שרשור תגובות: דקיק על זכוכית LG OLED 65G7Y
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78786
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5378 פעמים
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14350
- נתן תודות: 989 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
תודה על הביקורת, מסך מדהים...
יש לציין (כפי ש LG הצהירה בעצמה) שאין הבדלי איכות תמונה בין הדגמים השונים בסידרה 7.
אי לכך, עם פער של כ 10-15K על פני C/E7, אני לא מוצא שום הגיון לרכוש G7 .
יש לציין (כפי ש LG הצהירה בעצמה) שאין הבדלי איכות תמונה בין הדגמים השונים בסידרה 7.
אי לכך, עם פער של כ 10-15K על פני C/E7, אני לא מוצא שום הגיון לרכוש G7 .
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
@טלHD
·
לא רק אתה טל. גם הרבה סוקרים בחו"ל העלו את התהיה הזו על מה בדיוק תוספת המחיר האסטרונומית הזו.
סה"כ הבדל של עיצוב וסאונד בר. אכן הפיצ'רים ויכולות המסך זהות בין כל הדגמים.
אבל, צריך לזכור שיש הרבה חבר'ה שההיפרש הזה בעלות לא משחק אצלם בכלל תפקיד. יש לא מעט שיהיו מוכנים להוסיף את האקסטא עבור העיצוב, אפילו אם זה סתם בשביל להרשים את האורחים.
עפר,
אולי טעות כתיב בביקורת או שלא הבנתי נכון, אבל ציינת שם ש- DTS לא זוהה כראוי? האמנם?
וגם לא הבנתי את הסייג לגבי ה- OVERSCAN. מצב "סריקה בלבד" (אגב, תרגום גרוע לעברית מ- JUST SCAN) אמור לתת רזולוצייה NATIVE, ככה זה תמיד ב- LG. אז אתה אומר שהמצב הזה נותן לך סוג של UNDER SCAN של 4 אחוז בפועל ?
·
לא רק אתה טל. גם הרבה סוקרים בחו"ל העלו את התהיה הזו על מה בדיוק תוספת המחיר האסטרונומית הזו.
סה"כ הבדל של עיצוב וסאונד בר. אכן הפיצ'רים ויכולות המסך זהות בין כל הדגמים.
אבל, צריך לזכור שיש הרבה חבר'ה שההיפרש הזה בעלות לא משחק אצלם בכלל תפקיד. יש לא מעט שיהיו מוכנים להוסיף את האקסטא עבור העיצוב, אפילו אם זה סתם בשביל להרשים את האורחים.
עפר,
אולי טעות כתיב בביקורת או שלא הבנתי נכון, אבל ציינת שם ש- DTS לא זוהה כראוי? האמנם?
וגם לא הבנתי את הסייג לגבי ה- OVERSCAN. מצב "סריקה בלבד" (אגב, תרגום גרוע לעברית מ- JUST SCAN) אמור לתת רזולוצייה NATIVE, ככה זה תמיד ב- LG. אז אתה אומר שהמצב הזה נותן לך סוג של UNDER SCAN של 4 אחוז בפועל ?
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- royla
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2449
- שם מלא: רועי
- נתן תודות: 1025 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
תודה על הסקירה!
כיף חיים.
עופר וכל המשיבים תודה מראש
יש לי את המסך C7 וכשאני צופה בתוכן 4K באפליקציה המובנית של נטפליקס למשל בנרקוס מצב התמונה בהגדרות הוא סטנדרט,התמונה נראית מדהים ,הצבעים חיים,הבעיה היחידה היא שישנה גרעיניות מסויימת שניתן לראות בעיקר בפנים של הדמויות,כשאני מעביר למצב EXPERT הגרעיניות נעלמת אבל התמונה חשוכה ,והצבעים נראים הרבה פחות חיים ונאמנים למקור,ניסיתי לשחק בערכים אבל לא הצלחתי לשפר הרבה.
יש פיתרון לגרעיניות?וגם מה הערכים שאתם ממליצים עליהם בעת צפייה ביס ,ובנטפליקס?
