שאלה לבעלי חיבור 100 מגה בהוט
גם לי קרה דבר דומה.
בשבועות האחרונים קורה לפעמים שהמהירות צונחת בחיבור קווי לאיזור ה1-3 מגה.
בינתיים זה הסתדר אז לא התקשרתי לתמיכה. מקווה שלא יחזור שוב.
אגב, החיבור הקווי הוא לממיר מיני פייבר בוקס ולא לפייבר בוקס עצמו. גם אצלך זה ככה?
בשבועות האחרונים קורה לפעמים שהמהירות צונחת בחיבור קווי לאיזור ה1-3 מגה.
בינתיים זה הסתדר אז לא התקשרתי לתמיכה. מקווה שלא יחזור שוב.
אגב, החיבור הקווי הוא לממיר מיני פייבר בוקס ולא לפייבר בוקס עצמו. גם אצלך זה ככה?
- JamesStone
- חבר ותיק

- תגובות: 1603
- שם מלא: James Stone
- נתן תודות: 520 פעמים
- קיבל תודות: 148 פעמים
בחיבור קווי זה אמור להיות באיזור ה-92-96
אצלי, מאז סוף שבוע שעבור הקצב נפל חזק לאיזור ה-50Mbps. היום בבוקר אפילו ירד לאיזור ה-23Mbps.
דיברתי עם ארבעה נציגים וכל אחד ניסה כמיטב (חוסר) הבנתו לזהות ו/או לתקן את העניין.
המסקנה: אתה צריך טכנאי בכיר שיתקשר אליך...
.
.
.
.
אנקדוטה טרגית/קומית (ומרגיזה): היום בבוקר התקשרה נציגה.
הנציגה: שלום, אני מהוט בקשר לתקלה
אני: שלום, את נציגה "בכירה"?
הנציגה: כן, במה אוכל לעזור
אני:.. מתאר את הבעיה, נפילה של 50% בקצב מאז שבוע שעבר.
הנציגה: אני צריכה שתגלוש לאתר הוט שמבצע בדיקת מהירות.
אני: האתר שלכם מבצע בדיקת בפלאש, ואצלי לא מותקן פלאש.. ואגב, אני לא ב-Windows אני בלינוקס.
הנציגה: מה זה לינוקס?
אני: [img2=114x32]http://www.livepencil.com/mambers/image ... ords_2.gif[/img2]
את בטוחה שאת נציגה בכירה? את יודעת מה זו מערכת הפעלה? מה זה מחשב?
הנציגה: אני לא צריכה לדעת מערכות הפעלה ומחשבים. אני מכירה רק את הציוד של הוט..
אני: (WTF)...טוב, אבקש לעבור לנציג אחר. מישהו שמבין משהו במחשבים.
הנציגה: אני צריכה שתתקין פלאש ותעבור למחשב של Windows
אני: אין לי מחשב אחר של Windows ואני לא הולך להתקין שום פלאש.
יש אתרים אחרים שיודעים לבדוק מהירות שלא משתמשים בפלאש.. תעבדי איתם.
הנציגה: אם אתה מסרב לקבל שירות, אז זו בחירה שלך..
אני:
[img2=300x225]http://cdn.playbuzz.com/cdn/0fa6b7e8-4a ... 620caa.jpg[/img2]
ג'יימס
דיברתי עם ארבעה נציגים וכל אחד ניסה כמיטב (חוסר) הבנתו לזהות ו/או לתקן את העניין.
המסקנה: אתה צריך טכנאי בכיר שיתקשר אליך...
.
.
.
.
אנקדוטה טרגית/קומית (ומרגיזה): היום בבוקר התקשרה נציגה.
הנציגה: שלום, אני מהוט בקשר לתקלה
אני: שלום, את נציגה "בכירה"?
הנציגה: כן, במה אוכל לעזור
אני:.. מתאר את הבעיה, נפילה של 50% בקצב מאז שבוע שעבר.
הנציגה: אני צריכה שתגלוש לאתר הוט שמבצע בדיקת מהירות.
אני: האתר שלכם מבצע בדיקת בפלאש, ואצלי לא מותקן פלאש.. ואגב, אני לא ב-Windows אני בלינוקס.
הנציגה: מה זה לינוקס?
