קראתי את הפוסטים הקשורים לדוד בפוסט הדביק בפורום..
חשבתי לעצמי שאולי מאז היו חידושים ? האם יש מערכת דוד חכם שמתחברת לוורה?
מקריאה הבנתי שSwitcher לא עובד עם Vera
האם Dudapp עובד ?
האם יש מערכת אחרת שכן תעבוד ?
ואם אכן קיימת, כזו שלא תחשמל אותי שאני פותח את הברז?
מידע אישי אני יכול לגלות שיש כמה מוצרי zwave הנמצאים בהליכי אישור מתקדמים כולל ניתוק דו קוטבי כולל אישור משרד התקשורת.
אפשר בינתיים ליישם פתרון עם קןנטקטור אבל שווה להמתין קצת.
דומיקון - בית ישראלי חכם יותר
נציגי חברת Vera Control LTD בישראל
הפתרון המלא לבית חכם ישראלי בטכנולוגיית Z-Wave בתדר 916 MHz באישור משרד התקשורת ומכון התקנים http://www.domicon.co.il/
morgi23 כתב:@Amit86
אין חידושים לפי מה שאני יודע.
השאלה העיקרית היא למה בכלל אתה צריך מערכת חיצונית שתתחבר לוורה? מה רע בפתרונות הקיימים?
...
·תודה לכל המגיבים, לגבי השאלה שלך - הפתרונות הקיימים נחמדים, סיכוי גדול שאקח אחד מהם. אני פשוט מחפש משהו אחד שירכז את הכל ביחד. נניח הוורה יודע להדליק לי את המזגן בבית, ועשיתי חוקים כדי שזה יקרה, אבל לפעמים נחמד לי להדליק את המזגן לבד מהאפליקציה לפני שאני מגיע הביתה. כנ"ל גם לגבי הדוד, אולי אני רוצה שיעבוד לפי לוז מסויים, אבל יבוא יום שארצה להדליק אותו עצמאית, מעדיף לעשות הכל מאפליקציה אחת מרוכזת ולא להכנס לאפליקציה של הדוד, אפליקציה של האור, אפליקציה של המזגן, אפליקציה של השלט וכו' וכו'..
של חברת SECURE
אבל חסר לי מאוד את האפשרות לשנות טיימרים הדלקה וכיבוי בצורה נוחה דרך אפליקציה.
זה מבאס להתחבר לקונטרולר ולהתחיל לעבוד עם סצינות וכו'... זה לא משהו שאני יכול להגיד לאישה או לילדים להשתמש בזה.
@rotbard
·
ב "מדליקים מרחוק" אתה מתכוון להפעלה באמצעות האפליקציה ולא לחיצה על המודול?
אם כן תבנה תרחיש הכולל הפעלה של הדוד מרחוק ותישם בו את הטימר, למרות שלדעתי די פשוט לממש טימר כיבוי בתרחיש ללא צורך בפלאג.
הכוונה אכן לאפליקציה.
אתה מתכוון שמרחוק אפשר להפעיל סצנה או כפתור וירטואלי
אם אגדיר סצנה שכל פעם שהכפתור הוא on אחרי x זמן הוא כבה,
זה לא יפריע להדלקה ישירה מהסוויץ או לסצנות אחרות?
זה היתרון העצום במערכת פתוחה.
יש יתרונות ויש חסרונות. במקרה שלי, לדעתי, היתרונות עולים על החסרונות כי אני גם אוהב את זה.
מחיר נמוך וגמישות אינסופית לעומת הרבה התעסקות ושעות לימוד והכנה. הקהילה באינטרנט ענקית ויש מלא דוגמאות לכמעט כל מימוש אפשרי.
יכול להיות שיש פתרון דומה ל VERA, לא מכיר.
בצורה אפשר גם להגדיר תרחישים כאלו, די בקלות אפילו… יומי, שעתי, חדשני וכו…
דומיקון - בית ישראלי חכם יותר
נציגי חברת Vera Control LTD בישראל
הפתרון המלא לבית חכם ישראלי בטכנולוגיית Z-Wave בתדר 916 MHz באישור משרד התקשורת ומכון התקנים http://www.domicon.co.il/