סרטונים באיכות ירודה בחנות של סוני
למה הסרטונים באיכות מאוד ירודה בחנות של סוני?
כל משחק שהפעלתי את הסרטון שלו כדי לראות את המשחק היה באיכות מאוד ירודה...
בהתחלה חשבתי שזה בעיה באינטרנט שלי אבל בבדיקת מהירות מתקבלת מהירות של כ45 מגה בחיבור קווי.
האם עוד מישהו נתקל הזה?
חשוב להזכיר שאין לי שום בעיה באינטרנט וכל סרטון שאני מפעיל ביוטיוב ישר מופעל באיכות 1080p.
בהתחלה חשבתי שזה בעיה באינטרנט שלי אבל בבדיקת מהירות מתקבלת מהירות של כ45 מגה בחיבור קווי.
האם עוד מישהו נתקל הזה?
חשוב להזכיר שאין לי שום בעיה באינטרנט וכל סרטון שאני מפעיל ביוטיוב ישר מופעל באיכות 1080p.
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6305
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 933 פעמים
זה כך אצל כולם.Gershon99 כתב:למה הסרטונים באיכות מאוד ירודה בחנות של סוני?
האם עוד מישהו נתקל הזה?
חשוב להזכיר שאין לי שום בעיה באינטרנט וכל סרטון שאני מפעיל ביוטיוב ישר מופעל באיכות 1080p....
לפעמים הוא מרנדר מספיק טוב בשביל לזכות ב 5 שניות אחרונות של איכות סבירה, אך לרוב זה פשוט מפוקסל ונראה נורא.
מזל שיש אמצעים אחרים.
@gal-cohen
·חבל מאוד שזה ככה.
תקשיבי, צפיתי בסרטונים של משחקים איכותיים (שרק לאחר חיפוש ברשת התברר לי שהם איכותיים) שנראו ממש נורא עד כדי כך שאתה צופה בסרטון וזה נראה לך כמו משחק של פלייסטיישן 2 במקום ל4 ואתה מוצא את עצמך יוצא מהסרטון ושולל את המשחק אחרי 30 שניות של צפייה...
·חבל מאוד שזה ככה.
תקשיבי, צפיתי בסרטונים של משחקים איכותיים (שרק לאחר חיפוש ברשת התברר לי שהם איכותיים) שנראו ממש נורא עד כדי כך שאתה צופה בסרטון וזה נראה לך כמו משחק של פלייסטיישן 2 במקום ל4 ואתה מוצא את עצמך יוצא מהסרטון ושולל את המשחק אחרי 30 שניות של צפייה...