Asus rt ac68u או archer c9?
שלום אני מתלבט בין 2 הראוטרים האלה הarcher c9 אני מתכוון לקנות בארץ ב 695 שקל וה ac68u דרך אמזון ב 155 דולר השאלה שלי אם ה asus יותר טוב ושווה? בא לי גיוון מהראוטרים שיש בארץ אבל מפחד מאמזון שלא יחזירו את המוצר בגלל התדר 5ghz השאלה מה הסיכוי שהמכס יעצרו אותו? כי הבנתי בארץ אין תראוטר הזה לפחות archer c9 זמין לי ליד הבית אבל לא בא לי את tp link מפחיד אותי ה archer c9 בגלל שהקושחה שלו ישנה משנת 2015 ואין עדכונים וזה ממש מרחעק אותי ממנו למרות שבאסוס העדכונים הם כל כמה חודשים אני רואה
אישית היתי ממליץ על האסוס לפי ביקורות וחוות דעת של אנשיםLior18 כתב:שלום אני מתלבט בין 2 הראוטרים האלה הarcher c9 אני מתכוון לקנות בארץ ב 695 שקל וה ac68u דרך אמזון ב 155 דולר השאלה שלי אם ה asus יותר טוב ושווה? בא לי גיוון מהראוטרים שיש בארץ אבל מפחד מאמזון שלא יחזירו את המוצר בגלל התדר 5ghz השאלה מה הסיכוי שהמכס יעצרו אותו? כי הבנתי בארץ אין תראוטר הזה לפחות archer c9 זמין לי ליד הבית אבל לא בא לי את tp link מפחיד אותי ה archer c9 בגלל שהקושחה שלו ישנה משנת 2015 ואין עדכונים וזה ממש מרחעק אותי ממנו למרות שבאסוס העדכונים הם כל כמה חודשים אני רואה...
שיש להם אותו ממש מרוצים לאור העובדה שיש לו אחלה של ממשק
אם שלל אפשרויות
מצד שלי העיצוב שלו מכוער להחריד אני לא מבין מי המטומטם בחברת
אסוס שחשב על העיצוב שלו
לשים אותו בסלון זה ממש מכער הכל
גם הטיפילינק נראה מכוער אבל זה כל אחד הטעם שלו
אישית אני אוהב ראוטרים שמעוצבים יפה לדוגמה כמו לינקסיס
EA6200 כאלה שאין להם אנטנות חיצוניות בכלל
·חשוב לי יציבות ומהירות פחות המראה 😊 יש פה אנשים שלקחו ת c7 שהוא בכלל נראה זוועה ודווקא אנשים ממליצים עליו לפחות ה c9 נראה יותר טוב פשוט מפחיד אותי הקושחה שלו כי היא ישנה משנת 2015 אפילו שהחומרה טובה אבל פאקינג קושחה מ2015 ואין עדכונים..MrYair כתב:אישית היתי ממליץ על האסוס לפי ביקורות וחוות דעת של אנשים......
שיש להם אותו ממש מרוצים לאור העובדה שיש לו אחלה של ממשק
אם שלל אפשרויות
מצד שלי העיצוב שלו מכוער להחריד אני לא מבין מי המטומטם בחברת
אסוס שחשב על העיצוב שלו
לשים אותו בסלון זה ממש מכער הכל
גם הטיפילינק נראה מכוער אבל זה כל אחד הטעם שלו
אישית אני אוהב ראוטרים שמעוצבים יפה לדוגמה כמו לינקסיס
EA6200 כאלה שאין להם אנטנות חיצוניות בכלל...
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10914
- נתן תודות: 215 פעמים
- קיבל תודות: 1942 פעמים
@Lior18
למה פאקינג? למה?
אפשר לדבר יפה, גם בפורום.
אולי הקושחה כל כך טובה, שעדיין לא מצאו צורך לעדכן?
או שהעדכונים שיש כל כך מינוריים שלא כדאי להם להוציא גירסה רק עבורם?
למה פאקינג? למה?
או שהעדכונים שיש כל כך מינוריים שלא כדאי להם להוציא גירסה רק עבורם?
·סליחה פשוט מעצבן אותי שאין הרבה ראוטרים בארץ מתקדמים ואלה שיש הם בלי השקעה גבוהה תמיד טוב שיש עדכון קושחה גם אם המערכת יציבה אני לא חושב ש c9 זה הכי טוב ברמה שלא צריך להןציא עוד עדכונים האמת אם מישהו פה קנה ת c9 בארץ אני אשמח לדעת איך היציבות והביצועים כי אני מתכנן בראשון לקנות כבר משהו ובכלל בc9 שאני נכנס יש גרסאות חומרה 1,2,3 בגרסת 3 אין קושחה להורדה שזה מוזרAmir64 כתב:@Lior18
למה פאקינג? למה?
או שהעדכונים שיש כל כך מינוריים שלא כדאי להם להוציא גירסה רק עבורם?...
- Amir64
-
- גורו

אם רק הגירסה הישראלית לא מתקדמת, קנה בחו"ל.
·נכנסתי לאתר של tp link בחרתי worldwide כולם מ2015 רק בגרסה האמריקאית יש מ2016.. ואגב הם אמרו שזה רק שיש us בגרסת חומרה... ומה הסיכוי שאני אקנה c9 בארץ ואקבל עם קושחה גלובלית? האיזור משנה בבחירת קושחה? אם אין לי תקושחה הישראלית והיא פתוחה אני יכול לבחור להוריד תקושחה מכל איזור שאני רוצה? ארצות הברית.בריטניה וכאלה? כי הבנתי שבארצות הברית זה גרסאות שונותAmir64 כתב:אם רק הגירסה הישראלית לא מתקדמת, קנה בחו"ל....
נערך לאחרונה על ידי Lior18 ב 28/07/2017 0:45, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Amir64
-
- גורו

בגירסה האמריקאית, מאוד יכול להיות שהקושחה החדשה יותר היא לא עדכון, אלא צעד אחורה.
יש הקשחה בדרישות הרגולטוריות בארה"ב, כמו שבישראל יש דרישות.
יש שם דרישה שקושחות האלטרנטיביות לא יוכלו להגביר את עוצמת ה- WIFI מעל ערך מסויים,
וגם מותרים פחות ערוצי WIFI מאשר באירופה.
מה שמחייב שינוי חומרה, ולכן גם קושחה כדי לקבל אישור לשיווק בארה"ב.
לא בדקתי ב- tplink, אבל לא מזמן בדקתי בLinksys וזה היה ככה.
יש שם דרישה שקושחות האלטרנטיביות לא יוכלו להגביר את עוצמת ה- WIFI מעל ערך מסויים,
לא בדקתי ב- tplink, אבל לא מזמן בדקתי בLinksys וזה היה ככה.
·אז זה מבלבל אני אמור לבחור ב tp link בישראל ורק שם הקושחות הן יתאימו? ובכלל שאני בוחר ישראל ומוריד קושחה מ tp link זה מביא לי קושחה ישראלית? כי ראיתי שגם ב worldwide זה מביא את אותה קושחה אותו מספר מה זה אומר? אם נניח יהיה לי קושחה ישראלית איך אני מעדכן ואיפה זה דרך בנדא?Amir64 כתב:בגירסה האמריקאית, מאוד יכול להיות שהקושחה החדשה יותר היא לא עדכון, אלא צעד אחורה.
לא בדקתי ב- tplink, אבל לא מזמן בדקתי בLinksys וזה היה ככה....