חנות בת"א לדיסקים עם מבחר נאה ומחירים עממים ?
- boazj
- חבר ותיק

- תגובות: 2374
- נתן תודות: 155 פעמים
- קיבל תודות: 90 פעמים
בדיזנגיף סנטר - דיסק סנטר.
החנות היחידה שהתלהבתי ממנה בארץ.
החנות היחידה שהתלהבתי ממנה בארץ.
אימון אישי/קואצינג, טיפול, הנחיית קבוצות וסדנאות.
פריצות דרך בתחום האישי והכלכלי,חיבור ליעוד.
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ
פריצות דרך בתחום האישי והכלכלי,חיבור ליעוד.
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
TM זה תחנה מרכזית ..efib כתב:איפה זה TM ?
בועז, המחירים סבירים ?...
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
-
efib
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 12395
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
OK, כשאמרתי עממי לא לזה התכוונתי
אבל... אם כבר הזכרת !!!
בזמנו היתה חנות משובחת בTM החדשה
שהיה לה מבחר רציני ובמחירים עממים.
בזמנו קניתי המון שם.
אח"כ הם פתחו גם בסנטר סניף.
אני מנסה להיזכר איך קראו לחנות...
אבל... אם כבר הזכרת !!!
בזמנו היתה חנות משובחת בTM החדשה
שהיה לה מבחר רציני ובמחירים עממים.
בזמנו קניתי המון שם.
אח"כ הם פתחו גם בסנטר סניף.
אני מנסה להיזכר איך קראו לחנות...
תתחדשו ותהנו !
פאשיסטים
פאשיסטים
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אכן- דיסק סנטר בעלת המבחר הגדול ביותר והזול ביותר (כל חיפוש שלי מתחיל שם....נכון פה ושם אני לא מוצא שם או מוצא, נדיר, במחיר זול יותר בארץ) לא פעם הם גם זולים מהחנויות בחו"ל.
זה בפרוש המקום לבנות איתו את הבסיס הרחב (כשמגיעים ל"מיוחדים" יותר העסק משתנה, הם לא מחזיקים כל מיני לייבלים יותר נדירים).
כל שכתבתי מתייחס לג'אז בעיקר וגם קלאסי, אך גם כל שאר הסגנונות נמצאים שם למכביר.
בקיצר- מומלץ ביותר.
זה בפרוש המקום לבנות איתו את הבסיס הרחב (כשמגיעים ל"מיוחדים" יותר העסק משתנה, הם לא מחזיקים כל מיני לייבלים יותר נדירים).
בקיצר- מומלץ ביותר.
javascript:emoticon('
') javascript:emoticon('
')
') javascript:emoticon('
')לפני עשור היתה "סופר זאוס" המיתולוגית, שמאחוריה עמדו אנשי "בית התקליט" העוד יותר מיתולוגית. הרעיון היה לשווק דיסקים בכמויות ולמכור אותם במתח רווחים נמוך.
הם התחילו אכן ב-TM החדשה ופתחו סניף נוסף בדיזינגוף (איפה שהיום נמצאת חנות "כלי זמר" אם אני לא טועה).
לדוגמא: דיסק FULL PRICE נמכר שם בשעתו ב-59 ש"ח, כאשר עלותו מהספק היתה כ-51 ש"ח, לעומת 69-75 בחנויות "רגילות" אשר הקפידו לשמור על מתח רווחים עבה של 30%.
ברבות הימים החנות ייקרה את מחיריה, ובמקביל, הביקוש לדיסקים מקוריים מחד, וכניסת האינטרנט מצד שני, הרסו את הענף.
לאורך שנות פעילותה, רכשתי שם עשרות (אם לא מאות) כותרים, והיו מקרים שנמכרו שם דיסקים יותר זולים ממחירי העלות שלהם!
עושה רושם אכן, כי "דיסק סנטר" בדיזינגוף סנטר, מהווים חנות דגל מבחינת מחירים והיצע, בעידן שבו חנויות דיסקים הפכו נדירות, לצערי.
הם התחילו אכן ב-TM החדשה ופתחו סניף נוסף בדיזינגוף (איפה שהיום נמצאת חנות "כלי זמר" אם אני לא טועה).
לדוגמא: דיסק FULL PRICE נמכר שם בשעתו ב-59 ש"ח, כאשר עלותו מהספק היתה כ-51 ש"ח, לעומת 69-75 בחנויות "רגילות" אשר הקפידו לשמור על מתח רווחים עבה של 30%.
ברבות הימים החנות ייקרה את מחיריה, ובמקביל, הביקוש לדיסקים מקוריים מחד, וכניסת האינטרנט מצד שני, הרסו את הענף.
לאורך שנות פעילותה, רכשתי שם עשרות (אם לא מאות) כותרים, והיו מקרים שנמכרו שם דיסקים יותר זולים ממחירי העלות שלהם!
עושה רושם אכן, כי "דיסק סנטר" בדיזינגוף סנטר, מהווים חנות דגל מבחינת מחירים והיצע, בעידן שבו חנויות דיסקים הפכו נדירות, לצערי.
The Black Wax
לפחות בתחום הג'אז דיסק סנטר בודאות אינה בעלת המבחר הגדול ביותר. יש שם אולי הרבה דיסקים במחירים מצויינים, אבל המבחר בהחלט לא גדול, ולא פחות חשוב - הוא כמעט שלא משתנה. זה מקום מצויין לרכוש בו את ה-BASICS - כמו בלו נוט, פנטזי ואימפלס במחירים מצויינים, אבל אם אתה צריך מעבר לזה, יש רק שני מקומות בתל אביב - ג'אז באוזן ברחוב קינג ג'ורג' ליד דיזנגוף סנטר, או LE JAZZ ברחוב אשתורי הפרחי במתחם בזל.zy כתב:אכן- דיסק סנטר בעלת המבחר הגדול ביותר והזול ביותר (כל חיפוש שלי מתחיל שם....נכון פה ושם אני לא מוצא שם או מוצא, נדיר, במחיר זול יותר בארץ) לא פעם הם גם זולים מהחנויות בחו"ל.
בקיצר- מומלץ ביותר....
- Booboo
- חבר ותיק

- תגובות: 1929
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
KOOKE כתב:מוסיקה נטו - ב"לונדון מיניסטור" שברח' אבן גבירול בל אביב.
שלמה...
הייחוד במוזיקה נטו הוא שיש שם בדר"כ לא מעט על המדף, אבל בעיקר אתר אינטרנט אדיר.
היפה הוא שאפשר לכתוב ולקרוא המלצות על אלבומים. בדר"כ ההמלצות ברמה גבוהה מאוד וניכר שלכותבים יש רקע רחב מאוד.
לא תמצאו שם יותר מדי דברים נדירים, אגף הג'אז חלש אצלם מאוד, אבל יש לא מעט הוצאות מיוחדות ו-Anniversary וכיו"ב.
המחירים ברצפה. אני לא בטוח בכלל ש"דיסק סנטר" זולים יותר.
נ.ב.
מהיכרות עם כמה מוכרים וותיקים בחנויות של "צליל" ו-"Tower Records" , הסתבר לי שהחבר'ה יכולים להזמין לחנות כל מה שהם רוצים, בתנאי שהרשת עצמה מוכנה/יכולה לייבא.
ככה למשל יצא לראות חנות עם מבחר פרוגרסיב נאה של ישן וגם חדש, חנות אחרת עם מבחר נאה של R&B וכו'.
"When all are one and one is all, To be a rock and not to roll"