קניתי רסיבר YAMHAA RXV457! איך לחבר אותו לXBOX360 וDVD???
-
bloodomen2
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 141
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אז ככה יש לי דיווידי APEX 811 ויש לו חיבורים 5.1CH בננות או אופטי או קוקסאלי באיזה מהם הכי כדאי לחבר בשביל לשמוע סירטי DVD5.1CH ??
ובX360 יש לי רק אפשרות עם כבל אופטי אבל הבעיה היא שקניתי כבל אופטי רגיל והוא לא מחזיק בכניסה של ב360 הוא כזה נופל בקיצר קצת לא מתאים אז איזה כבל אני צריך ?? וגם לא יודע למה אבל אני לא מצליח לשנות תוכניות סאונד של הרסיבר בעזרת השלט אלא רק עם הכפתורים על הרסיבר אז זה אומר שמשהו דפוק שם ??
ובX360 יש לי רק אפשרות עם כבל אופטי אבל הבעיה היא שקניתי כבל אופטי רגיל והוא לא מחזיק בכניסה של ב360 הוא כזה נופל בקיצר קצת לא מתאים אז איזה כבל אני צריך ?? וגם לא יודע למה אבל אני לא מצליח לשנות תוכניות סאונד של הרסיבר בעזרת השלט אלא רק עם הכפתורים על הרסיבר אז זה אומר שמשהו דפוק שם ??
- Eavivi
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 239
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
טוב אז ככה
דבר ראשון תחבר את הרמקולים לרסיבר... כל אחד למקום שלו.
אם יש לך סאב אקטיבי אז תראה שהחיבור הוא בננה ולא כבל כמו של שאר הרמקולים.
לדעתי תחבר בכבל אופטי מהדיוידי לכניסה שרשום עליה DVD ברסיבר.
אותו דבר בקשר לXBOX360 רק שהפעם תחבר את הכבל לכניסת ה DTV ברסיבר.
אם הכבל לא נתפס אז יש 3 אופציות
1. לא הוצאת את הפלסטיקים שמכסים את הקצה של הסיב אופטי.
2. יש לך כבל זול מידי שהוא לא מצליח להתפס בחיבורים בכלל הנדסת אנוש לקויה של הכניסה של הכבל.
3. אתה לא לוחץ מספיק כדי שהוא יכנס. בXBOX שלי היה לי קשה להכניס את הכבל האופטי ליציאה מהאקס בוקס... תבדוק שלפי הצורה שלו הוא מתאים בדיוק ואז תכניס אותו...
\אבל תבדוק קודם את 2 האופציות הראשונות
הכל מקרה אין לך מה לקנות כבל אופטי של יותר מ50 שקל. יותר מזה זה בזבוז ופלצנות.
עכשיו תגיד בדיוידי שלך שאתה משתמש ביציאה אופטית והמכשיר יזהה לבד אם זה 2 ערוצים או 5.1
בקשר לתוכניות הסאונד... אני לא יודע למה אתה מתכוון:)
עכשיו בקשר לתמונה.. תלוי איזה טלויזיה יש לך ומה החיבורים שלה...
יכול להיות שלא כדאי לך לחבר את הXBOX דרך הרסיבר ולחבר אותו ישר לטלויזיה.
תתחדש
דבר ראשון תחבר את הרמקולים לרסיבר... כל אחד למקום שלו.
אם יש לך סאב אקטיבי אז תראה שהחיבור הוא בננה ולא כבל כמו של שאר הרמקולים.
לדעתי תחבר בכבל אופטי מהדיוידי לכניסה שרשום עליה DVD ברסיבר.
אותו דבר בקשר לXBOX360 רק שהפעם תחבר את הכבל לכניסת ה DTV ברסיבר.
אם הכבל לא נתפס אז יש 3 אופציות
1. לא הוצאת את הפלסטיקים שמכסים את הקצה של הסיב אופטי.
2. יש לך כבל זול מידי שהוא לא מצליח להתפס בחיבורים בכלל הנדסת אנוש לקויה של הכניסה של הכבל.
3. אתה לא לוחץ מספיק כדי שהוא יכנס. בXBOX שלי היה לי קשה להכניס את הכבל האופטי ליציאה מהאקס בוקס... תבדוק שלפי הצורה שלו הוא מתאים בדיוק ואז תכניס אותו...
\אבל תבדוק קודם את 2 האופציות הראשונות
הכל מקרה אין לך מה לקנות כבל אופטי של יותר מ50 שקל. יותר מזה זה בזבוז ופלצנות.
עכשיו תגיד בדיוידי שלך שאתה משתמש ביציאה אופטית והמכשיר יזהה לבד אם זה 2 ערוצים או 5.1
בקשר לתוכניות הסאונד... אני לא יודע למה אתה מתכוון:)
עכשיו בקשר לתמונה.. תלוי איזה טלויזיה יש לך ומה החיבורים שלה...
יכול להיות שלא כדאי לך לחבר את הXBOX דרך הרסיבר ולחבר אותו ישר לטלויזיה.
תתחדש
- kolokito
- חבר ותיק

