יעוץ ברכשית סטרימר
יעוץ בחירת סטרימר
שלום שמעתי קצת על העולם הזה מחבר חווית אצלו קצת מזה ואני מאוד רוצה להיכנס לעולם הזה אז שלום..
קצת חפרתי ברשת יש כמה סטרימרים שאני רוצה לדעת מה טוב בשבילי אני יעלה כמה שאלות אשמח לתשובות ולהחלטה מה אתם מהניסיון שלכם ממליצים לי השקעה 400/450 שקל . לא מתכוון להוציא 1000 שקל על Nvidia Shield $ $ זה לא הכיוון.
בדקתי כמה אופציות קראתי כמה סיקורים על כמה מכשירים ויש כמה שסיקרנו אותי שהם
MINIX NEO U1
zidoo x9s
Tronsmart MXIII s812 PLUS
במידה ויש יותר טוב ממה שבדקתי אשמח לקבל הצעה עליו
ועוד אחד שאני לא ממש בטוח לגביו שחבר שלי משתמש בו זה : vorke v1
שאלות / רצונות במכשיר
1. חשוב לי שאני יוכל להזרים ברשת סרטים מהמחשב
2. חשוב לי שהוא יתמוך בבלורי ופורמטים של סרטים נפוצים וחדשים VOB, MKV, H.264, MTS,
3. יתמוך בכתוביות והורדת כתוביות בעברית
4. יתמוך בקודי
5. יתמוך ברזולוציה של FULL HD בעתיד במידה ואני יקנה גם ב 4K
6. יתמוך במערכת קולנוע ביתי יותר לכיוון של מקרן קול זה מה שאני מעוניין לקנות בעתיד
7. יתמוך בעדכונים חומרה
8. בפסי-קול מרובי ערוצים, בפורמטים Dolby Digital ו-DTS, גם בפורמטים החדשים והאיכותיים יותר Dolby True HD ו-DTS HD Master
יתמוך במקלדת אלחוטי
במידה והסכום שנתתי לא מספיק אין בעיה לעלות בעוד 100 שקל
אשמח לקישורים לקופונים במידה ויש
תודה מראש וסליחה עם חפרתי בעניין
שלום שמעתי קצת על העולם הזה מחבר חווית אצלו קצת מזה ואני מאוד רוצה להיכנס לעולם הזה אז שלום..
קצת חפרתי ברשת יש כמה סטרימרים שאני רוצה לדעת מה טוב בשבילי אני יעלה כמה שאלות אשמח לתשובות ולהחלטה מה אתם מהניסיון שלכם ממליצים לי השקעה 400/450 שקל . לא מתכוון להוציא 1000 שקל על Nvidia Shield $ $ זה לא הכיוון.
בדקתי כמה אופציות קראתי כמה סיקורים על כמה מכשירים ויש כמה שסיקרנו אותי שהם
MINIX NEO U1
zidoo x9s
Tronsmart MXIII s812 PLUS
במידה ויש יותר טוב ממה שבדקתי אשמח לקבל הצעה עליו
ועוד אחד שאני לא ממש בטוח לגביו שחבר שלי משתמש בו זה : vorke v1
שאלות / רצונות במכשיר
1. חשוב לי שאני יוכל להזרים ברשת סרטים מהמחשב
2. חשוב לי שהוא יתמוך בבלורי ופורמטים של סרטים נפוצים וחדשים VOB, MKV, H.264, MTS,
3. יתמוך בכתוביות והורדת כתוביות בעברית
4. יתמוך בקודי
5. יתמוך ברזולוציה של FULL HD בעתיד במידה ואני יקנה גם ב 4K
6. יתמוך במערכת קולנוע ביתי יותר לכיוון של מקרן קול זה מה שאני מעוניין לקנות בעתיד
7. יתמוך בעדכונים חומרה
8. בפסי-קול מרובי ערוצים, בפורמטים Dolby Digital ו-DTS, גם בפורמטים החדשים והאיכותיים יותר Dolby True HD ו-DTS HD Master
יתמוך במקלדת אלחוטי
במידה והסכום שנתתי לא מספיק אין בעיה לעלות בעוד 100 שקל
אשמח לקישורים לקופונים במידה ויש
תודה מראש וסליחה עם חפרתי בעניין
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20188
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2612 פעמים
- יצירת קשר:
במידה וכל מה שאתה צריך זה קודי (ולא אנדרויד), אישית אני ממליץ על מכשיר מבוסס S905X, כמו ה-T95N. הוא זול, תתקין עליו LibreELEC והוא יקיים את כל הדרישות שלך ממנו (למעט אולי תמיכה מובנית ב-BD ISO).
