פתיחת שער חשמלי בעזרת שיחת טלפון בהתבסס על מיקום?

בית חכם, עוזרות חכמות, חשמל חכם, מערכות שליטה ובקרה, Amazon Echo, Alexa, Google home, Control4, RTI, מנעולים חכמים ועוד.
Amit86 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 89

שליחה

היי,

אני תוהה אם קיימת אפליקציה\אפשרות כזו או אחרת לעשות טריגר בטלפון שיוציא שיחת טלפון לשער חשמלי (לצורך פתיחתו) בהגעה לרדיוס של המקום?

האפליקציה של IFTTT מאפשרים משהו דומה רק בתוך ארה"ב וגם אז השיחה היא אליך ולא למספר לבחירתך
Vera, אין SIM, לא יוציא שיחה..

יש למישהו רעיון?

תודה,
עמית

MSLEVIN
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 196
שם מלא: shay levin

שליחה

תנסה את זה

Amit86 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

MSLEVIN כתב:תנסה את זה
...
·מהבדיקה הראשונה שעשיתי היום, נראה שזה עבד אחלה - תודה!

האם יש לך רעיון לחניון תת קרקעי ביציאה ? איזה טריגר אני יכול להשתמש\להפעיל כדי שיבצע את השיחה?

smargi
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 391

שליחה

הי... יש משהו דומה לאייפון...?

gilpaz
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 53

שליחה

Amit86 כתב:
...
...

האם יש לך רעיון לחניון תת קרקעי ביציאה ? איזה טריגר אני יכול להשתמש\להפעיל כדי שיבצע את השיחה?
...
·הי,
אני מתעניין בבית חכם וחשבתי על broadlink.
יש לי 2 שאלות.
1. האם ניתן להתלבש על המעגל החשמלי של תריס חשמלי מבלי להחליף את המפסק הקיים (להרכיב את המקלט) ואז לשלוט מה broadlink? כלומר אני לא רוצה לרכוש מפסק אלא רק את המקלט שמקבל את האות וסוגר מעגל לפתיחה או לסגירה של התריס)
2. אשמח לקישור למקלט שכזה

תודה

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20680

שליחה

gilpaz
הבעיה שלא יהיה לך מקום.

או להתקדם אל ZWAVE.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

gilpaz
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 53

שליחה

@mp3lll
·הי, מדוע שלא יהיה לי מקום?
אני יכול לשים את המקלט (שגודלו להבנתי כגודל קוספת גפרורים) בתוך הקופסה של התריס איפה שיושב המנוע
אגב, מה זה ZWAVE?
תודה

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32985

שליחה

Amit86 כתב:
...
...

...
עונה קצת באיחור:
אם אין בחניון התת קרקעי קליטה בכלל, אז אולי התחברות לראוטר ספציפי של וויי פיי הנקלט שם. אם גם את זה אין, אולי כדאי לשים שם ראוטר "פיקטיבי" שרק מחובר לחשמל - לוקחים ראוטר ישן שלא בשימוש... החסרון - לא יהיה לך אינטרנט בחניון.
אם יש קליטה, ייתכן שאפשר לזהות התחברות לתא סלולרי ספציפי - זה כמובן ישתנה אם תעבור ספק סלולרי ותצטרך להגדיר את זה שוב.
תנסה את האפליקציה הזו:
https://play.google.com/store/apps/deta ... kage&hl=en
הטריגר נקרא Cell ID Trigger.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

Amit86 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

pixies כתב:
...
...
עונה קצת באיחור:
אם אין בחניון התת קרקעי קליטה בכלל, אז אולי התחברות לראוטר ספציפי של וויי פיי הנקלט שם. אם גם את זה אין, אולי כדאי לשים שם ראוטר "פיקטיבי" שרק מחובר לחשמל - לוקחים ראוטר ישן שלא בשימוש... החסרון - לא יהיה לך אינטרנט בחניון.
אם יש קליטה, ייתכן שאפשר לזהות התחברות לתא סלולרי ספציפי - זה כמובן ישתנה אם תעבור ספק סלולרי ותצטרך להגדיר את זה שוב.
תנסה את האפליקציה הזו:
https://play.google.com/store/apps/deta ... kage&hl=en
הטריגר נקרא Cell ID Trigger.
...
·תודה!
בסוף פתרתי את זה בדרך אחרת.
התקנתי אפליקציה שנקראת Tasker
הגדרתי שם חוק שכאשר אני נמצא ברדיוס של העבודה, ומחובר ל-BT של האוטו, בין השעות שבהם בד"כ אני יוצא, שיבצע את החיוג - זה עובד נפלא.
בדרך לעבודה בבוקר, הספיק רק להגדיר את הרדיוס של העבודה ושעות שבד"כ אני מגיע בהם, זה גם עובד אחלה.

מעבר לחוקים האלה גיליתי אפליקציה מצויינת שמאפשרת התממשקות גם עם בית חכם, וורה, חוקים שונים שניתן להגדיר בטלפון ועוד הרבה דברים שלא חשבת שאפשריים בכלל..

חזור אל “בית חכם ובקרה”