האם להפרד מה mede8ter , איזה סטרימר חדש לרכישה - שאלות ועזרה
-
moshesp
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 212
- נתן תודות: 38 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
שלום רב
יש לי סטרימר מלפני זמן רב יחסית , ממותג mede8ter , הוא מצויין ועובד מעולה אולם הוא לא מאפשר עידכון תוכנה , ומערכת ההפעלה שלו אינה תומכת בעידכוני תוכנה . הוא אינו תומך בדברים המודרנים כמו נטפליקס , יוטיוב וכו , אלא רק משמש סטרימר מהרשת הביתית שלי לסרטים הנמצאים במחשב המרכזי שלי ביית ויד לו דיסק פנימי עם אחלה סרטים .
אני מבין שאני צריך לעבור לסטרימר חדש. שאלות ף
1. אני לא יודע מה זה קודי , ולא מכיר את הפלאג אינס שלו . שמעתי שהיום יש בעיות עם קודי והפלאג אינים
מה הקודי הזה נותן והאם לרכוש סטרימר שתומך בו
2. היתי שמח אם אוכל להריץ את כל התוספות הרגילות ( יוטיוב ונטפליקס והשאר)
3. היתי שמח אם היה משדר גם ב- 4k , אולם חייב להיות בעל יכולת שידור גם ב 1080p וב 720p . הטלויזיה שלי היא מסך פנסוניק פלסמה 42 אינטש , שנמצא אצלי כבר 9 שנים , מסך מדהים שניקנה לאחר עבודה מול הפורום כאן.
4. איני יודע האם טוב יותר טרימר שלו מערכת הפעלה ווינדוס 10 , או מערכת הפעלה אנדרואיד . ראיתי כאן סקירה על ה minix מבוס אנדרואיד , NEO U9-H הדגם מבוסס אנדרואיד. הסקירה היתה בהחלט חיובית. אולם ל minix יש גם יחידה מבוססת ווינדוס 10 שניקראת NEO Z83-4 ומוגדרת כ- Mini PC re-imagines אבל המארז זהה לסטרימר והוא יכול לשבת ליד הטלויזיה כסטרימ עם היתרונות של ווינדוס 10 כגון חיבור למקלדת וציוד רגיל וכו.
אשמח להבהרות בשאלות שלעיל , והאם מוצרי MINIX הינם איכותיים וטובים .
יש לי סטרימר מלפני זמן רב יחסית , ממותג mede8ter , הוא מצויין ועובד מעולה אולם הוא לא מאפשר עידכון תוכנה , ומערכת ההפעלה שלו אינה תומכת בעידכוני תוכנה . הוא אינו תומך בדברים המודרנים כמו נטפליקס , יוטיוב וכו , אלא רק משמש סטרימר מהרשת הביתית שלי לסרטים הנמצאים במחשב המרכזי שלי ביית ויד לו דיסק פנימי עם אחלה סרטים .
אני מבין שאני צריך לעבור לסטרימר חדש. שאלות ף
1. אני לא יודע מה זה קודי , ולא מכיר את הפלאג אינס שלו . שמעתי שהיום יש בעיות עם קודי והפלאג אינים
מה הקודי הזה נותן והאם לרכוש סטרימר שתומך בו
2. היתי שמח אם אוכל להריץ את כל התוספות הרגילות ( יוטיוב ונטפליקס והשאר)
3. היתי שמח אם היה משדר גם ב- 4k , אולם חייב להיות בעל יכולת שידור גם ב 1080p וב 720p . הטלויזיה שלי היא מסך פנסוניק פלסמה 42 אינטש , שנמצא אצלי כבר 9 שנים , מסך מדהים שניקנה לאחר עבודה מול הפורום כאן.
4. איני יודע האם טוב יותר טרימר שלו מערכת הפעלה ווינדוס 10 , או מערכת הפעלה אנדרואיד . ראיתי כאן סקירה על ה minix מבוס אנדרואיד , NEO U9-H הדגם מבוסס אנדרואיד. הסקירה היתה בהחלט חיובית. אולם ל minix יש גם יחידה מבוססת ווינדוס 10 שניקראת NEO Z83-4 ומוגדרת כ- Mini PC re-imagines אבל המארז זהה לסטרימר והוא יכול לשבת ליד הטלויזיה כסטרימ עם היתרונות של ווינדוס 10 כגון חיבור למקלדת וציוד רגיל וכו.
אשמח להבהרות בשאלות שלעיל , והאם מוצרי MINIX הינם איכותיים וטובים .
"האם יש לך שונאים ? מצויין ... זאת אומרת שעמדת על שלך "
( ווינסטון צ'רצ'יל )
בי-אי. אם-אי.
מ –הנ –דס !!
זהו !!!!!!!!!
( ווינסטון צ'רצ'יל )
בי-אי. אם-אי.
מ –הנ –דס !!
זהו !!!!!!!!!
- PolarBear1
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 468
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 63 פעמים
היום כמעט כל הסטרימרים תומכים ב-4K, גם הזולים. העניין הוא שיש לך טלוויזיה מיושנת שבוודאות אינה תומכת ב-4K - זה לא היה קיים לפני 9 שנים. גם לא בטוח שהיא תומכת ב-1080p, צריך לבדוק את זה.moshesp כתב:3. היתי שמח אם היה משדר גם ב- 4k , אולם חייב להיות בעל יכולת שידור גם ב 1080p וב 720p . הטלויזיה שלי היא מסך פנסוניק פלסמה 42 אינטש , שנמצא אצלי כבר 9 שנים , מסך מדהים שניקנה לאחר עבודה מול הפורום כאן....
·הבילינק טוב אבל עדיף ומשתלם יותר כבר הסטרימר של שיאומי, הוא יותר יציב ממנו והוא גם בין הבודדים שתומך בנטפליקס.fidler כתב:המלצה שלי BEELINK GT1 , סטרימר ממבוסס אנדרואיד, הדגם המתקדם ביותר ומריץ הכל ללא בעיות.
ניתן למצוא ב ali express או GEARBEST בעלות של 60 דולר בערך....
הוא גם אפילו יותר זול ממנו (עם קופון הנחה).
לא סתם סלקום ופרטנר בחרו לעבוד איתו.
-
moshesp
-
- חבר פעיל מאוד

