מי שרכש ראוטר מחול שאלה בנושא החרמה ע"י המכס

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
NoamGuy פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 129
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #1 

למה המכס מחרים ראוטר ולא מאפשר את האפשרות לשלוח אותו בחזרה?

או שאני קיבלתי מידע לא נכון
מזהירים לא לרכוש ראוטרים מסוימים משהו עם 5
בגלל שיוכלים להיות מוחרמים ע"י המכס ואז הלך הכסף

אני לא מצליח להבין את ההיגיון פה
למה לא לתת לקונה את הזכות להחזיר את המוצר לשולח הרי זה תמיד ככה אם לא קיבלת מוצר
אחרי זמן מסוים הוא חוזר לשולח ואז לא איבדת את הכסף שלך כי השולח רואה שלא קיבלת את המוצר

הסבירו לי לא טוב או אכן הלך הכסף אם ראוטר נתפס ע"י מכס? רכשתי מפה www.gearbest.com

eran405
אחראי תחום רשתות
אחראי תחום רשתות
תגובות: 3388
נתן תודות: 380 פעמים
קיבל תודות: 787 פעמים

שליחה #2 

מאיפה אתה מביא את המידע את זה?

אישית רק פעם אחת נעצר לי ראוטר ע"י המכס, דרשו אישור ממשרד התקשורת שלא היה לי איך להביא להם ולכן שלחתי חזרה לשולח ואכן קיבלתי כסף חזרה. במקרה שלי זה היה לפני שנים אבל יש פה אחרים בפורום ששלחו חזרה ראוטר יותר לאחרונה. אני עוד לא שמעתי על מקרה של החרמה - הם פשוט לא נותנים להכניס לארץ ללא אישור ממשרד התקשורת - אין בעיה לשלוח חזרה (או לכל מקום אחר בעולם מבחינת המכס הישראלי).

מה שכן יתכן שיש עוד עלויות נוספות כמו עלויות טיפול ועלות משלוח חזרה. עלויות כאלה יהיו תלויות בשירות המשלוחים (במקרה שלי זה היה לפני שנים ועם הדואר אז זה כבר לא רלוונטי).

shaked
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 898
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 67 פעמים

שליחה #3 

@NoamGuy
·
אף אחד לא כתב על החרמה, אבל אם לא תשא בעלויות ההחזרה המוצר יושמד אחרי זמן מסויים.
בייבוא דרך חברת בלדרותף חייבים להחזיר באותה דרך וזה לא זול (לא מתכוון לטרוח ולחפש, המידע זמין באתרים שלהם).

אם הם שלחו את הראוטר דרך דואר אוויר והוא נפל לבדיקה מדגמית, הוא יוחזר ללא תשלום כפי שכתוב במדריך הדואר
http://www.israelpost.co.il/madrich.nsf ... nd=2.2#2.2
אבל תהליך הטיפול וההחזרה אורך המון זמן.

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”