·האם הדגם והמחיר הזה בסדר?TheCoolest כתב:במידה וכל מה שאתה צריך זה קודי (ולא אנדרויד), אישית אני ממליץ על מכשיר מבוסס S905X, כמו ה-T95N. הוא זול, תתקין עליו LibreELEC והוא יקיים את כל הדרישות שלך ממנו (למעט אולי תמיכה מובנית ב-BD ISO)....
https://www.amazon.com/Mini-M8S-Pro-U2C ... B06X94BMGJ
האם המכשיר בטוח יתן 5.1 (לפני חודש קניתי סטרימר מבוסס על RK3399 שלא מוציא)?
האם זה מסובך להתקין את LibreELEC?
האם לא אמין יותר להשקיע בסטרימר יותר איכותי
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
אני לא יודע מה זה ה-U2C הזה. את שלי קניתי באיביי ב-$40. הוא נראה זהה, רק בלי הסימון הזה.
כן, לא אמורה להיות עם זה בעיה. אצלי מחובר סאונד באר 5.1 אל הטלוויזיה דרך חיבור אופטי והמכשיר מעביר DTS ו-DD ללא קושי.
לא, אבל אתה צריך כרטיס microSD וקורא כרטיסים כי צריך לחבר אותו למחשב. קניתי כרטיס 8 גיגה ממש מהיר ב-27 שקל. דגם: TS8GUSDHC10U1
מה זה "אמין יותר"? אני משתמש ב-LibreELEC כבר שנה וחצי ואין לי שום בעיה. באנדרויד אני לא ממש נוגע, אז אין לי ניסיון איתו לאורך זמן.
כן, לא אמורה להיות עם זה בעיה. אצלי מחובר סאונד באר 5.1 אל הטלוויזיה דרך חיבור אופטי והמכשיר מעביר DTS ו-DD ללא קושי.
לא, אבל אתה צריך כרטיס microSD וקורא כרטיסים כי צריך לחבר אותו למחשב. קניתי כרטיס 8 גיגה ממש מהיר ב-27 שקל. דגם: TS8GUSDHC10U1
מה זה "אמין יותר"? אני משתמש ב-LibreELEC כבר שנה וחצי ואין לי שום בעיה. באנדרויד אני לא ממש נוגע, אז אין לי ניסיון איתו לאורך זמן.
·בסעיף 8 של מאור למעלה מצויין כי הוא מחפש משהו שמעביר פורמטים יותר מתקדמים מ-DTS ו-DD.TheCoolest כתב:אני לא יודע מה זה ה-U2C הזה. את שלי קניתי באיביי ב-$40. הוא נראה זהה, רק בלי הסימון הזה.
מה זה "אמין יותר"? אני משתמש ב-LibreELEC כבר שנה וחצי ואין לי שום בעיה. באנדרויד אני לא ממש נוגע, אז אין לי ניסיון איתו לאורך זמן....
אם אינני טועה מדובר על חיבור ישיר של הסטרימר למגבר עם כבל HDMI (כדי לקבל את הפורמטים הללו).
לפי התיאור שלך, הסטרימר הזה לא נותן את זה.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
·maor725 כתב:ומ לגבי הסטרימרים שאני רשמתי אף אחד מהם לא טוב לי?...
רק ה-zidoo x9s, אבל הוא גם פי 5 יותר יקר.
·kishmike כתב:·בסעיף 8 של מאור למעלה מצויין כי הוא מחפש משהו שמעביר פורמטים יותר מתקדמים מ-DTS ו-DD.......
אם אינני טועה מדובר על חיבור ישיר של הסטרימר למגבר עם כבל HDMI (כדי לקבל את הפורמטים הללו).
לפי התיאור שלך, הסטרימר הזה לא נותן את זה....
הוא תומך בהכל כשאתה מחבר אותו ישירות לרסיבר ומשתמש ב-LibreELEC. מאחר והסאונדבר שלי לא תומך ב-4K HDR passthrough, ומאחר והוא לא תומך בפורמטים מתקדמים גם ככה, לא מפריע לי לחבר אותו ליציאה האופטית בטלוויזיה.
·אתה יכול בבקשה להגיד אם המכשיר הזה עם LibreELEC גם יתמוך בפורמטים הללו?TheCoolest כתב:·......
הוא תומך בהכל כשאתה מחבר אותו ישירות לרסיבר ומשתמש ב-LibreELEC. מאחר והסאונדבר שלי לא תומך ב-4K HDR passthrough, ומאחר והוא לא תומך בפורמטים מתקדמים גם ככה, לא מפריע לי לחבר אותו ליציאה האופטית בטלוויזיה....
https://www.azrieli.com/o/c6db728e-3a1c ... a85cc7e82b
אם כן אני רק אצטרך לקנות את -SD שהמלצת עליו ולהתקין את הLIBRE (שזה חתיכת סיפור לפי מה שהבנתי)
תודה!!!