שיומי אכן תומכים בנטפליקס ויוטיוב , אבל האם יש דגם מסויים שאתה ממליץ
שיומי אכן תומכים בנטפליקס ויוטיוב , אבל האם יש דגם מסויים שאתה ממליץ
( ווינסטון צ'רצ'יל )
בי-אי. אם-אי.
מ –הנ –דס !!
זהו !!!!!!!!!
( ווינסטון צ'רצ'יל )
בי-אי. אם-אי.
מ –הנ –דס !!
זהו !!!!!!!!!
-
moshesp
-
- חבר פעיל מאוד

ראיתי כי למיניקס יש שלט רחוק ואפילו מקלדת על נצד האחורי של השלט ( אותו שלט שקונים בנוסף ולא הפשוט שמגיע עם המיניקס) .
לא ראיתי איך שולטים על השיומי xiaomi , האם יש לו עכבר כלשהו ?
מה לגבי קודי , נטפליקס ויוטיוב האם הם מותקנים אצלו כברירת מחדל ?
לא ראיתי איך שולטים על השיומי xiaomi , האם יש לו עכבר כלשהו ?
מה לגבי קודי , נטפליקס ויוטיוב האם הם מותקנים אצלו כברירת מחדל ?
( ווינסטון צ'רצ'יל )
בי-אי. אם-אי.
מ –הנ –דס !!
זהו !!!!!!!!!
( ווינסטון צ'רצ'יל )
בי-אי. אם-אי.
מ –הנ –דס !!
זהו !!!!!!!!!
-
moshesp
-
- חבר פעיל מאוד

·ניראה באמת ככזה הכולל את כל מה שצריך , אולם ראיתי שאין לו כניסה של LAN \ מחבר ETHERNET . אני מניח אם כן שהוא עובד רק עם וויפי . האם נכון ואם כן ניראה לי חסרון משהו , יש לי רשת חוטית בבית והקצבים הרבה יותר טוביםDeNiro כתב:·הבילינק טוב אבל עדיף ומשתלם יותר כבר הסטרימר של שיאומי, הוא יותר יציב ממנו והוא גם בין הבודדים שתומך בנטפליקס.......
הוא גם אפילו יותר זול ממנו (עם קופון הנחה).
לא סתם סלקום ופרטנר בחרו לעבוד איתו....
( ווינסטון צ'רצ'יל )
בי-אי. אם-אי.
מ –הנ –דס !!
זהו !!!!!!!!!
( ווינסטון צ'רצ'יל )
בי-אי. אם-אי.
מ –הנ –דס !!
זהו !!!!!!!!!
@moshesp
·אכן החיסרון הקטן שלו הוא באמת שאין לו חיבור קווי לרשת אבל הבנתי מרוב האנשים שהוא עובד בוויפיי באופן מעולה ויציב.
אין לי אותו אישית, יש לי עדיין בילינק ישן שעובד טוב אבל אם הייתי צריך לקנות היום הייתי בוחר בשיאומי.
במקרה הכי גרוע תמיד תוכל להוסיף מתאם לחיבור קווי...
השלט שלו גם מעולה ויש לו אפילו אפשרות לחיפוש קולי (שייתמך גם בקודי בגירסה הבאה).
אתה יכול להתקין עליו את כל מה שאתה צריך ואגב אם חשוב לך נטפליקס הוא היחיד מבין הסטרימרים במחירים הללו שתומך בזה.
אני חושב אפילו שקופון ההנחה עליו שראיתי באותו אתר עדיין תקף, אם כן זה מחיר ממש מצחיק לסטרימר הזה:
https://buyim.co.il/קופונים-והנחות/
·אכן החיסרון הקטן שלו הוא באמת שאין לו חיבור קווי לרשת אבל הבנתי מרוב האנשים שהוא עובד בוויפיי באופן מעולה ויציב.
אין לי אותו אישית, יש לי עדיין בילינק ישן שעובד טוב אבל אם הייתי צריך לקנות היום הייתי בוחר בשיאומי.
במקרה הכי גרוע תמיד תוכל להוסיף מתאם לחיבור קווי...
השלט שלו גם מעולה ויש לו אפילו אפשרות לחיפוש קולי (שייתמך גם בקודי בגירסה הבאה).
אתה יכול להתקין עליו את כל מה שאתה צריך ואגב אם חשוב לך נטפליקס הוא היחיד מבין הסטרימרים במחירים הללו שתומך בזה.
אני חושב אפילו שקופון ההנחה עליו שראיתי באותו אתר עדיין תקף, אם כן זה מחיר ממש מצחיק לסטרימר הזה:
https://buyim.co.il/קופונים-והנחות/