סלקום TV או פרטנר TV?
-
ArielElia95
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 157
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
שלום,
רציתי לדעת איזו שירות עדיף: סלקום TV או פרטנר TV?
אני אשווה מעט את השימושים ומה שאני יודע, ובסוף ארכז את השאלות שלי.
קודם כל, מחיר. פרטנר TV עולה 69 ש"ח וסלקום 99 ש"ח.
כמות (אך עם זאת האיכות) של התוכן. ראיתי שפרטנר מציעים יותר ערוצי טלויזיה ישירים, וביניהם ערוצים טובים כמו נשיונל גאוגרפיק ו-wild ב-HD. מעבר לכך, שאר התכנים (שהם לא ערוצים ישראלים) גם כן ב-HD בשתי החברות.
לסלקום יש את HBO שיש להם סדרות טובות בדגש על משחקי הכס, ועד כמה שאני יודע לפרטנר אין HBO.
בנוסף, ראיתי בסלקום שיש הרבה סרטים יחסית חדשים.
מבחינת כמות המכשירים שניתן להשתמש בהם בשירות. בסלקום TV מקבלים ממיר אחד חינם כלול במחיר, ובנוסף אפשר להשתמש ב-2 מכשירים נוספים עם אפליקציה (מה שאומר, למיטב הבנתי, שאם יש לי טלויזיה חכמה עם האפליקציה של סלקום, וטלויזיה לא חכמה, אז בלא חכמה אני אשים את הממיר ובחכמה אשתמש באפליקציה). אצל פרטנר לא מצאתי באתר מידע בנושא.
עכשיו לשאלות:
1. איזה שירות עדיף?
2. האם המחיר בסלקום נשאר 99 ש"ח באופן קבוע או שישנה העלאה לאחר שנה?
3. האם התכנים מתעדכנים בתדירות טובה (למשל סרטים חדשים) או שהתוכן מיושן?
4. לגבי האינטרנט של סלקום, על מי הם יושבים בעצם בפועל? כרגע אני על בזק ובזב"ל על 40 מגה.
5. האם הספריה של הסרטים והסדרות בתשלום או שכלולה במחיר?
תודה
כמות (אך עם זאת האיכות) של התוכן. ראיתי שפרטנר מציעים יותר ערוצי טלויזיה ישירים, וביניהם ערוצים טובים כמו נשיונל גאוגרפיק ו-wild ב-HD. מעבר לכך, שאר התכנים (שהם לא ערוצים ישראלים) גם כן ב-HD בשתי החברות.
לסלקום יש את HBO שיש להם סדרות טובות בדגש על משחקי הכס, ועד כמה שאני יודע לפרטנר אין HBO.
מבחינת כמות המכשירים שניתן להשתמש בהם בשירות. בסלקום TV מקבלים ממיר אחד חינם כלול במחיר, ובנוסף אפשר להשתמש ב-2 מכשירים נוספים עם אפליקציה (מה שאומר, למיטב הבנתי, שאם יש לי טלויזיה חכמה עם האפליקציה של סלקום, וטלויזיה לא חכמה, אז בלא חכמה אני אשים את הממיר ובחכמה אשתמש באפליקציה). אצל פרטנר לא מצאתי באתר מידע בנושא.
עכשיו לשאלות:
1. איזה שירות עדיף?
4. לגבי האינטרנט של סלקום, על מי הם יושבים בעצם בפועל? כרגע אני על בזק ובזב"ל על 40 מגה.
תודה
נערך לאחרונה על ידי ArielElia95 ב 25/07/2017 21:59, נערך 2 פעמים בסך הכל.
בפרטנר tv ב 89 ש"ח אתה מקבל גם נטפליקס.
-
ArielElia95
-
- חבר פעיל מאוד

·מצד שני הנטפליקס בארץ לא כזה מדהים ועד כמה שאני יודע הוא מפגר מאחור בפרקים (וגם בעונות)b2k כתב:בפרטנר tv ב 89 ש"ח אתה מקבל גם נטפליקס....
לא יודע איך הנטפליקס בחו"ל אבל אני כרגע עם נטפליקס ויס ואני מוצא את עצמי צופה המון בתכנים בנטפליקס. כל שיטת המלצות למשל שביס לא שמעו עליה מצליחה לגרום לך לראות תוכן שמעניין אותך ולהיפתח לדברים חדשים. גם סרטים, גם סדרות וגם מופעי סטנדאפ לדוגמא...ArielElia95 כתב:·מצד שני הנטפליקס בארץ לא כזה מדהים ועד כמה שאני יודע הוא מפגר מאחור בפרקים (וגם בעונות).........
-
ArielElia95
-
- חבר פעיל מאוד