- תגובות: 1945
- נתן תודות: 3 פעמים
שלום,
1) RTFM
2) הכבל האופטי: אין לא מחזיק \ נופל. יש מתאים ולא מתאים. אם היציאה האופטית ב360 מרובעת , והכבל מתאים הוא צריך להחזיק או יותר נכון להנעל ב"קליק" למקום. אם זה לא קורה אז אתה כנראה משתמש בכבל לא נכון.
3) תוכניות: שים לב שלפני שאתה מחליף תוכניות אתה צריך "להגיד" לשלט שאתה מתכוון להחליף התכניות ע"י לחיצה על כפתור AMP, אחרת השלט מנסה לשלוט על מכשירים אחרים (כמו שהשלט של YES יכול לשלוט גם על הממיר וגם על הטלוויזיה)
לגבי חיבורי הייתי מציע כפי שאמר קודמי:DVD באופטי לכניסה המתאימה ברסיבר, וXBOX לכניסה האופטית של DTV.
אתה מתכוון להשתמש ברסיבר גם כממתג וידאו?
1) RTFM
2) הכבל האופטי: אין לא מחזיק \ נופל. יש מתאים ולא מתאים. אם היציאה האופטית ב360 מרובעת , והכבל מתאים הוא צריך להחזיק או יותר נכון להנעל ב"קליק" למקום. אם זה לא קורה אז אתה כנראה משתמש בכבל לא נכון.
3) תוכניות: שים לב שלפני שאתה מחליף תוכניות אתה צריך "להגיד" לשלט שאתה מתכוון להחליף התכניות ע"י לחיצה על כפתור AMP, אחרת השלט מנסה לשלוט על מכשירים אחרים (כמו שהשלט של YES יכול לשלוט גם על הממיר וגם על הטלוויזיה)
לגבי חיבורי הייתי מציע כפי שאמר קודמי:DVD באופטי לכניסה המתאימה ברסיבר, וXBOX לכניסה האופטית של DTV.
אתה מתכוון להשתמש ברסיבר גם כממתג וידאו?
-
bloodomen2
-
- חבר פעיל מאוד

אוקיי הסתדרתי עם הDVD והשלט עכשיו בקשר לXBOX360 הכבל שקניתי לא התאים ממש אז החלפתי לכבל אחר שיש לו קצה אחד שדומה לכבל הראשון ועוד קצת שזה כזה פין ארוך בקיצר בזה הקצה שדומה לקודם נכנס ועשה תקליק אבל אין מה לעשות עם הקצה הארוך לאיפה לעזאזל הוא אמור להכנס ???kolokito כתב:שלום,
1) RTFM
אתה מתכוון להשתמש ברסיבר גם כממתג וידאו?...
- kolokito
- חבר ותיק

- תגובות: 1945
- נתן תודות: 3 פעמים
שוב, הכבל שקנית לצערי לא מתאים.
לפי התאור שלך אני מבין שקנית משהו כזה:
ואתה צריך כבל ששני הצדדים שלו זהים (מרובעים, כמו הפלאג הימני בתמונה)
בנוסף, הכניסות האופטיות ברסיבר שלך נמצאות בצד שמאל למעלה, ולא ביחד עם שאר הכניסות
לפי התאור שלך אני מבין שקנית משהו כזה:
ואתה צריך כבל ששני הצדדים שלו זהים (מרובעים, כמו הפלאג הימני בתמונה)
בנוסף, הכניסות האופטיות ברסיבר שלך נמצאות בצד שמאל למעלה, ולא ביחד עם שאר הכניסות
נערך לאחרונה על ידי kolokito ב 28/03/2007 15:30, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
bloodomen2
-
- חבר פעיל מאוד

טוב הסתדרתי נחלפתי לכבל של איזה חברה OSCAR ולא SAKAL וזה נכנס!Eavivi כתב:הכבל שקנית הוא כבל של מיני דיסק
אתה צריך כבל ש2 היציאות שלו הם TOSLINK-TOSLINK...
איזה פצצה שומעים עכשיו בGEARS OF WAR