיות תאימות מלאה בין התדר של הבקר למודול הנשלט.
·
כל התשובות לשאלות שלך נמצאות בשירשור הדביק.
יש מספר תדרים בעולם במדינת ישראל יש תדר ייחודי שלא קיים באף מקום בעולם לכאורה בגגל קומבינה מסחית של בזק.
רוב החברה כאן משתמשים בתדר האירופאי בגלל מגוון המוצרים הרחב והמחיר הנמוך (כמעט חצי)
חייבת! להיות תאימות מלאה בין התדר של הבקר למודול הנשלט.
·Grappa כתב:
...
אולי התדר הישראלי הוא בגלל קומבינה מסחרית, אבל השאלה אם שימוש בתדר אירופאי לא יתנגש עם דברים אחרים פה בארץ, מבחינה טכנית ומבחינה משפטית.
- Grappa
- חבר ותיק

- תגובות: 2567
- שם מלא: Grappa
- נתן תודות: 51 פעמים
- קיבל תודות: 390 פעמים
@roeylee
·
מבחינה טכנית אין לו עם מה להתנגש, כל הבדיקות המעמיקות שערכתי מראות שהתדר פנוי (היה בעבר בשימוש הרשת האנלוגית של פלאפון).
מבחינה משפטית העיניין ברור כך זה היה בעבר עם WIF ועם BT עד שמישהוא התעורר והבין שאין מה לעשות.
לי לא היו בעיות ולא ידוע לי על אף אחד בפורום שהתלונן.
·
מבחינה טכנית אין לו עם מה להתנגש, כל הבדיקות המעמיקות שערכתי מראות שהתדר פנוי (היה בעבר בשימוש הרשת האנלוגית של פלאפון).
מבחינה משפטית העיניין ברור כך זה היה בעבר עם WIF ועם BT עד שמישהוא התעורר והבין שאין מה לעשות.
לי לא היו בעיות ולא ידוע לי על אף אחד בפורום שהתלונן.
-
BarakMichaeli
- חבר פעיל מאוד

הvera נמכר, נשאר מודול אחד של scure