Amazon Fire Stick + Netfilix
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
אין לי ניסיון עם Firestick, אבל Chromecast עובד מצויין.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
כן, אבל אפשר גם ממחשב בכרום.
@drorhh
·אני עובד עם firestick + נטפליקס כבר כמה חודשים - עובד מעולה.. חלק.
קח בחשבון שתכנים של אמזון מאוד מצוצמים מחוץ לארצות הברית, אם תרצה, תוכל לשנות את ה IP לאמריקאיי,
אבל מאחר והתעניינת בfirestick שעולה כ 40 דולר + נטפליס שעולה כ 10$ חודשי = הכל מצויין.
·אני עובד עם firestick + נטפליקס כבר כמה חודשים - עובד מעולה.. חלק.
קח בחשבון שתכנים של אמזון מאוד מצוצמים מחוץ לארצות הברית, אם תרצה, תוכל לשנות את ה IP לאמריקאיי,
אבל מאחר והתעניינת בfirestick שעולה כ 40 דולר + נטפליס שעולה כ 10$ חודשי = הכל מצויין.
- danielpo123
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 191
- נתן תודות: 47 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
@drorhh
·
אני גם משתמש באמזון סטיק כבר זמן מה - מאוד מרוצה
נטפליקס עובד חלק על גבי וייפיי באיכות HD
כתוביות בעברית עובדות חלק ללא בעיה
אני בלי אמזון פריים (כמו שציינו פה התכנים מוגבלים בארץ), משתמש רק בנטפליקס
אישית אני מעדיף את האמזון סטיק על כרומקאסט, אני מעדיף שלט וממשק על גבי הטלויזיה מאשר שימוש בסמארטפון
·
אני גם משתמש באמזון סטיק כבר זמן מה - מאוד מרוצה
נטפליקס עובד חלק על גבי וייפיי באיכות HD
כתוביות בעברית עובדות חלק ללא בעיה
אני בלי אמזון פריים (כמו שציינו פה התכנים מוגבלים בארץ), משתמש רק בנטפליקס
אישית אני מעדיף את האמזון סטיק על כרומקאסט, אני מעדיף שלט וממשק על גבי הטלויזיה מאשר שימוש בסמארטפון
- nirzon
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1352
- נתן תודות: 83 פעמים
- קיבל תודות: 192 פעמים
@drorhh
·
אם יש לך טיפה סבלנות, אתה יכול להמתין עוד כמה ימים. אני הזמנתי לא מזמן את ה-Roku Express, בדיוק לאותו הצורך, צפיה בנטפליקס בחדר השינה.
הדיווח האחרון על החבילה היא שהיא עברה את המכס בארץ, ככה שאני מניח שתוך מספר ימים הוא יהיה ברשותי. כשהוא יגיע, אני אתן כאן דיווח אם ואיך הוא עובד.
ניתן להזמין אותו בפחות מ-40$ מאמאזון במשלוח ישיר לישראל.
·
אם יש לך טיפה סבלנות, אתה יכול להמתין עוד כמה ימים. אני הזמנתי לא מזמן את ה-Roku Express, בדיוק לאותו הצורך, צפיה בנטפליקס בחדר השינה.
הדיווח האחרון על החבילה היא שהיא עברה את המכס בארץ, ככה שאני מניח שתוך מספר ימים הוא יהיה ברשותי. כשהוא יגיע, אני אתן כאן דיווח אם ואיך הוא עובד.
ניתן להזמין אותו בפחות מ-40$ מאמאזון במשלוח ישיר לישראל.
תודה על כל התשובות.
התכוונתי להזמין את ה- Roku אך הבנתי שכמעט בלתי אפשרי להתקין עליו קודי, בעוד על amazon fire ניתן.
למרות שהשימוש העיקרי יהיה עבור Netflix אופציה של קודי תמיד מתקבלת בחיוב.
מישהו ניסה להתקין קודי על Roku?
התכוונתי להזמין את ה- Roku אך הבנתי שכמעט בלתי אפשרי להתקין עליו קודי, בעוד על amazon fire ניתן.
למרות שהשימוש העיקרי יהיה עבור Netflix אופציה של קודי תמיד מתקבלת בחיוב.
מישהו ניסה להתקין קודי על Roku?
@nirzon
מה הכוונה משחקים של VPN?
ROKU מציגה את הספריה הישראלית, כמעט בלתי אפשרי נכון להיום לקבל ספריות של מדינות אחרות על ROKU בגלל כל מיני הגנות שנטפליקס הוסיפו בשנה האחרונה.
לגבי הממשק, אני אישית באנגלית ולא התעסקתי עם זה יותר מידי אבל בערב אני אהיה בבית ואבדוק אם קיים ממשק בעברית.
מה הכוונה משחקים של VPN?
