המלצה לסוללה לאל פסק Advice PRV650

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
LironPeer פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 23
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 0
יצירת קשר:

שליחה #1 

קניתי לפני 3 שנים אל פסק של אדוויס דגם PRV650 . הוא עבד סבבה עד לאחרונה וכנראה הסוללה \ מצבר הלך וצריך להחליף לחדש. ביררתי בחברה ואני צריכה מצבר של 12v 7.5A. אני יודעת שהעלות היא סביבות 100 שח פלוס מינוס וכרגע זו הוצאה כלכלית יותר אפשרית לי מאשר לקנות חדש ב 300 שח פלוס מינוס.
ראיתי שיש חברות שונות שמייצרות סוללה תואמת ורציתי לקבל המלצה על דגם \ מותג טוב שיחזיק לפחות שנתיים, רצוי מניסיון של מישהו שקנה.
הגעתי לשרשור ישן שבו מישהו המליץ על YUASA ולהתרחק מ RITAR. לא יודעת אם המידע הזה עדיין רלוונטי או אם יש חברה אפילו יותר טובה.

בנוסף רציתי לדעת האם זה מסובך להחליף מצבר או האם זה הליך די פשוט אם עושים את זה בזהירות. אין לי מושג למי לפנות כדי להחליף את הסוללה (אדוויס גובים 200 שח על השירות, אבל הם ממוקמים בכפר סבא ואני גרה בראשון ולא מעוניינת לעשות את הנסיעה הלוך חזור) ולכן אני מעדיפה לקנות סוללה ולהחליף לבד. אשמח להסבר מה לעשות.

תודה רבה מראש!

Fish72
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3187
נתן תודות: 909 פעמים
קיבל תודות: 236 פעמים

שליחה #2 

@LironPeer
· סוללה טובה עם שנתיים אחריות תעלה לך כ-130 שח לא כולל משלוח :

http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=RC127S

אני אישית קונה סוללות בכ-90 שח כולל מעמ בבלצר אלקטרוניקה ברחוב שד' הר ציון 17 בתחנה המרכזית בתל אביב.
זו סוללה שהם מייבאים ומגיעה עם 6 חודשי אחריות.
יש חשיבות גם ל"טריות" הסוללה, ולכן רצוי לקנות ממקום עם תחלופה.
אם את מנסה לחסוך, הייתי קונה סוללה זולה ופשוט מחליף אותה, וכשהיא נגמרת ,שזה בערך כל שנתיים בשימוש ממושך, ניתן להחליפה שוב.
לאחר שסוללה הוחלפה כבר באל פסק וגילו מעל 5 שנים, אני ממליץ להחליף אל פסק, כי הקבלים שלו מתייבשים מהחום הממושך ולא הייתי מציע להמשיך ולהחליף סוללות.
ישנם אל פסק שהם HEAVY DUTY עם אורך חיים ארוך יותר ששם הסיפור שונה, אבל זה מה שהייתי עושה באל פסק ביתי/משרדי רגיל.

LironPeer פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 23
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 0
יצירת קשר:

שליחה #3 

הייתי היום במקרה בחנות חשמל באיזור שאני יודעת שהיא זולה ובסדר והיה להם סוללה של Bull's Power ב 85 שח.
זה הדגם (לא החנות):
http://www.alon-computers.co.il/items/4 ... WER-BP12-7
אמרתי למוכר שאני אבדוק ואחזור אליו. יש למישהו ניסיון עם החברה הזו?

@Fish72 אני מבינה שיצא לך להחליף את הסוללה, עד כמה זה מסובך ועל מה צריך להקפיד? אתן לבן זוג שלי לעשות את זה (מקסימום הוא זה שיתחשמל :) )
תודה!

Fish72
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3187
נתן תודות: 909 פעמים
קיבל תודות: 236 פעמים

שליחה #4 

@LironPeer
·יש המון סוגים של סוללות בשוק. בסך הכל אם נותנים על הסוללה שנה אחריות, אני לא חושב שאת יכולה ממש "ליפול" איתה.
ההתקנה די פשוטה. פותחים את הברגים/קליפסים באל-פסק, מנתקים את הכבלים המחוברים לסוללה הישנה, מוציאים את הסוללה הישנה, מכניסים את הסוללה החדשה, ואז מחברים בזהירות את הכבלים מבלי לעשות קצר חשמלי.
חשוב : כדאי לפתוח קודם כל את האל פסק לפני שקונים סוללה חדשה כדי לראות את מצב המעגל האלקטרוני והקבלים.
אם המעגל נראה שחום/חרוך במקומות מסויימים או שהקבלים נראים נפוחים - אז אין טעם לקנות סוללה ועדיך לרכוש אל פסק חדש.

נזכרתי שיש אל פסק טוב וזול ב WELLCOM :

https://www.wellcom.co.il/rpt600ap?search=ups

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”