המלצה לאוזניות עד 1000 שקל
הדישות שלי פשוטות ממש.. השימוש בעיקר לנסיעות אז שיהיו נוחות לא מגושמות ונראות יחסית טוב בנוסף שומע במחשב
בעיקרון מעדיף אלחוטי אבל אם זה פוגע ממש בשמע אז לא.. יש אפשרות לקנייה מארהב
שירים אני שומע הכל pop רוק היפ הופ ישראלי מזרחית אלקטרוני
בעיקרון מעדיף אלחוטי אבל אם זה פוגע ממש בשמע אז לא.. יש אפשרות לקנייה מארהב
שירים אני שומע הכל pop רוק היפ הופ ישראלי מזרחית אלקטרוני
לא כתבת איזה תצורה (בתוך, מעל, על האוזן) אתה רוצה. והאמת גם שכחת קצת סימני פיסוק 
בכל מקרה, אני אוהב את ה-100ABN, אבל כל אוזניות Over Ear ממש לא מתאימות להסתובביות במז"א שלנו... למרות שאני רואה אנשים אפילו רצים עם כאלה בפארק ואני נחרד. מהבחינה הזאת, אולי ה-bose (שווה לשקול את ה-25? יותר קטנות לא?) יהיו יותר נוחות.
בכל מקרה, אני אוהב את ה-100ABN, אבל כל אוזניות Over Ear ממש לא מתאימות להסתובביות במז"א שלנו... למרות שאני רואה אנשים אפילו רצים עם כאלה בפארק ואני נחרד. מהבחינה הזאת, אולי ה-bose (שווה לשקול את ה-25? יותר קטנות לא?) יהיו יותר נוחות.
ותגיד אם אני מתפשר על האלחוטיות ולוקח באותו מחיר אוזניות חוטיות יהיה הבדל גדול באיכות ?offerbk1 כתב:נסיעות באוטובוס הייתי הולך על אוזניות עם ביטול רעש. אם אתה יכול למתוח קצת את התקציב אז אתה יכול להגיע לטופ בעולם הזה שזה qc35 וה- 1000x. אחריהם יש את הדור הקודם qc25 וה- 100abn שכבר אפשר למצוא בתקציב...
·סליחה חח אני מהפלאפון אז אני יותר עצלןtalmarsh כתב:לא כתבת איזה תצורה (בתוך, מעל, על האוזן) אתה רוצה. והאמת גם שכחת קצת סימני פיסוק
בכל מקרה, אני אוהב את ה-100ABN, אבל כל אוזניות Over Ear ממש לא מתאימות להסתובביות במז"א שלנו... למרות שאני רואה אנשים אפילו רצים עם כאלה בפארק ואני נחרד. מהבחינה הזאת, אולי ה-bose (שווה לשקול את ה-25? יותר קטנות לא?) יהיו יותר נוחות....
לא מצליח לתייג את שניכם משום מה
בעיקרון זה לא להסתובבות זה רק לנסיעות וגם לבית אז over ear יותר מתאים נראלי
מה ששאלתי את עופר גם זה אם אני מתפשר על האלחוטיות ומשקיע את אותו מחיר יהיה הבדל גדול באיכיות?
@edenhemo
·
אין פה שאלה בכלל. שתי האוזניות הללו QC35 וה 1000X עם ביטול הרעשים הכי טוב שיש היום בשוק. ואם אתה רוצה אתה עדיין יכול לחבר חוטית. זה לא רק אלחוטי. שום אוזנייה גם הטובה בעולם לא תהנה אותך יותר רק בגלל שהיא יותר טובה אם אין לה ביטול רעשים ואתה יושב באוטובוס שעושה רעש. אם אין לך ביטול רעש אוזנייה ב4000 שקל עדיין תישמע לך פחות טוב מאלה שהוזכרו.
·
אין פה שאלה בכלל. שתי האוזניות הללו QC35 וה 1000X עם ביטול הרעשים הכי טוב שיש היום בשוק. ואם אתה רוצה אתה עדיין יכול לחבר חוטית. זה לא רק אלחוטי. שום אוזנייה גם הטובה בעולם לא תהנה אותך יותר רק בגלל שהיא יותר טובה אם אין לה ביטול רעשים ואתה יושב באוטובוס שעושה רעש. אם אין לך ביטול רעש אוזנייה ב4000 שקל עדיין תישמע לך פחות טוב מאלה שהוזכרו.
אהה אוקיי אז לבית כביכול זה פחות רלוונטי?offerbk1 כתב:@edenhemo
·
אין פה שאלה בכלל. שתי האוזניות הללו QC35 וה 1000X עם ביטול הרעשים הכי טוב שיש היום בשוק. ואם אתה רוצה אתה עדיין יכול לחבר חוטית. זה לא רק אלחוטי. שום אוזנייה גם הטובה בעולם לא תהנה אותך יותר רק בגלל שהיא יותר טובה אם אין לה ביטול רעשים ואתה יושב באוטובוס שעושה רעש. אם אין לך ביטול רעש אוזנייה ב4000 שקל עדיין תישמע לך פחות טוב מאלה שהוזכרו....
עם שלי אני 99% מהזמן בבית, נהנה להסתובב עם האוזניות בדירה בלי לגרור את הטלפון. אבל אני גם סטודנט, לומד בבית, ביטול רעשים זה יתרון - זה בכלל לא חוסם הכל אבל היתרון המרכזי זה היכולת לשמוע בעוצמה פחות נמוכה בשביל שהרעש לא יפריע.