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
לא ציינתי שלא נראה לי שיש שיחרורים של LE עבור מעבדי Rockchip.
רוב השחרורים נועדו למעבדי Amlogic.
רוב השחרורים נועדו למעבדי Amlogic.
·טוב שאתה אומר ליTheCoolest כתב:לא ציינתי שלא נראה לי שיש שיחרורים של LE עבור מעבדי Rockchip.
רוב השחרורים נועדו למעבדי Amlogic....
אני אחליף למרות שהמוכר אמר לי שהRK יותר טובים משום מה
תודה רבה!
אם יש לך איזה סרטון שמסביר איך מתקינים את הLIBREELEC על הסטרימר - אשמח לקבל!
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
@kishmike
·
יש המון מידע בפורום כאן:
https://forum.libreelec.tv/board/38-amlogic/
בפורום הזה מפורסמות גם כל הקושחות. ההמלצה שלי היא קושחות של kszaq.
כאן מוסבר איך מתקינים אותו:
https://forum.libreelec.tv/thread/5556- ... 12-device/
בעיקרון מורידים את הגרסה שאתה רוצה, צורבים אותו עם כלי שנקרא rufus על הכרטיס SD. (אישית אני מעדיף את LE 7.12 האחרונה ולא את גרסאות ה-8.0. את 8.2 החדשה עוד לא בדקתי)
מנתקים את הסטרימר מהחשמל, מכניסים את הכרטיס SD, לוחצים על כפתור RESET עם קיסם ובזמן שהכפתור לחוץ מחזירים את החשמל. כשהתמונה עולה מוציאים את הקיסם ונותנים לו לרוץ, לוקח לו כמה זמן להתקין את LE. בסוף עולה המסך הראשי של קודי עם הגדרות מערכת ש-LE דורש (לא ממש מסובך) וזהו.
לא צריך להתעסק עם השלב של Installing to internal memory, זה מתקין את LE בזכרון הפנימי ומוחק את אנדרויד. בעבודה עם כרטיס SD ניתן לעשות דואל בוט ותמיד לחזור לאנדרויד אם יש צורך.
·
יש המון מידע בפורום כאן:
https://forum.libreelec.tv/board/38-amlogic/
בפורום הזה מפורסמות גם כל הקושחות. ההמלצה שלי היא קושחות של kszaq.
כאן מוסבר איך מתקינים אותו:
בעיקרון מורידים את הגרסה שאתה רוצה, צורבים אותו עם כלי שנקרא rufus על הכרטיס SD. (אישית אני מעדיף את LE 7.12 האחרונה ולא את גרסאות ה-8.0. את 8.2 החדשה עוד לא בדקתי)
מנתקים את הסטרימר מהחשמל, מכניסים את הכרטיס SD, לוחצים על כפתור RESET עם קיסם ובזמן שהכפתור לחוץ מחזירים את החשמל. כשהתמונה עולה מוציאים את הקיסם ונותנים לו לרוץ, לוקח לו כמה זמן להתקין את LE. בסוף עולה המסך הראשי של קודי עם הגדרות מערכת ש-LE דורש (לא ממש מסובך) וזהו.
לא צריך להתעסק עם השלב של Installing to internal memory, זה מתקין את LE בזכרון הפנימי ומוחק את אנדרויד. בעבודה עם כרטיס SD ניתן לעשות דואל בוט ותמיד לחזור לאנדרויד אם יש צורך.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
לא, זה לא ממש בתוכניות שלי כרגע. אבל באמת שהתקנה מחדש (לא כולל הגדרות בתוך הקודי) לוקחת 5 דקות.
@TheCoolest
·יש שם משהו מסובך עם הdevice tree שצריך להוריד ואז להחליף אותו או משהו כזה?
סעיף 1 כאן:
·יש שם משהו מסובך עם הdevice tree שצריך להוריד ואז להחליף אותו או משהו כזה?
סעיף 1 כאן:
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
תלוי במכשיר, אני בכלל לא התעסקתי עם זה. בעיקרון צריך את זה רק אם משהו לא עובד, כמו WIFI וכו'.
בכל אופן, כל ה-Device Tree זמינים להורדה. אתה בוחר את זה שמתאים לגודל ה-RAM וה-ROM מעתיק אותו ל-SD אחרי הצריבה ומשנה את שם הקובץ למה שרשום בהוראות.
בכל אופן, כל ה-Device Tree זמינים להורדה. אתה בוחר את זה שמתאים לגודל ה-RAM וה-ROM מעתיק אותו ל-SD אחרי הצריבה ומשנה את שם הקובץ למה שרשום בהוראות.