·בנטפליקס גם אין תרגום לכל התוכן. ולמשל בתוכנית family guy, בגלל שיש ליס זכויות על הסדרה, אז בנטפליקס בארץ יש פיגור של כמה עונות טובות.hanochh כתב:לא יודע איך הנטפליקס בחו"ל אבל אני כרגע עם נטפליקס ויס ואני מוצא את עצמי צופה המון בתכנים בנטפליקס. כל שיטת המלצות למשל שביס לא שמעו עליה מצליחה לגרום לך לראות תוכן שמעניין אותך ולהיפתח לדברים חדשים. גם סרטים, גם סדרות וגם מופעי סטנדאפ לדוגמא............
·1) תלוי כמה המעבר דחוף לך ואם צריך נטפליקס נוחArielElia95 כתב:שלום,
עכשיו לשאלות:
1. איזה שירות עדיף?
תודה...
2) המחיר יישאר 99 ש"ח גם לאחר שנה (המחיר עולה רק בחבילת הטריפל וה"קוואטרו".
3) לדעתי, הם צריכים להשתפר בעדכון הסרטים (בשביל אבי... אינני צופה בזה, כי לא מחובבי הנושא
4) הטריפל הינו על תשתית "בזק" סיטונאית והספק הינו Netvision
5) סלקוםTV אינם מאפשרים רכישת-סרטים, אלא אך-ורק גישה לספריית ה-VOD (אשר כלולה בדמי-המנוי).
-
ArielElia95
-
- חבר פעיל מאוד

·1. סלקום אמרו משהו בנושא נטפליקס? יהיה/לא יהיה?Tomer5755 כתב:·1) תלוי כמה המעבר דחוף לך ואם צריך נטפליקס נוח......
2) המחיר יישאר 99 ש"ח גם לאחר שנה (המחיר עולה רק בחבילת הטריפל וה"קוואטרו".
3) לדעתי, הם צריכים להשתפר בעדכון הסרטים (בשביל אבי... אינני צופה בזה, כי לא מחובבי הנושא).
4) הטריפל הינו על תשתית "בזק" סיטונאית והספק הינו Netvision
5) סלקוםTV אינם מאפשרים רכישת-סרטים, אלא אך-ורק גישה לספריית ה-VOD (אשר כלולה בדמי-המנוי)....
5. כן הכוונה הייתי האם אני צריך לשלם על התכנים ב-VOD או שכל מה שיש שם, כל הסרטים והסדרות, בחינם. אז אני מבין שבחינם
אז בכלל פחות טוב, כי אני זוכר שבדקתי בהתחלה שנטפליקס הושק בארץ והסדרה הייתה בפיגור. כנראה בגלל הזכויות הורידו לגמרי.hanochh כתב:......
לא מצאתי אצלי בנטפליקס family guy
·...
לא שווה בארץ נטפליקס ביכלל, בדקתי את הערוצים שפרטנר נותן ולא מצאתי שום דבר מעניין, את כל זה ניתן בקלות בקודי לקבל ויותר, יש להם אומנם 40 ערוצים אבל רובם זרים ולא מעניינים ואין להם ערוציי סרטים וסדרות כי הם מסתמכים על נטפליקס שלא שווה הרבה בארץ.
-
ArielElia95
-
- חבר פעיל מאוד

·rony1234 כתב:לא שווה בארץ נטפליקס ביכלל, בדקתי את הערוצים שפרטנר נותן ולא מצאתי שום דבר מעניין, את כל זה ניתן בקלות בקודי לקבל ויותר, יש להם אומנם 40 ערוצים אבל רובם זרים ולא מעניינים ואין להם ערוציי סרטים וסדרות כי הם מסתמכים על נטפליקס שלא שווה הרבה בארץ....
מה שנקרא זו לא הכמות, זו האיכות. כמו שבהוט יש משהו כמו 400 ערוצים אבל בפועל משתמשים אולי ב-10 ומתוכם 3 באופן יום יומי.
לפרטנר יש VOD משלהם או שהם מסתמכים נטו על נטפליקס?
-
ArielElia95
-
- חבר פעיל מאוד

·rony1234 כתב:נטו על נטפליקס ....
טוב זה דיי מכריע את המשוואה.. עדיף לשלם את ה-10 ש"ח יותר בחודש (פרטנר TV עם נטפליקס זה 89 ש"ח) ולקבל יותר תוכן שהוא גם מתורגם כחלק מהממשק של סלקום מאשר להשתמש בשני שירותים שאחד מספק לי ערוצים בלייב (שיש אותם גם בסלקום) והשני מספק תוכן לוקה בחסר.
תודה על העזרה לכולם
·נטפליקס בפרטנר עולה חצי ממה שהוא עולה ישירות לנטפליקס, 20 במקום 40, לא הבנתי איך 10 שקלים?rony1234 כתב:גם לפי בדיקה בעמדת פרטנר בקיריון ראיתי שיש תקיעות בנטפליקס, עדיף ישרות לקבל מנויי מנטפליקס עבור 10 שקלים בלבד, לא ראיתי דבר מעניין בפרטנר לצערי....