אני מודה שאינני קורא אדוק של המדור הזה בשנים האחרונות
יש לי פלזמה (V8 של פנסוניק מ 2008) שנקנתה בהמלצת הפורום הזה, בגדול אני מאוד מרוצה מהבחירה עד שהמנקה שלי ריססה בחומר ניקוי את המסך, ומאז יש לי כתמים בחלק גדול מהמסך, (כאילו נשפך קפה, או טיפות של קפה על רבע מסך) ואינני יודע אם בכלל אפשר לתקן זאת.
הדבר הבולט מקריאה בפורום זה שעל אותו מרחק תצוגה גודל המסך גדל, פועל יוצא של הגדלת הרזולוציה (למרות שרוב התכנים מוצגים ברזולוציה פחותה מ 1080), מתוך כך, המסך הבא יהיה 55
הדבר השני הוא הפיצול המוחלט בין OLED ל LED שכרגע, כנראה, בגלל המחיר הגבוה של ה OLED , אינני רואה דיוני השוואות ביניהם, לעומת הדיונים שהיו בזמנו של LCD מול פלזמה.
מה שמביא אותי לשאלת מיליון הדולר (או 5000 ש"ח שיש לי
האם שווה לחכות שמחיר ה OLED ירד ?
בראיה של עד 10 שנים קדימה, שווה להשקיע ב LED או ב OLED ? (אני יכול להוסיף כסף אם צריך אבל לא להכפיל)
בהנחה של קניית טלויזית LED איזה טלויזה לבחור? (נא לא להתפרץ, אפשר מספר דגמים רצוי לא יותר משלושה כי אז אני מאבד ריכוז .. (:) )
הטלויזיה שלי ( 42 ')ממוקמת על זרוע מסתובבת כאשר מאחוריה יש לי את החלון הגדול של הסלון, באור חזק מידי אני מוריד את התריס (אין לי מקום אחר לשים את הטלויזיה)
אנחנו רואים לרוב שידורים מוקלטים באיכות SD דרך ממיר של יס (ערוץ 10, 2 הקלטות וקודי ) אינני מתאמץ לראות תכנים באיכות צפיה גבוהה יותר גם בשל מגבלת הפלזמה שלי.
3D לא מעניין אותי
רק טלויזה עם חיבור אינטרנטי מכל סוג שהוא בהחלט (יש לי גם WIFI (N ו AC ,כולל כבל אתרנט ליד הטלויזה) לא יודע לגבי מערכת הפעלה מוממלצת, העיקר שתהיה הכי מוכנה/מתקדמת לשידורי העתיד הבאים עלינו לטובה דרך האינטרנט (בעתיד הקרוב אני העבור לשם אחרי שאצליח לשכנע את אישתי)
השימוש של הטלויזיה הוא רק לצפיה, לא למשחקים!
תודה מראש לכל המגיבים
חן