אני: [img2=114x32]http://www.livepencil.com/mambers/image ... ords_2.gif[/img2]
את בטוחה שאת נציגה בכירה? את יודעת מה זו מערכת הפעלה? מה זה מחשב?
הנציגה: אני לא צריכה לדעת מערכות הפעלה ומחשבים. אני מכירה רק את הציוד של הוט..
אני: (WTF)...טוב, אבקש לעבור לנציג אחר. מישהו שמבין משהו במחשבים.
הנציגה: אני צריכה שתתקין פלאש ותעבור למחשב של Windows
אני: אין לי מחשב אחר של Windows ואני לא הולך להתקין שום פלאש.
יש אתרים אחרים שיודעים לבדוק מהירות שלא משתמשים בפלאש.. תעבדי איתם.
הנציגה: אם אתה מסרב לקבל שירות, אז זו בחירה שלך..
אני:
[img2=300x225]http://cdn.playbuzz.com/cdn/0fa6b7e8-4a ... 620caa.jpg[/img2]
ג'יימס
נערך לאחרונה על ידי JamesStone ב 24/07/2017 13:34, נערך פעם 1 בסך הכל.
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
אני עם תשתית הוט וספק בזק בינלאומי - לא חווה שום בעיות. מדדתי עכשיו וקיבלתי 85 בחיבור קווי
- JamesStone
- חבר ותיק

- תגובות: 1603
- שם מלא: James Stone
- נתן תודות: 520 פעמים
- קיבל תודות: 148 פעמים
ההגדרה הזו עד 100..
הם ימשיכו לשהשתמש בעלה התאנה השקוף הזה עד שכמה חבר'ה יתארגנו ויגישו נגדם תביעה ייצוגית.
המינוח הזה יכול להחזיק רק במקרים ונניח הרשת עובדת איזשהו שידרוג או עבודות תשתית (לזמן מוגבל) שבמהלכו המהירות תרד בכמה עשרות אחוזים, שוב. לזמן מוגבל.
לא ייתכן שהם ישתמשו בעלה השקוף הזה כל הזמן, לכל הלקוחות, לכל התשתיות, בכל המקרים.
כי בעצם למה לעצור ב-70? תנו 10Mbps.. שהרי גם זה "עד 100".
ג'יימס
המינוח הזה יכול להחזיק רק במקרים ונניח הרשת עובדת איזשהו שידרוג או עבודות תשתית (לזמן מוגבל) שבמהלכו המהירות תרד בכמה עשרות אחוזים, שוב. לזמן מוגבל.
לא ייתכן שהם ישתמשו בעלה השקוף הזה כל הזמן, לכל הלקוחות, לכל התשתיות, בכל המקרים.
כי בעצם למה לעצור ב-70? תנו 10Mbps.. שהרי גם זה "עד 100".
ג'יימס
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73346
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
לא אצל כולם. אני מקבל תמיד מעל 90, לרב קרוב מאוד ל 100.
שבוע שעבר שמתי לב שהוט.נט החליפו לי את הכתובת מ-213 (שתמיד מצאתי עדיפות מבחינת מהירות, מספר רב של קונקשנים לא האט את האינטרנט וכו') ל-77 שהן לפי מה שכתבו פה אם אני לא טועה של SFR הצרפתית.
עכשיו אני מקבל 25 מגה לנטפליקס
עכשיו אני מקבל 25 מגה לנטפליקס
אז ככה:
1) הוט מסתכלים על בדיקות המהירות מול השרת שלהםץ הם לא רוצים להתווכח על שרתי ספידטסט שלא שולטים עליהם, מה עוד שהם מקבלים אינפורמציה נוספת על הבדיקה.
2) זה שמחייבים פלש זה ממש הזוי, אין פלש מחדלי בכרום, פיירפוקס או אדג'. אבל יש 2 אפשרויות. א.- להוריד את פלש מאדובי ולמחוק אח"כ או ב. - לבצע את בדיקת המהירות עם speedtest של Ookla מול שרת Hot Mobile (זה אותו אחד של הוט והוטנט).
3) הבעיות שנתקלתי בהם בהוט הן בעיות עומס על הקו בין הרכזת שלהם למרכז. אלו בד"כ קווים מאד יקרים של בזק (!) והוט חוסכים. אצלי זה מתבטא באובדן חביךות מטורף מידי פעם - בד"כ לא בשעות העומס. אני מעריך שזה נובע מעידכון של ה-VOD שלהם בקצוות. כרגע הבעיה יחסית קטנה (אני מעריך סה"כ שעה לשבוע מחולק ל3-4 אירועים), אבל בשנה וחצי האחרונות היו תקופות נוראיות ממש.
