המלצה לרסיבר עד סביבות 2000 ש"ח (אפשר גם אמזון)

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
Erdinger פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 84
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #1 

היי,
אשמח לקבל המלצה לרסיבר,
בגדול הסטאפ הנוכחי כולל מערכת 5.1 (2 רצפתיים, סנטר ואחוריים של חברת קל לא מוכרת - פירלס או משהו כזה, סאב של מורל)
הרסיבר הוא ימאהה rx-v465.

הבעיה העיקרית שבגללה אני מעוניין להחליף היא חוסר תמיכה בARC.
המערכת כולה מחוברת לסמסונג 6400 בגודל 55, כאשר רוב השימוש בטלוויזיה הוא מהאפליקציות המובנות, חוץ משימוש בפלייסטיישן, שמסתבר שסמסונג לא תומך בPASSTHROUGH דרך החיבור האופטי ב5.1 אם זו לא אפליקציה מובנית בטלוויזיה.

ככה שבכל צורת חיבורים אאבד משהו - אם אני מחבר את הפלייסטיישן ישירות לרסיבר, אז אין 3D, אם לטלוויזיה אז אין 5.1

אני מניח שההמלצה הראשונה תהיה להחליף דווקא את הרמקולים לפני שאני עושה משהו אחר, הבעיה שמדובר בסלון גדול ולכן כאשר אחליף את המערכת - אחליף ברמקולים גדולים לפחות כמו הנוכחיים - ככה"נ אזמין מערכת שלמה של KLIPSCH מגרמניה\ארה"ב.

בינתיים ארצה להביא את הרסיבר הטוב ביותר לשימוש שלי, מתוך הנחה שהרמקולים כן ישודרגו ושאני לא צופה מעבר מעבר ל5.1, לפחות לא בזמן הקרוב.

בגדול שמתי עין על
Denon AVRX1300

אשמח לשמוע ביקורות טובות/רעות עליו, ובעיקר הצעות על אלטרנטיבות...

תודה :)

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6686
נתן תודות: 86 פעמים
קיבל תודות: 673 פעמים

שליחה #2 

אז אין לך מה לחשוב יותר. ה1300 מעולה.

Erdinger פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 84
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #3 

@BUGY
·

מעולה תודה :)

sender
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 33
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

אם לא קנית עוד, הם שולחים לי רסיבר חדש כזה כי הקודם היה תקול ואני מוכר אותו (במחיר עלות).

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9046
נתן תודות: 1583 פעמים
קיבל תודות: 1353 פעמים

שליחה #5 

sender כתב:אם לא קנית עוד, הם שולחים לי רסיבר חדש כזה כי הקודם היה תקול ואני מוכר אותו (במחיר עלות).
...
אתה מוכר את ה- 1300 ?
צור איתי קשר בבקשה בהודעה פרטית. מה העלות ?
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”