נ.ב
אני יודע שיש שונות בין הפאנלים אבל מעניין אותי לשמוע את העדפות האישיות שלכם שבהן כיילתם את המסכים שלכם.
יש לי את המסך C7 וכשאני צופה בתוכן 4K באפליקציה המובנית של נטפליקס למשל בנרקוס מצב התמונה בהגדרות הוא סטנדרט,התמונה נראית מדהים ,הצבעים חיים,הבעיה היחידה היא שישנה גרעיניות מסויימת שניתן לראות בעיקר בפנים של הדמויות,כשאני מעביר למצב EXPERT הגרעיניות נעלמת אבל התמונה חשוכה ,והצבעים נראים הרבה פחות חיים ונאמנים למקור,ניסיתי לשחק בערכים אבל לא הצלחתי לשפר הרבה.
נ.ב
אני יודע שיש שונות בין הפאנלים אבל מעניין אותי לשמוע את העדפות האישיות שלכם שבהן כיילתם את המסכים שלכם.
איזה כיף לקרוא (ואני מניח בעיקר לראות).
שאלה , מדוע מתומחרת ה 65 אינץ בכמעט 100 אחוז יותר ! מה 55 ?!!? (14 אלף ש"ח לעומת 25 אלף ש"ח).
האם זה עניין של מיסוי ? עליות יצור ?
קצת לא מסתדר לי כאן משהוא ...
שאלה , מדוע מתומחרת ה 65 אינץ בכמעט 100 אחוז יותר ! מה 55 ?!!? (14 אלף ש"ח לעומת 25 אלף ש"ח).
האם זה עניין של מיסוי ? עליות יצור ?
קצת לא מסתדר לי כאן משהוא ...
נערך לאחרונה על ידי madror ב 28/07/2017 19:48, נערך פעם 1 בסך הכל.
תקנה פלאסמה ב 1000 שקל , תקנה LED ב 20000 שקל , בסוף תמיד , תראה עליה בוב ספוג.
http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA
http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA
·madror כתב:איזה כיף לקרוא (ואני מניח בעיקר לראות).
האם זה עניין של מיסוי ? עליות יציור ?
קצת לא מסתדר לי כאן משהוא ......
ניסית להשוות לפער של בין 65 ל77?
-
oferlaor
- מנהל

@jacko-il
·לגבי ה dts התכוונתי ש dts master לא זוהה בסרטים (כולל ערוץ ה core)
לגבי overscan מצב auto אמור למנוע מצב של 4% אבל בפועל הייתי צריך לבטל אותו לחלוטין בשביל לקבל תמונה מלאה.
לגבי המחיר, זו החלטה עולמית להעלות מחירים וזה שינוי מגמה...
·לגבי ה dts התכוונתי ש dts master לא זוהה בסרטים (כולל ערוץ ה core)
לגבי overscan מצב auto אמור למנוע מצב של 4% אבל בפועל הייתי צריך לבטל אותו לחלוטין בשביל לקבל תמונה מלאה.
לגבי המחיר, זו החלטה עולמית להעלות מחירים וזה שינוי מגמה...
·polaris97 כתב:עופר וכל המשיבים תודה מראש
נ.ב
אני יודע שיש שונות בין הפאנלים אבל מעניין אותי לשמוע את העדפות האישיות שלכם שבהן כיילתם את המסכים שלכם....
כך צולם / נערך הסרט...
·polaris97 כתב:עופר וכל המשיבים תודה מראש
נ.ב
אני יודע שיש שונות בין הפאנלים אבל מעניין אותי לשמוע את העדפות האישיות שלכם שבהן כיילתם את המסכים שלכם....
הפוך גוטה. אם כבר אז במצב סטנדרד הצבעים לגמרי לא נאמנים למקור.
לגבי תמונה חשוכה במצבי מומחה פשוט תרים עוצמת הארה. אין מצב שבצפיה בחושך בערכים של 80 פלוס נגיד התמונה תהיה חשוכה מדי. אלא אם נפלת על איזה תוכן ספציפי.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14350
- נתן תודות: 989 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
במצב EXPERT /"מומחה" יש 2 אפשרויות כהה/בהיר.
