האם צריך להחליף מערכת הפעלה בשביל לעבוד עם PVR 150 MCK?
מקריאה בפורום זה ובפורומים אחרים, אני מבין שבכדי שהשלט של הקיט יעבוד אני צריך מערכת הפעלה XP או ויסטה בתצורת מדיה סנטר.
האם הבנתי נכון?
האם אין דרך להפעיל את השלט עם XP או ויסטה רגילים?
ממש מוזר לי. במיוחד לאור העובדה שכרטיס עובד ממש טוב הדבר היחיד שלא עובד זה השלט.
ולשאלה אחרת, מה היתרונות של גירסאות המדיה סנטר?
בין העונים נכונה תוגרל תודתי.
האם הבנתי נכון?
האם אין דרך להפעיל את השלט עם XP או ויסטה רגילים?
ממש מוזר לי. במיוחד לאור העובדה שכרטיס עובד ממש טוב הדבר היחיד שלא עובד זה השלט.
ולשאלה אחרת, מה היתרונות של גירסאות המדיה סנטר?
בין העונים נכונה תוגרל תודתי.
אני די חדש בתחום (רק היום קניתי את הכרטיס).
אני מעוניין לעבוד עם מדיה פורטל. התקנתי את התוכנה והיא עובדת ממש טוב. אבל אני לא מצליח בשום אופן להתקין את השלט (לא מוצא דרייבירים).
הבנתי שהדריברים מובנים במערכות הפעלה וינדוס מדיה סנטר (XP וויסטה).
האם הבנתי נכון?
האם מדובר במערכת הפעלה שונה מהמערכת הבסיסית?
אני מעדיף למצוא דרך עוקפת המאפשרת לי להפעיל את השלט עם מערכת ההפעלה XP שיש לי.
אני מעוניין לעבוד עם מדיה פורטל. התקנתי את התוכנה והיא עובדת ממש טוב. אבל אני לא מצליח בשום אופן להתקין את השלט (לא מוצא דרייבירים).
הבנתי שהדריברים מובנים במערכות הפעלה וינדוס מדיה סנטר (XP וויסטה).
האם הבנתי נכון?
האם מדובר במערכת הפעלה שונה מהמערכת הבסיסית?
אני מעדיף למצוא דרך עוקפת המאפשרת לי להפעיל את השלט עם מערכת ההפעלה XP שיש לי.
אני עובד עם XP PRO.
ניסיתי את שני הדרייברים שצירפת. ללא הצלחה
(ניסיתי בשני מחשבים שונים עם XP PRO).
יש אולי רעיונות/דריברים אחרים?
דרך אגב, זה לא שהתוכנה לא מזהה את השלט. מערכת ההפעלה לא מזהה את השלט כשאני מחבר אותו בחיבור ה-USB.
מקווה שאין בעייה בחומרה של השלט...
ניסיתי את שני הדרייברים שצירפת. ללא הצלחה
(ניסיתי בשני מחשבים שונים עם XP PRO).
יש אולי רעיונות/דריברים אחרים?
דרך אגב, זה לא שהתוכנה לא מזהה את השלט. מערכת ההפעלה לא מזהה את השלט כשאני מחבר אותו בחיבור ה-USB.
מקווה שאין בעייה בחומרה של השלט...
לא פועל בכלל.
כשאני מחבר את השלט מערכת ההפעלה צועקת עלי שהיא לא מוצאת דרייברים מתאימים לשלט (למקלט של השלט כמובן).
יכול להיות שמצאתי משהו. היתה בעייה זהה למשהו בפורום אחר (פורום של XP). והוא דיווח שהוא מצא פיתרון. אני מנסה אותו.
אחזור לעדכן...
תודה על העזרה בשעות קשות ועייפות אלו...
העדכון לפתרון הבעייה נמצא באתר זה - http://forums.cnet.com/5208-6142_102-0. ... ID=2425514
כשאני מחבר את השלט מערכת ההפעלה צועקת עלי שהיא לא מוצאת דרייברים מתאימים לשלט (למקלט של השלט כמובן).
יכול להיות שמצאתי משהו. היתה בעייה זהה למשהו בפורום אחר (פורום של XP). והוא דיווח שהוא מצא פיתרון. אני מנסה אותו.
אחזור לעדכן...
תודה על העזרה בשעות קשות ועייפות אלו...
העדכון לפתרון הבעייה נמצא באתר זה - http://forums.cnet.com/5208-6142_102-0. ... ID=2425514