פתיחת שער חשמלי בעזרת שיחת טלפון בהתבסס על מיקום?
-
Amit86
-
- חבר פעיל

- תגובות: 89
היי,
אני תוהה אם קיימת אפליקציה\אפשרות כזו או אחרת לעשות טריגר בטלפון שיוציא שיחת טלפון לשער חשמלי (לצורך פתיחתו) בהגעה לרדיוס של המקום?
האפליקציה של IFTTT מאפשרים משהו דומה רק בתוך ארה"ב וגם אז השיחה היא אליך ולא למספר לבחירתך
Vera, אין SIM, לא יוציא שיחה..
יש למישהו רעיון?
תודה,
עמית
אני תוהה אם קיימת אפליקציה\אפשרות כזו או אחרת לעשות טריגר בטלפון שיוציא שיחת טלפון לשער חשמלי (לצורך פתיחתו) בהגעה לרדיוס של המקום?
האפליקציה של IFTTT מאפשרים משהו דומה רק בתוך ארה"ב וגם אז השיחה היא אליך ולא למספר לבחירתך
Vera, אין SIM, לא יוציא שיחה..
יש למישהו רעיון?
תודה,
עמית
- MSLEVIN
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 196
- שם מלא: shay levin
-
Amit86
-
- חבר פעיל

·מהבדיקה הראשונה שעשיתי היום, נראה שזה עבד אחלה - תודה!MSLEVIN כתב:תנסה את זה...
האם יש לך רעיון לחניון תת קרקעי ביציאה ? איזה טריגר אני יכול להשתמש\להפעיל כדי שיבצע את השיחה?
- smargi
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 391
הי... יש משהו דומה לאייפון...?
- gilpaz
-
- חבר פעיל

- תגובות: 53
·הי,Amit86 כתב:·מהבדיקה הראשונה שעשיתי היום, נראה שזה עבד אחלה - תודה!......
האם יש לך רעיון לחניון תת קרקעי ביציאה ? איזה טריגר אני יכול להשתמש\להפעיל כדי שיבצע את השיחה?...
אני מתעניין בבית חכם וחשבתי על broadlink.
יש לי 2 שאלות.
1. האם ניתן להתלבש על המעגל החשמלי של תריס חשמלי מבלי להחליף את המפסק הקיים (להרכיב את המקלט) ואז לשלוט מה broadlink? כלומר אני לא רוצה לרכוש מפסק אלא רק את המקלט שמקבל את האות וסוגר מעגל לפתיחה או לסגירה של התריס)
2. אשמח לקישור למקלט שכזה
תודה
- mp3lll
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20680
gilpaz
הבעיה שלא יהיה לך מקום.
או להתקדם אל ZWAVE.
הבעיה שלא יהיה לך מקום.
או להתקדם אל ZWAVE.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
- gilpaz
-
- חבר פעיל

- תגובות: 53
@mp3lll
·הי, מדוע שלא יהיה לי מקום?
אני יכול לשים את המקלט (שגודלו להבנתי כגודל קוספת גפרורים) בתוך הקופסה של התריס איפה שיושב המנוע
אגב, מה זה ZWAVE?
תודה
·הי, מדוע שלא יהיה לי מקום?
אני יכול לשים את המקלט (שגודלו להבנתי כגודל קוספת גפרורים) בתוך הקופסה של התריס איפה שיושב המנוע
אגב, מה זה ZWAVE?
תודה
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
עונה קצת באיחור:Amit86 כתב:·מהבדיקה הראשונה שעשיתי היום, נראה שזה עבד אחלה - תודה!......
האם יש לך רעיון לחניון תת קרקעי ביציאה ? איזה טריגר אני יכול להשתמש\להפעיל כדי שיבצע את השיחה?...
אם אין בחניון התת קרקעי קליטה בכלל, אז אולי התחברות לראוטר ספציפי של וויי פיי הנקלט שם. אם גם את זה אין, אולי כדאי לשים שם ראוטר "פיקטיבי" שרק מחובר לחשמל - לוקחים ראוטר ישן שלא בשימוש... החסרון - לא יהיה לך אינטרנט בחניון.
אם יש קליטה, ייתכן שאפשר לזהות התחברות לתא סלולרי ספציפי - זה כמובן ישתנה אם תעבור ספק סלולרי ותצטרך להגדיר את זה שוב.
תנסה את האפליקציה הזו:
https://play.google.com/store/apps/deta ... kage&hl=en
הטריגר נקרא Cell ID Trigger.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
-
Amit86
-
- חבר פעיל

·תודה!pixies כתב:עונה קצת באיחור:......
אם אין בחניון התת קרקעי קליטה בכלל, אז אולי התחברות לראוטר ספציפי של וויי פיי הנקלט שם. אם גם את זה אין, אולי כדאי לשים שם ראוטר "פיקטיבי" שרק מחובר לחשמל - לוקחים ראוטר ישן שלא בשימוש... החסרון - לא יהיה לך אינטרנט בחניון.
אם יש קליטה, ייתכן שאפשר לזהות התחברות לתא סלולרי ספציפי - זה כמובן ישתנה אם תעבור ספק סלולרי ותצטרך להגדיר את זה שוב.
תנסה את האפליקציה הזו:
https://play.google.com/store/apps/deta ... kage&hl=en
הטריגר נקרא Cell ID Trigger....
בסוף פתרתי את זה בדרך אחרת.
התקנתי אפליקציה שנקראת Tasker
הגדרתי שם חוק שכאשר אני נמצא ברדיוס של העבודה, ומחובר ל-BT של האוטו, בין השעות שבהם בד"כ אני יוצא, שיבצע את החיוג - זה עובד נפלא.
בדרך לעבודה בבוקר, הספיק רק להגדיר את הרדיוס של העבודה ושעות שבד"כ אני מגיע בהם, זה גם עובד אחלה.
מעבר לחוקים האלה גיליתי אפליקציה מצויינת שמאפשרת התממשקות גם עם בית חכם, וורה, חוקים שונים שניתן להגדיר בטלפון ועוד הרבה דברים שלא חשבת שאפשריים בכלל..