4) בעיות העומס היותר "סטנדרטי" כלומר עומס על הערוצי התקשורת בכבל (יענו עומס שכנים) הם קטנות, זה יכול אולי להוריד את מהירות ההורדה מ- 100 עד 102 Mb/s ל- 85 עד 90 Mb/s בשעות העומס. זה כמובן אצלי, מן הסתם תלוי באיזור
5) מצאתי את הוטנט כספק מצויין אבל עם תמיכת לקוחות לא קיימת. לגבי הקצאת כתובות, אם הכתובת לא לטעמכם אפשר לשחק עם כתובת ה-MAC של הראוטר עד שמקבלים כתובת "טובה" לפחות ל-3 החודשים הבאים.
6) אצלי עם בזק, כשהיה לי לא יכולתי לעבור את ה-75 Mbit/s וזה בקייץ. בחורף היו בעיות תמידיות של קווים שעוברים דרך עצים וכו'. אבל זו כנראה בעיה נקודתית.
7) אני משלם להוט 100 ש"ח לתשתית אינטרנט וטלפון עם 350 דקות. זה זול. שנה שעברה זה היה 80 כי מצאתי איזה מבצע.
1) הוט מסתכלים על בדיקות המהירות מול השרת שלהםץ הם לא רוצים להתווכח על שרתי ספידטסט שלא שולטים עליהם, מה עוד שהם מקבלים אינפורמציה נוספת על הבדיקה.
2) זה שמחייבים פלש זה ממש הזוי, אין פלש מחדלי בכרום, פיירפוקס או אדג'. אבל יש 2 אפשרויות. א.- להוריד את פלש מאדובי ולמחוק אח"כ או ב. - לבצע את בדיקת המהירות עם speedtest של Ookla מול שרת Hot Mobile (זה אותו אחד של הוט והוטנט).
3) הבעיות שנתקלתי בהם בהוט הן בעיות עומס על הקו בין הרכזת שלהם למרכז. אלו בד"כ קווים מאד יקרים של בזק (!) והוט חוסכים. אצלי זה מתבטא באובדן חביךות מטורף מידי פעם - בד"כ לא בשעות העומס. אני מעריך שזה נובע מעידכון של ה-VOD שלהם בקצוות. כרגע הבעיה יחסית קטנה (אני מעריך סה"כ שעה לשבוע מחולק ל3-4 אירועים), אבל בשנה וחצי האחרונות היו תקופות נוראיות ממש.
4) בעיות העומס היותר "סטנדרטי" כלומר עומס על הערוצי התקשורת בכבל (יענו עומס שכנים) הם קטנות, זה יכול אולי להוריד את מהירות ההורדה מ- 100 עד 102 Mb/s ל- 85 עד 90 Mb/s בשעות העומס. זה כמובן אצלי, מן הסתם תלוי באיזור
5) מצאתי את הוטנט כספק מצויין אבל עם תמיכת לקוחות לא קיימת. לגבי הקצאת כתובות, אם הכתובת לא לטעמכם אפשר לשחק עם כתובת ה-MAC של הראוטר עד שמקבלים כתובת "טובה" לפחות ל-3 החודשים הבאים.
6) אצלי עם בזק, כשהיה לי לא יכולתי לעבור את ה-75 Mbit/s וזה בקייץ. בחורף היו בעיות תמידיות של קווים שעוברים דרך עצים וכו'. אבל זו כנראה בעיה נקודתית.
7) אני משלם להוט 100 ש"ח לתשתית אינטרנט וטלפון עם 350 דקות. זה זול. שנה שעברה זה היה 80 כי מצאתי איזה מבצע.
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
זה כבר לא זול. תשתית אינטרנט 100 מגה בהוט אפשר להשיג ב-55 ש"ח לחודש.ytulpan כתב:7) אני משלם להוט 100 ש"ח לתשתית אינטרנט וטלפון עם 350 דקות. זה זול. שנה שעברה זה היה 80 כי מצאתי איזה מבצע....
טלפון אפשר להשיג ביותר זול גם, לשיקולך...
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!