מ[/url]ה יש עוד להגיד?
200$ אוזניות, 15$ משלוח. יתכן תוספת מע"מ אבל לרוב אין. כמובן שזה עניין של מזל.
מה אתם אומרים, שווה?

אני בהחלט מכבד את דעתך מה עוד שלא יצא לי להאזין להם,anatoli15 כתב:לא מכיר רבים כאלה.
עד היום לא נתקלתי באופן אישי באף אדם שהיו לו האוזניות האלה והוא חושב שהן אוזניות רפרנס.
עם זאת, אני בטוח ב-100% שיש אנשים שיגידו את זה. בדיוק כמו שאני בטוח שיש אנשים שיגידו את זה על גראדו, על בייר, ועל 1001 אוזניות אחרות. נו אז?
הדעה הרווחת בין כל מי שאני מכיר מהתחום, ואני מסכים איתה לחלוטין, היא מה שרשמתי מעלה. למען הסר ספק (למרות שזה דיי ברור), אציין שוב, זו דעתי בלבד.
...

אם אתה מדבר על drop אז רכשת ממסדרופ את hd6xx שהם בעצם hd650 ולא hd600.anatoli15 כתב:עד לא מזמן היה לי זוג כזה בעצמי, למרות שאני כבר מכיר את האוזניות האלה מצויין החלטתי לקחת את ה"סיכון" ב-drop הקודם ורכשתי. לא הרבה כסף יחסית, ונתתי להן עוד ניסיון. גם הפעם הגעתי איתן לאותה המסקנה.
הן אוזניות טובות, למי שאוהב את הגוון.
קח בחשבון שכשהן יצאו לשוק לראשונה, היו להן מעט מאוד מתחרים מיצרנים אחרים. כך שהן היו כמעט לבד בתחום ה-hi-end. כמובן שמאז הרבה השתנה, והיום אוזניות ב-200$ נחשבות לקצה התחתון של ה-hi-fi. זה נהייה אבסורדי שמוכרים אוזניות באלפי $$$ כי זה מה שממתג אותן כשיוקרתיות יותר, ולצערנו השוק זורם עם זה....
·אוזניות שמתנהגות כמו מוניטורים, מה שאתה רואה על האנאלייזר זה מה שאתה שומע (בלי תוספת באס\מחסור בבאס, מידים לא ברורים, גבוהים צורמים"מוחלקים" וכו' וכו'.Jonny123 כתב:קצת קשה לי להבין את העניין של "אוזניות רפרנס".
על סמך מה מגדירים דגם מסוים כ"רפרנס"? לפי דעת הרוב או לפי העדפה והיכרות אישית?...
·Rodness כתב:
·אוזניות שמתנהגות כמו מוניטורים, מה שאתה רואה על האנאלייזר זה מה שאתה שומע (בלי תוספת באס\מחסור בבאס, מידים לא ברורים, גבוהים צורמים"מוחלקים" וכו' וכו'..........