Arcam a19
- freerider
- חבר ותיק

- תגובות: 1730
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 186 פעמים
חשוב שתאזין למגבר עם הרמקולים שלך.
בגדול למגבר אופי "ניטראלי" אך מהיכרות שלי עם רמקולים של Monitor audio(מסדרות גבוהות יותר ו-bronze מסידרה ישנה) הטוויטר שלהם "חד" לטעמי (אבל לי אישית באופן כללי יש בעיה עם טוויטרים ממתכת) ואני מניח שאם רכשת את הרמקולים הנ"ל אז אהבת אותם מן הסתם אז השילוב יכול להתאים לטעמך.
אני הייתי ממליץ לך לבדוק גם מגבר של Nad באותו טווח המחיר שיספק לך יותר "משקל" לצליל (והכוונה לתחום המידבס) וראיתי גם באחד הלוחות Exposure 2010s2 שגם יכול להיות מצויין איתם.
בגדול למגבר אופי "ניטראלי" אך מהיכרות שלי עם רמקולים של Monitor audio(מסדרות גבוהות יותר ו-bronze מסידרה ישנה) הטוויטר שלהם "חד" לטעמי (אבל לי אישית באופן כללי יש בעיה עם טוויטרים ממתכת) ואני מניח שאם רכשת את הרמקולים הנ"ל אז אהבת אותם מן הסתם אז השילוב יכול להתאים לטעמך.
אני הייתי ממליץ לך לבדוק גם מגבר של Nad באותו טווח המחיר שיספק לך יותר "משקל" לצליל (והכוונה לתחום המידבס) וראיתי גם באחד הלוחות Exposure 2010s2 שגם יכול להיות מצויין איתם.
You pay peanuts, you get monkeys
בזמנו כשחיפשתי אינטגרייטד בדקתי את ארקם ונטם - לא אהבתי , למראות שהיתי בטוח ששילוב סי די ארקם שיש לי אמורים יחד לתת תמורה טובה - לא קרה:)
בסוף לקחתי טדי פרדו וזה ענה לי לכול הציפיות ועוד - אך הוא לא בתקצים שציינת.
מה שרציתי להגיד שחייבים לשמוע ומכיוון שמדובר ברמקולים מדפיים אפשר לקחת אותם לחדרי תצוגה ולשמוע אם ציוד שונה.
אולי ונסנט יכול להתאים... אומנם לא זוכר כמה עולה (יש בתצוגה באודיו קלאב) למשל
בסוף לקחתי טדי פרדו וזה ענה לי לכול הציפיות ועוד - אך הוא לא בתקצים שציינת.
מה שרציתי להגיד שחייבים לשמוע ומכיוון שמדובר ברמקולים מדפיים אפשר לקחת אותם לחדרי תצוגה ולשמוע אם ציוד שונה.
אולי ונסנט יכול להתאים... אומנם לא זוכר כמה עולה (יש בתצוגה באודיו קלאב) למשל
Heavy Metal Is The Law