החלטתי לעלות את הרמה מVsonic GR6 לP1 שקניתי שבוע שעבר.
האוזניות מחוברות למכשיר Redmi note 4 (בחצי שנה שנה הקרובים עד שיצא פלאפון איכותי שיספק אותי חח)
קודם כל חשוב לי לציין שאני כבר נהנה מהן ממש ושאני פתאום שומע כלים או קולות \ צלילים שלא שמעתי לפני או בצורה הרבה יותר טובה!!
אני רוצה ללמוד יותר על איכות השמע והוצאה של המיטב מהאוזניות ואשמח לייעוץ ממכם.
בנוסף יש לי כמה שאלות שקשורות לאופן שבו אני שומע כיום:
1. כל השירים שלי הם בפורמט FLAC 16BIT, אני מבין שזה לא ערובה לאיכות ואם זה נכון איך כדאי לבדוק את זה?
2. אני שומע בעזרת Redmi 4, הפעלתי את היכולת MI Sound Enhancer והגדרתי את האקולייזר על flat
באקולייזר המובנה אשר מאפשר לי להגביר עד +10DB ובמקום 0 העלתי בכ20 אחוז כדי לקבל עוצמה חזקה מספיק.
ללא הפעלת היכולת אני מקבל צליל חלש שמרגיש קצת רחוק \ עמום ולדעתי זה שיפור משמעותי.
בנגן שאני משתמש בו: Rocket Player (שתומך LOSSLESS), הגדרתי 3 מצבי אקולייזר נוספים שכל אחד נותן דגש קל על אזור מסוים (אחד להדגשת תדרים גבוהים כשנמוכים הוחלשו, שני מדגיש באסים ושלישי נותן מצב בינייים משניהם).
האם ההגדרות שלי טובות ? האם הGAIN שנוצר יכול ליצור רעש חזק ? אשמח לייעוץ!
3.יש לפעמים רעש רקע (מעין רחש שיש בעת תחילת הקלטה שלא סננו ) או למשל הרגשה שבצליל או טון מסוים האוזניות קצת מזייפות. האם זה קשור לאוזניות ? או לשיר עצמו ? או להגדרות שלי ?
אני מניח שהתשובה יכולה להיות שכל אחד מהם אבל בעיקר מה הדרך לתצורה האופטמלית כדי שאוכל להינות כמה שיותר?
אני אוהב לעלות את הרמה מדי פעם ולכן אני רוצה לראות אני ממקסם את הביצועים של האוזניות והאיכות שאני יכול להפיק מהשירים שלי.
אני גם מניח שיש בו הרבה התאמה אישית ומה שמרגיש לי נוח או שנשמע הכי טוב.
אבל אולי בכל זאת אני מפספס משהו או שאני יכול לשפר ולהנות יותר וכאן אתם נכנסים