LCD ב 12K
שלום פורום יקר!
אתמול הוחלט להעלות את התקציב לטלויזת LCD ל 12K.
השימוש: 70% DVD 30% HOT
אני יכול לקחת את ה Toshiba 42wl68 בידיוק ב12K.
מה אתם אומרים? האם לקחת אותה? האם יש משהו יותר טוב בתקציב שלה?
sharp LC42SA1 יותר טובה ממנה?
תודה
אתמול הוחלט להעלות את התקציב לטלויזת LCD ל 12K.
השימוש: 70% DVD 30% HOT
אני יכול לקחת את ה Toshiba 42wl68 בידיוק ב12K.
מה אתם אומרים? האם לקחת אותה? האם יש משהו יותר טוב בתקציב שלה?
sharp LC42SA1 יותר טובה ממנה?
תודה
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
כי 3.5 מטר מאחורי הספה יש חלונות, אשר יאירו על המסך, והרבה אמרו לי שLCD עובד טוב יותר עם השתקפות. אני דיי סגור על LCD.MartinHSabag כתב:לשימושים הללו, למה אתה סגור על LCD דווקא?...
בעיקרון זכיתי במכרז ב 42wl66 ב8500 שקל ולאחר שיחה עם ניופאן אני יכול לקחת את ה 68 ב12000. המרחק הוא 3.5 מטר.
אשמח לשמוע את דעתך, האם ללכת על ה 68 או השארפ, או כל הערה שיש לך.
תודה רבה
- Eavivi
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 239
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
לחבר שלי יש גם את הדגם שאתה רוצה והוא מחובר להוט...wl68
הוא משתמש בחיבור scart to svideo ומקבלים תמונה בינונית מינוס. רואים את הפיקסלים ורואים הרבה מריחות על המסך...
אני לא יודע בקשר לפלסמות אבל האיכות שידור של הוט וטלויזיות LCD שראיתי לא הולכים יפה ביחד... (במיוחד לא ערוץ 1)
ולגבי גודל 42" , אולי כדאי לך להתייעץ עם האנשים כאן (ואולי להעלות כמה תמונות של הסלון) לגבי הבחירה שלך (LCD PASMA).1
הוא משתמש בחיבור scart to svideo ומקבלים תמונה בינונית מינוס. רואים את הפיקסלים ורואים הרבה מריחות על המסך...
אני לא יודע בקשר לפלסמות אבל האיכות שידור של הוט וטלויזיות LCD שראיתי לא הולכים יפה ביחד... (במיוחד לא ערוץ 1)
ולגבי גודל 42" , אולי כדאי לך להתייעץ עם האנשים כאן (ואולי להעלות כמה תמונות של הסלון) לגבי הבחירה שלך (LCD PASMA).1
- Danny_Malis
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 108
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
Re: פיליפס
בגודל שהוא רוצה הפיליפס חורגת קצת מהתקציב...yazam1 כתב:פיליפס 9531 יושבת אצלי ברוב הדר ופאר בסלון, הכי טוב שיש בLCD ,זמן תגובה 3MS קונטרסט דינמי 1:7000 וכו'...
אני נוטה ללכת על 40 אינץ' LCD של סמסונג, גם נתונים טובים וגם יותר זול, גם ככה המרחק רק 3.5 (שההמלצה אומרת 10 אינץ' על כל מטר)ymg כתב:אני מעדיף את השראפ.
התושיבה מאוד חדה, וביגלל זה מגורענת
בשראפ עושים החלקות תמונה עם פחות חדות
כמובן שאפשר גם לכוון את המסכים,אבל לך תדע אם זאת אותה התוצאה...