הכהה לצפייה בחדר חשוך לחלוטין/לילה, הבהיר לצפיה בחדר מואר/יום.
הכהה לצפייה בחדר חשוך לחלוטין/לילה, הבהיר לצפיה בחדר מואר/יום.
·טלHD כתב:במצב EXPERT /"מומחה" יש 2 אפשרויות כהה/בהיר.
הכהה לצפייה בחדר חשוך לחלוטין/לילה, הבהיר לצפיה בחדר מואר/יום....
הבהיר עדיין כהה מדי לצפיה באור יום או בחדר מואר. בשביל זה יש שלט שאפשר לשחק או לשנות לפי הטעם.
זה לא חייב להשאר מקובע בפרמטרים שהגיע בקופסה.
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4935
- נתן תודות: 515 פעמים
- קיבל תודות: 688 פעמים
@madror
·אתה צודק --- משהו לא מסתדר.
על מסכים גדולים מ 50 אינצ׳ אתה משלם 17% מע״מ ועוד 34.1% מכס כך שגם ה 55 וגם ה 65 תחת אותה קטגוריית מס.
אם עושים תרגיל קטן ולוקחים למשל עם מחירי אמזון ארה״ב :
C7 55 מחיר ארה״ב $2200. מחיר כולל מס ישראלי --- 11908 ש״ח. מחיר מומלץ יבואן 13990 ש״ח
C7 65 מחיר ארה״ב $3200. מחיר כולל מס ישראלי --- 17297 ש״ח. מחיר מומלץ יבואן. 24990 ש״ח
זהו כמובן חישוב גס שאינו מביא בחשבון עלויות הובלה, תקינה, שירות וכד׳. יחד עם זאת קשה שלא להבחין בפער העצום סביב ה 65...
·אתה צודק --- משהו לא מסתדר.
על מסכים גדולים מ 50 אינצ׳ אתה משלם 17% מע״מ ועוד 34.1% מכס כך שגם ה 55 וגם ה 65 תחת אותה קטגוריית מס.
C7 55 מחיר ארה״ב $2200. מחיר כולל מס ישראלי --- 11908 ש״ח. מחיר מומלץ יבואן 13990 ש״ח
C7 65 מחיר ארה״ב $3200. מחיר כולל מס ישראלי --- 17297 ש״ח. מחיר מומלץ יבואן. 24990 ש״ח
זהו כמובן חישוב גס שאינו מביא בחשבון עלויות הובלה, תקינה, שירות וכד׳. יחד עם זאת קשה שלא להבחין בפער העצום סביב ה 65...
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
- m3csl
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 901
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
תשווה מול יבוא מקביל ולא מול יבואן רשמי שצריך להחזיק מלאים, מערך שירות וכו ... מעניין כמה ההפרש שם יהיהמסכים גדולים מ 50 אינצ׳ אתה משלם 17% מע״מ ועוד 34.1% מכס כך שגם ה 55 וגם ה 65 תחת אותה קטגוריית מס.
...
-
oferlaor
- מנהל

למי שחשוך, צריך לבדוק אם מדובר בתוכן דולבי לוודא אם עוצמות ה oled גוונים גבוה מספיק.
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
בארץ גוזרים פרמיה מוגזמת על דיגמי הפרימיום. סדרת הW עולה 55% יותר מסדרה מסדרה C בחו״ל ולכן לא ברור למה G שאמורה לעלות פחות מW קופצת ב100%.
אחרי שראיתי את C, E ו-W של השנה, אין ספק שאם להשקיע אז רק בW. זאת פשוט יצירת אומנות על הקיר. הבעיה שלה אבל זה שאונסים אותך להשתמש בסאונד בר הנפרד שלה שרק דרכו אפשר להזין את המסך (בסגנון הקופסה של סמסונג).
אחרי שראיתי את C, E ו-W של השנה, אין ספק שאם להשקיע אז רק בW. זאת פשוט יצירת אומנות על הקיר. הבעיה שלה אבל זה שאונסים אותך להשתמש בסאונד בר הנפרד שלה שרק דרכו אפשר להזין את המסך (בסגנון הקופסה של סמסונג).