ROKU מציגה את הספריה הישראלית, כמעט בלתי אפשרי נכון להיום לקבל ספריות של מדינות אחרות על ROKU בגלל כל מיני הגנות שנטפליקס הוסיפו בשנה האחרונה.
לגבי הממשק, אני אישית באנגלית ולא התעסקתי עם זה יותר מידי אבל בערב אני אהיה בבית ואבדוק אם קיים ממשק בעברית.
- nirzon
-
- חבר ותיק

@Cleaner
·
כשחיפשתי ברשת איך להפעיל את Roku מחוץ לארה"ב יש המון מדריכים איך לקנפג VPN ו-DNS על הראוטר על מנת לקבל את כל מה שיש בארה"ב במדינה אחרת. זה לא מעניין אותי. אני פשוט רוצה לראות את הנטפליקס הישראלי, אז אם אתה לא עשית שום דבר מיוחד, זה כנראה טוב.
·
כשחיפשתי ברשת איך להפעיל את Roku מחוץ לארה"ב יש המון מדריכים איך לקנפג VPN ו-DNS על הראוטר על מנת לקבל את כל מה שיש בארה"ב במדינה אחרת. זה לא מעניין אותי. אני פשוט רוצה לראות את הנטפליקס הישראלי, אז אם אתה לא עשית שום דבר מיוחד, זה כנראה טוב.
כן יש המון מדריכים שהם פשוט קופי פייסט של מדריכים ישנים, בשנה האחרונה נטפליקס הוסיפו כל מיני הגנות שממש מקשות על משתמשי ROKU שרוצים גישה לספריות של מדינות אחרות. אבל גישה לספריה הישראלית אתה תקבל בלי שום בעיה.
- danielpo123
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 191
- נתן תודות: 47 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
@Cleaner
·
אהבתי באמזון סטיק שהשלט הינו bluetooth ולכן לא חשוב לאן מצביעים איתו
בנוסף אפשר להתקין אפליקציות חיצוניות כמו קודי
החיסרון באמזון סטיק זה שהוא מנסה בכל דרך אפשרית לדחוף לך את האמזון פריים כדי שתשלם להם עוד כסף צריך לשים לב לזה
קיצר ממליץ עליו בחום
·
אהבתי באמזון סטיק שהשלט הינו bluetooth ולכן לא חשוב לאן מצביעים איתו
בנוסף אפשר להתקין אפליקציות חיצוניות כמו קודי
החיסרון באמזון סטיק זה שהוא מנסה בכל דרך אפשרית לדחוף לך את האמזון פריים כדי שתשלם להם עוד כסף צריך לשים לב לזה
קיצר ממליץ עליו בחום
- nirzon
-
- חבר ותיק

@drorhh
·
עדכון - ה-Roku Express שלי הגיע אתמול.
לצערי הוא הגיע תקול. התקלה היא שהוא מאבד תקשורת WIFI כשהוא מתחמם. מאד מעצבן. לקח לי קצת זמן להבין את זה, ואחרי שהבנתי הצלחתי טיפה להפעיל אותו כשהוא עומד על מגבת שמכסה קרחון מהפריזר.
בכל אופן - אני מצטער לדווח שאין לאפליקציית נטפליקס שלו ממשק בעברית. תרגומים בעברית עובדים היטב.
חוץ מזה - מדובר במכשיר ממש מוצלח (כשה-WIFI שלו עובד). ממשק מאד נוח. אפליקציית הנטפליקס שלו ממש זהה לזו של ה-PS4. השליטה עם השלט רחוק מאד נוחה. אם הם יעדכנו מתישהו את האפליקציה כך שתעבוד בעברית זה פתרון נהדר להרבה אנשים.
זהו. עכשיו אני צריך לעלות מול אמאזון ולטפל בהפעלת האחריות.
·
עדכון - ה-Roku Express שלי הגיע אתמול.
לצערי הוא הגיע תקול. התקלה היא שהוא מאבד תקשורת WIFI כשהוא מתחמם. מאד מעצבן. לקח לי קצת זמן להבין את זה, ואחרי שהבנתי הצלחתי טיפה להפעיל אותו כשהוא עומד על מגבת שמכסה קרחון מהפריזר.
בכל אופן - אני מצטער לדווח שאין לאפליקציית נטפליקס שלו ממשק בעברית. תרגומים בעברית עובדים היטב.
חוץ מזה - מדובר במכשיר ממש מוצלח (כשה-WIFI שלו עובד). ממשק מאד נוח. אפליקציית הנטפליקס שלו ממש זהה לזו של ה-PS4. השליטה עם השלט רחוק מאד נוחה. אם הם יעדכנו מתישהו את האפליקציה כך שתעבוד בעברית זה פתרון נהדר להרבה אנשים.
זהו. עכשיו אני צריך לעלות מול אמאזון ולטפל בהפעלת האחריות.