כרטיס לווין והורדת לוח שידורים
למחשב שלי (שהמפרט שלו למטה בחתימה) אני רוצה להוסיף כרטיס דיגיטלי של האופאג WinTV NOVA-CI-s. כיום אני רואה YES דרך ממיר של YES שמחובר לכרטיס טלויזיה MCE150 של האופאג. איך אני מוריד את לוח השידורים עם WIN MCE2005?? האם אני אמור להיות מחובר לממיר של YES ולפצל פשוט את החיבור? ישנה תוכנה שראיתי באחד הנושאים שאמורה להוריד את הלוח - האם מתאים גם לMCE? האם מישהו ניסה?
לחילופין, אם לא בא לי לבזבז הכרטיס רק על לוח השידורים, יש לי גם קו לווין. האם מישהו יודע אם הMCE עובד עם שני כרטיסים כשאחד דיגיטלי והשני לא...
לחילופין, אם לא בא לי לבזבז הכרטיס רק על לוח השידורים, יש לי גם קו לווין. האם מישהו יודע אם הMCE עובד עם שני כרטיסים כשאחד דיגיטלי והשני לא...
Accent HT-400, Asus M2NPV-VM, DDR 2 (2*512)667MHz, AMD 3500 AM2, 250GB SATA II X2 WD, RWDVD ASUS, HEC Compucase SILENT385, האופאג PVR150 MCE
חיכיתי שנה ולא היו תגובות. במדריך להורדת epg אין התייחסות למקרה שרוצים להעביר את הקובץ שהתוכנה יוצרת ל-MCE. האם יש תוכנה מתאימה? האם אפשר לכוון את תוכנות ה-EPG השונות לקחת את הקובץ שיוצרת התוכנה במדריך במקום להוריד מהאינטרנט? כמו כן האם יעבוד של כרטיס DVB-CI-S של האופאג (כרטיס שלא נתמך MCE)?
Accent HT-400, Asus M2NPV-VM, DDR 2 (2*512)667MHz, AMD 3500 AM2, 250GB SATA II X2 WD, RWDVD ASUS, HEC Compucase SILENT385, האופאג PVR150 MCE
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15946
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
היי
התוכנה היחידה שקיימת להורדת לוח שידורים היא EPGFROMDVB שתומכת רק בפורמט של XMLTV.
והכרטיס היחיד שהיא תומכת הוא ה Twinhan DTV Sat-Express 1025 DVB-S.
אולי יש ברשת תוכנה שממירה את הקובץ מפורמט XMLTV לפורמט של MCE, תנסה להריץ חיפוש בגוגל.
התוכנה היחידה שקיימת להורדת לוח שידורים היא EPGFROMDVB שתומכת רק בפורמט של XMLTV.
והכרטיס היחיד שהיא תומכת הוא ה Twinhan DTV Sat-Express 1025 DVB-S.
אולי יש ברשת תוכנה שממירה את הקובץ מפורמט XMLTV לפורמט של MCE, תנסה להריץ חיפוש בגוגל.
yarnic,
יש פה כמה שמתמשים בפורום (עידו, אודי) שמצאו דרך להכניס את הפלט של EPGFROMDVB ל-MCE. תנסה ליצור איתם קשר לקבלת פרטים.
תנסה להפעיל את EPGFROMDVB על המחשב שלך ותראה אם היא תעבוד. אם יהיו בעיות, תיצור איתי קשר וננסה לפתור אותם.
יש פה כמה שמתמשים בפורום (עידו, אודי) שמצאו דרך להכניס את הפלט של EPGFROMDVB ל-MCE. תנסה ליצור איתם קשר לקבלת פרטים.
תנסה להפעיל את EPGFROMDVB על המחשב שלך ותראה אם היא תעבוד. אם יהיו בעיות, תיצור איתי קשר וננסה לפתור אותם.
יש בדביק הזכרה איזה תוכנת ממיר מעביר מXMLTV לMCE
תשתמש בו. בשביל זה יש דביק. (תחתPVR EPG )
תשתמש בו. בשביל זה יש דביק. (תחתPVR EPG )
יעוץ ופיתוח GlobalProtect -
ל ADI - אכן יש דביק אבל הנושא לא תפור ולא ברור. אין הסבר ברור לאיך לעשות את כל האמור ב MCE.
בכל מקרה אני בינתיים ויתרתי. החזרתי את הכרטיס שהיה לי לספק. אם אקנה שוב זה יהיה הכרטיס שתואם לתוכנה ואז אנסה לעבוד על זה.
בכל מקרה אני בינתיים ויתרתי. החזרתי את הכרטיס שהיה לי לספק. אם אקנה שוב זה יהיה הכרטיס שתואם לתוכנה ואז אנסה לעבוד על זה.
זה היה כרטיס של האופאג מהגרסה הישנה יותר לא תומכת MCE. לא ניסיתי, פשוט מהתשובות היה נדמה לי שלא אפשרי