B&W 685s2 המלצה למגבר סטריאו , תודה
- pacific100
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 592
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
ההמלצה למכור את הרמקולים.
לקנות רמקולים אחרים שלהם יש פוטנציל להאזנה.
מה שיש לך ספציפית לא הייתי מתאמץ בהגברה בשבילו.
זה לטעמי וניסיוני הרב.
למותג זה יש שם לא יותר ברמות הגבוהות זה סיפור אחר.
בהצלחה
זה לטעמי וניסיוני הרב.
בהצלחה
איזה סאונד אתה אוהב חם כמו מרנץ ו NAD או קר כמו רוטל ?
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
רוטל נחשב שידוך טוב לא בטוח שהדגם שציינת יספיק
היו לי בעבר 684 והשידוך עם nad לא היה מוצלח
בסוף זה עניין של העדפה אישית
נסה להאזין לשילובים ותחליט מה לטעמך
היו לי בעבר 684 והשידוך עם nad לא היה מוצלח
בסוף זה עניין של העדפה אישית
נסה להאזין לשילובים ותחליט מה לטעמך
נערך לאחרונה על ידי direct ב 31/07/2017 17:12, נערך פעם 1 בסך הכל.
הכי טוב תלך לחנות מתמחה שיש להם הרבה ציוד ושתשמע מה הכי מתאים לך 
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
ברשותי קדמיים אחרים של היצרן (683S2). בשעתו כשחיפשתי לרכוש רמקולים, האזנתי לרמקולים שונים בטווחי מחיר של 5K-6K ש"ח (ואף למעלה מכך) ולא מצאתי כאלה שקלעו לטעמי יותר, הגם שאינם חפים ממגבלות, מאלה שבסופו של יום רכשתי. כמובן ששמעתי רמקולים טובים מאלה שרכשתי אולם, עלותם עלתה משמעותית על מה שהגדרתי לעצמי.pacific100 כתב:ההמלצה למכור את הרמקולים.
זה לטעמי וניסיוני הרב.
בהצלחה...
אני כותב את הדברים משום אתה חוזר על העמדה המצוטטת, ביחס ליצרן ספציפי זה, פעם אחר פעם אך מותיר אותה ברמת הסיסמה.
בעוד שאתה ממליץ לפותח הפוסט להחליף רמקולים (שזו לא הסיבה שלשמה פתח את הפוסט), אינך מציע חלופות עדיפות לטעמך. קשה (לי לפחות) להתייחס להמלצה שכזו. אשמח אפוא, אם נוכח טעמך ונסיונך רב השנים הנטען, תפרט אילו חלופות ראויות ישנן.
תודה.
הרשו לי לגיב, ולהוסיף בעיניין,
קודם כל זו בהחלט דעה, העדפה וגישה אינדיבידואלית וסובייקטיבית, כל אחד מכיר, נמשך, ומכוון לרמה מסויימת ולנקודות שנראות ועושות לו פולסים חיוביים במח -ובאוזן.
ועכשיו בתכל'ס, שמעתי את הB&W למינהם, S6 , והם אכן נשמעים טוב ואף מרשים לרמקולים ביחס מחיר של 2000-6K ,
עם הגברה בריאה הם נשמעים יופי!, בסטודיו של אבי, היו משודכים אליהם למעלה 10 מגברים ורסיברים, והם נשמעו נפלא ככל שהמכשיר היה איכותי כך הם הפיקו צליל טוב ופתוח.. ושלא נופל מרמקול ב 10K !, הכל תלוי בשרשרת הרכיבים, אם המגבר ברמה או הPOWER , PRE באיכות וגם הכבילה לא פח,
ואני מדבר על ציוד שיכל לעלות גם מעל 20K (כן אני מכמת אתזה בכסף ) , הרמקולים נשמעים נפלא, ל BW יש טוויטרים מרשימים, ומידים עם עומק ושנותנים גם נמוכים שתחשוב שמסתתר לו סאב בפינה.
