אפליקציות לטלויזה סמסונג
-
system100m
-
- חבר פעיל

- תגובות: 83
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
התחדשתי בסמסונג (מערכת טיזן?).
כשאני ניגש לתפריט אפליקציות להורדה, אין כמעט מה להוריד, כלומר יש בסה״כ כ 20 אפליקציות, רובן בכלל בתשלום.
האם אני מפספס משהו יש דרך אחרת לגשת לנניח, מאות של אפליקציות ? או שזה הכל ? כלומר יש 20 אפליקציות ואין שום דבר להוריד ?
איפה מוצאים נניח דפדפן קבצים, נגני מדיה, אפליקציות של תחנות טלויזיה ורדיו, משחקים וכו ?
יש פייסבוק ? ג׳ימייל ?
כשאני ניגש לתפריט אפליקציות להורדה, אין כמעט מה להוריד, כלומר יש בסה״כ כ 20 אפליקציות, רובן בכלל בתשלום.
האם אני מפספס משהו יש דרך אחרת לגשת לנניח, מאות של אפליקציות ? או שזה הכל ? כלומר יש 20 אפליקציות ואין שום דבר להוריד ?
איפה מוצאים נניח דפדפן קבצים, נגני מדיה, אפליקציות של תחנות טלויזיה ורדיו, משחקים וכו ?
יש פייסבוק ? ג׳ימייל ?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20178
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
טיזן זה לא אנדרויד וזה לא מחשב.
אתה לא צריך דפדפן קבצים או נגני מדיה (כי כבר יש לך נגן מובנה).
עד כמה שאני מבין מה שאתה זה מה יש.
ואיך הנושא הזה בכלל קשור לפורום סטרימרים?
אתה לא צריך דפדפן קבצים או נגני מדיה (כי כבר יש לך נגן מובנה).
עד כמה שאני מבין מה שאתה זה מה יש.
ואיך הנושא הזה בכלל קשור לפורום סטרימרים?
-
system100m
-
- חבר פעיל

השאלה לא מגיעה מהסיבה שאני זקוק לכל האפליקציות האלה (יש לי סטרימר וקודי) אלא מתוך סקרנות.
מעניין אותי מה עומד מאחורי העובדה שאין אפליקציות.... או שיש ואני רק לא יודע איפה לחפש אותן ?
מעניין אותי מה עומד מאחורי העובדה שאין אפליקציות.... או שיש ואני רק לא יודע איפה לחפש אותן ?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
הועבר לפורום המתאים.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
פעם היו יותר אפליקציות למערכות סמארט, עם השנים הרבה יצאו מהמשחק הזה.
לפני כמה שנים עוד היו דברים כמו פייסבוק, טוויטר, פיקאסה וכל מיני דומות ואחרות.
כנראה שעלות ההתאמה (והתמיכה בעדכונים וכו') למכשירי הסמארט לא כדאית ביחס לכמות המשתמשים הפעילים שהיו שם.
כיום, בסמארט יש בעיקר אפליקציות להזרמה וידאו מהרשת, כמו נטפליקס, אמזון, יוטיוב וכאלה ועוד כמה אפליקציות אחרות. קשה לתמוך בסמארט באופן כללי פשוט בגלל שיש יותר מידי מערכות סמארט סגורות לכל יצרן.
ל- LG למשל יש את מערכת הסמארט הישנה יותר ואז יש לך את ה- webOS, לסמסונג אותו הסיפור, יש כמה מערכות סמארט בהן הטיזן הכי חדשה, יש את פנסוניק שגם לה היתה מערכת סמארט ואז היא עברה למערכת מבוססת פיירפוקס וכיום היא עם מערכת עצמית המבוססת על פיירפוקס מאחר ומוזילה יצאו מהעסק והפסיקו את הפיתוח העצמאי למערכת. ככה זה כמעט אצל כל יצרן אחר גם. אין לעזאזל אפשר לפתח ככה אפליקציות כאשר כל כמה שנים בודדות השוק משתנה לגמרי ומחליף מערכת? איך נשארים במשחק המשוגע הזה ונשארים גם רווחיים?
למעטים מאד זה כדאי ומניתי כמה דוגמאות כאלה קודם.
*ראשית, קח בחשבון שטיזן יחסית חדשה ואולי יתווספו אליה עוד אפליקציות עם הזמן. שנית, אנחנו בישראל ויכול להיות שזה גם מגביל לך את כמות האפליקציות הזמינות לארצנו.
לפני כמה שנים עוד היו דברים כמו פייסבוק, טוויטר, פיקאסה וכל מיני דומות ואחרות.
כנראה שעלות ההתאמה (והתמיכה בעדכונים וכו') למכשירי הסמארט לא כדאית ביחס לכמות המשתמשים הפעילים שהיו שם.
כיום, בסמארט יש בעיקר אפליקציות להזרמה וידאו מהרשת, כמו נטפליקס, אמזון, יוטיוב וכאלה ועוד כמה אפליקציות אחרות. קשה לתמוך בסמארט באופן כללי פשוט בגלל שיש יותר מידי מערכות סמארט סגורות לכל יצרן.
ל- LG למשל יש את מערכת הסמארט הישנה יותר ואז יש לך את ה- webOS, לסמסונג אותו הסיפור, יש כמה מערכות סמארט בהן הטיזן הכי חדשה, יש את פנסוניק שגם לה היתה מערכת סמארט ואז היא עברה למערכת מבוססת פיירפוקס וכיום היא עם מערכת עצמית המבוססת על פיירפוקס מאחר ומוזילה יצאו מהעסק והפסיקו את הפיתוח העצמאי למערכת. ככה זה כמעט אצל כל יצרן אחר גם. אין לעזאזל אפשר לפתח ככה אפליקציות כאשר כל כמה שנים בודדות השוק משתנה לגמרי ומחליף מערכת? איך נשארים במשחק המשוגע הזה ונשארים גם רווחיים?
למעטים מאד זה כדאי ומניתי כמה דוגמאות כאלה קודם.
*ראשית, קח בחשבון שטיזן יחסית חדשה ואולי יתווספו אליה עוד אפליקציות עם הזמן. שנית, אנחנו בישראל ויכול להיות שזה גם מגביל לך את כמות האפליקציות הזמינות לארצנו.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
-
system100m
-
- חבר פעיל

איפה ניתן להוריד (ולהתקין) אפליקציות לסמסונג, מחוץ לדף האפליקציות בטליויזה עצמה (ששם אין כמעט כלום) ?
האם מוצגות כל האפליקציות הקיימות בטליויזיה, או שיש סינון ורק חלקן מופיעות?
האם מוצגות כל האפליקציות הקיימות בטליויזיה, או שיש סינון ורק חלקן מופיעות?