HTPC לצורכי 4K

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
nitzan-nitzan פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם,

רכשנו טלוויזיית 4K LG חדשה לאחרונה, עובדת פצצה.

לא ידענו מה זה web os, וגילינו מאוחר מדיי.. אין מספיק תוכנות, והבאסה הכי גדולה זה שאני עושה stream מה-PC שלי דרך הרשת הבייתית לסרטי 4K, זה לא משמיע מוזיקה! הבנתי שזה משהו שקשור לטלוויזיות LG וחסימות שהם עשו..

בכל מקרה, יש לנו Cubox קטן וחמוד שרץ על open elec, ששירת אותנו נאמנה, אבל אין לו 4k.. אי לכך אנחנו מחפשים משהו חדש.

אשמח לעזרתכם המלומדת ובעלת הניסיון הרב!

נקודות:
  • תקציב: כ-500 עד 700 ש"ח מקסימום, יש לנו תאומים בני שנתיים אנחנו עניים ואביונים... (אלא אם זה בלתי אפשרי ואז אני אאסוף בקבוקים ואתן לסופר!)
  • צורך עיקרי: להריץ 4k פצצה
  • צרכים נוספים: אנדרואיד / חלונות. עדיפות לחלונות , אבל אם יוטורנט עובד פצצה על אנדרואיד - ננסה.
  • אפשרות להתקנת של מיקרו SSD או כונן קשיח חיצוני עם USB
  • כמובן שאפשר להתקין KODI וירוץ פצצה

שאלה שיש מצב שהיא מטומטמת, אבל תשאל בכל מקרה: במידה ואני מחבר את הסטרימר ישירות לטוויזיה עם כבל 4k, לא אמורה להיות בעיה עם הסאונד כפי שיש עכשיו שאני עושה stream מהמחשב ישירות לטלוויזיה דרך הרשת באמצעות lg smart share נכון? כי אם תהיה אותה בעיה אזי לא פתרתי כלום..

תודה רבה מראש לעונים ולעוזרים.

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20174
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2607 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

אישית הייתי ממליץ ללכת על קופסת אנדרויד קטנה וזולה.
T95N באיביי עם 2 גיגה ראם 8 גיגה אחסון עולה בערך $40. היא תומכת ב-4K, ב-HDR ובכל פורמט שאתה יכול לחשוב עליו בערך, לפחות נכון להיום.
אפשר להתקין עליה אפליקציות אנדרויד סטנדרטיות, אני מניח שקיימות תוכנות טורנט עבור אנדרויד, אבל אישית הייתי ממליץ להשתמש בשביל זה במחשב.
על כרטיס microSD אפשר להתקין LibreELEC (שזו חלופה של OpenELEC המוכרת לך מה-CUBOX), ואז אפשר לעשות dual boot עם אנדרויד.
יש לי 2 קופסאות כאלה (ועוד אחת מדגם ישן יותר), ובסה"כ אני מרוצה מהן מאד.

ברגע שהמקור שלך הוא מ-HDMI לא אמורה להיות שום חסימה, עד כמה שידוע לי. חשוב לוודא שהגדרות Passthrough לאודיו לא מופעלות בהגדרות הסאונד של קודי, וכמובן שזה מכוון לשני ערוצים (2.0)

mickeyar
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 856
נתן תודות: 131 פעמים
קיבל תודות: 60 פעמים

שליחה #3 

אני עושה smartshare ל 4K ואין לי בעית סאונד, תבדוק את ההגדרות

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”