כאשר החדר גם בנוי אקוסטי אתה עוד יותר מבחין בצלילים ומקבל את האפקט בצורה נכונה בלי החזרים מיותרים ואולי "קל" יותר להאזין למוזיקה ככה.
-אני רק יכל להדגיש - שאכן צריך הגברה טובה ואיכותית בכדי להנות מהם, ולדוג': גם רסיבר YAMAHA-מהסידרה 2600 נשמע יופי!
באשר לציוד 'רוטל', לא יודע מה זה "קר" !? , כאשר חיברתי את- POWER RC1080, או אפילו RB960, למשל לרמקולים CAV הצליל בכלל לא היה קר,
וגם ב FOCAL שלי הרוטל'ס לא קרוב לצליל לקר, אני מקבל צליל מדוייק נקי ובלי עיוותים, רק תן עוד בווליום ותפתח תרמקול ותהנה מהווקאליות שיוצאת , ולזה אין סוף..
אתה יכול לנסות להחליף כבלים לרמקול ופתאום תראה איך ישלך צליל קצת אחר, נמוכים \גבוהים שאולי יותר מתאים לרמקול.
מהנסיון שלי, גם במערכות צריך לדעת להתאים ולשדך נכון. ולא להרים ידיים ולהגיד -זה קר - לא טעים
.
זה כמו בחיים(f)
JUST ENJOY THE MUSIC
קודם כל זו בהחלט דעה, העדפה וגישה אינדיבידואלית וסובייקטיבית, כל אחד מכיר, נמשך, ומכוון לרמה מסויימת ולנקודות שנראות ועושות לו פולסים חיוביים במח -ובאוזן.
ועכשיו בתכל'ס, שמעתי את הB&W למינהם, S6 , והם אכן נשמעים טוב ואף מרשים לרמקולים ביחס מחיר של 2000-6K ,
עם הגברה בריאה הם נשמעים יופי!, בסטודיו של אבי, היו משודכים אליהם למעלה 10 מגברים ורסיברים, והם נשמעו נפלא ככל שהמכשיר היה איכותי כך הם הפיקו צליל טוב ופתוח.. ושלא נופל מרמקול ב 10K !, הכל תלוי בשרשרת הרכיבים, אם המגבר ברמה או הPOWER , PRE באיכות וגם הכבילה לא פח,
ואני מדבר על ציוד שיכל לעלות גם מעל 20K (כן אני מכמת אתזה בכסף ) , הרמקולים נשמעים נפלא, ל BW יש טוויטרים מרשימים, ומידים עם עומק ושנותנים גם נמוכים שתחשוב שמסתתר לו סאב בפינה.
כאשר החדר גם בנוי אקוסטי אתה עוד יותר מבחין בצלילים ומקבל את האפקט בצורה נכונה בלי החזרים מיותרים ואולי "קל" יותר להאזין למוזיקה ככה.
-אני רק יכל להדגיש - שאכן צריך הגברה טובה ואיכותית בכדי להנות מהם, ולדוג': גם רסיבר YAMAHA-מהסידרה 2600 נשמע יופי!
באשר לציוד 'רוטל', לא יודע מה זה "קר" !? , כאשר חיברתי את- POWER RC1080, או אפילו RB960, למשל לרמקולים CAV הצליל בכלל לא היה קר,
וגם ב FOCAL שלי הרוטל'ס לא קרוב לצליל לקר, אני מקבל צליל מדוייק נקי ובלי עיוותים, רק תן עוד בווליום ותפתח תרמקול ותהנה מהווקאליות שיוצאת , ולזה אין סוף..
אתה יכול לנסות להחליף כבלים לרמקול ופתאום תראה איך ישלך צליל קצת אחר, נמוכים \גבוהים שאולי יותר מתאים לרמקול.
מהנסיון שלי, גם במערכות צריך לדעת להתאים ולשדך נכון. ולא להרים ידיים ולהגיד -זה קר - לא טעים
זה כמו בחיים(f)
JUST ENJOY THE MUSIC
- abovebeyond
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 447
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 9 פעמים
אני בעלים של זוג כאלה, משודכים למגבר Rotel . מרוצה מאד , אחלה תמורה לכסף