marantz 2216 חזרה לחיים

פורום המיועד לציוד אודיו וינטאג' על כל סוגיו וכן אודיו אנלוגי - פטיפונים, ויניל וטייפים
שלח תגובה
lion77 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 632
נתן תודות: 189 פעמים
קיבל תודות: 65 פעמים

שליחה #1 

אמנם מהרסיברים החלשים בסדרה אבל כאב הלב לזרוק אותו או לראות אותו עומד ללא רוח חיים כבר כמה חודשים.
את הרסיבר רכשתי לפני כשנה - 500 ש"ח + 100 ש"ח לטכנאי שיבדוק ינקה יחליף מה שצריך אם צריך. לאחר כמה חודשים הוא שבק חיים, אין לי רקע טכני כך שלהתעסק איתו זה לא התחום שלי, הרסיבר חזר לאותו טכנאי שבדק בתחילה בתקווה שהתיקון פשוט. הצעת המחיר הייתה 1000 שקל, צריך להחליף מלא חלקים ובכלל לא כדאי, הסאונד שלו לא מרשים וכו'.
אז ישב עוד קצת על המדף עד שהלכתי לעוד מעבדה בתל אביב, אותו סיפור לא כדאי לא משתלם וכו'.
לפני שבוע קראתי איפשהו פה על רדיו כוכב בקינג ג'ורג' תל אביב, הלכתי שוב ללא ציפיות, הבחור שם אמר לי שהעלות יכולה להגיע ל-400 ש"ח. 3 ימים לאחר מכן הרסיבר מוכן, ועובד מעולה. נכון הסאונד לא בטופ של מרנץ, כנראה שהרסיברים הגבוהים בסדרה יותר איכותיים, את הקליפש rp280f שאני משתמש בסלון הם לא ממש מדגדגים, עם רוטל rx845 הם נשמעים הרבה יותר יפה ובקרוב נשדרג לאיזה אינטגרייטד (תקציב עד 8k). בכל מקרה בחדר שינה עם זוג של celestion ישנים הוא עושה את העבודה משתמש בו כרגע לרדיו ואולי איזה פטיפון נוסף בעתיד.
הכי חשוב מבחינתי שהרסיבר חזר לחיים ולא הלך לפירוק ועוד טיפ קטן שמצאתי באינטרנט אתמול לגבי הניקוי של הפלטה הקדמית של הרסיבר, ספוג הפלא עושה עבודת פלא בהתחלה פחדתי שהאותיות השחורות יתקלפו אבל שרדו את הספוג והפלטה נראית כמו חדשה. מקווה שהמידע ישמש מישהו!

noam3039
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3441
נתן תודות: 86 פעמים
קיבל תודות: 487 פעמים

שליחה #2 

העיקר שתהנה ממנו עוד הרבה שנים (Y)
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html

שלח תגובה