T95 m אין צליל בזמן ניגון סרטים מהדיסק
שלום
קיבלתי t95m ,וכשאני מפעיל אותו יש לי סאונד בהכל חוץ מבזמן שאני מנגן סרט מהדיסק , יש פשוט דממה .
מהרשת הוא מנגן יוטיוב ודומיו עם צליל מלא .
מישהו יודע מה הבעיה ? והאם זה קשור בדרישה של המכשיר לפרמט את הדיסק?
תודה לעונים .
קיבלתי t95m ,וכשאני מפעיל אותו יש לי סאונד בהכל חוץ מבזמן שאני מנגן סרט מהדיסק , יש פשוט דממה .
מהרשת הוא מנגן יוטיוב ודומיו עם צליל מלא .
מישהו יודע מה הבעיה ? והאם זה קשור בדרישה של המכשיר לפרמט את הדיסק?
תודה לעונים .
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20177
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
כי ככל הנראה הגדרת בקודי לעשות passthruogh לסאונד, אבל הטלוויזיה שלך לא תומכת בפורמטים שאתה מנגן ולכן אין לך סאונד.
תגדיר אותו ל-2.0 ערוצים ותבטל את הגדרות ה-passthrough.
זה בתפריט מתקדם תחת אודיו.
לגבי דיסק, אין לי מושג. הדיסק מפורמט כ-NTFS? FAT32? FATEX? אולי הוא פשוט לא תומך בפורמט.
תגדיר אותו ל-2.0 ערוצים ותבטל את הגדרות ה-passthrough.
זה בתפריט מתקדם תחת אודיו.
לגבי דיסק, אין לי מושג. הדיסק מפורמט כ-NTFS? FAT32? FATEX? אולי הוא פשוט לא תומך בפורמט.
א . תודה על התשובה .
ב. כשאני מנגן דרך המחשב לטלויזיה את אותו הקובץ לטלויסיה אין שום בעיה לנגן אותו כולל צליל והכל .
יתכן ואתה צודק ,וחלק והבעיה היא בפורמט ,פורמטים ",פשוטים " הוא מנגן בקלות ובלוריי ( אמיתי או כאלה קטנים שמגיעים הטורנטים הסטרימר לא מסכים לנגן עם צליל .
מוזר ,לא ? . הסטרימר הזה אמור להתקשות עם בלו ריי?
ג . מה זה "פאס ת'רו " ,ואיפה אני מוצא את זה בהגדרות ?
שוב תודה לך
ב. כשאני מנגן דרך המחשב לטלויזיה את אותו הקובץ לטלויסיה אין שום בעיה לנגן אותו כולל צליל והכל .
יתכן ואתה צודק ,וחלק והבעיה היא בפורמט ,פורמטים ",פשוטים " הוא מנגן בקלות ובלוריי ( אמיתי או כאלה קטנים שמגיעים הטורנטים הסטרימר לא מסכים לנגן עם צליל .
מוזר ,לא ? . הסטרימר הזה אמור להתקשות עם בלו ריי?
ג . מה זה "פאס ת'רו " ,ואיפה אני מוצא את זה בהגדרות ?
שוב תודה לך
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
א-ב: לא מוזר בכלל, כפי שאמרתי, זה עניין של הגדרות.
ג: אני מניח שאתה משתמש בקודי.
אני לא יודע באיזה קודי אתה משתמש או באיזה סקין.
אתה צריך להכנס ל-Settings, להפעיל מצב Expert כדי לראות את כל ההגדרות (אם הוא לא מופעל), ואז ללכת ל-System אם אינני טועה, ושם זה צריך להיות תחת Audio.
ג: אני מניח שאתה משתמש בקודי.
אני לא יודע באיזה קודי אתה משתמש או באיזה סקין.
אתה צריך להכנס ל-Settings, להפעיל מצב Expert כדי לראות את כל ההגדרות (אם הוא לא מופעל), ואז ללכת ל-System אם אינני טועה, ושם זה צריך להיות תחת Audio.
נכנסתי לסטינג בסיסטם ...מצאתי את האודיו ...אין שם שום הגדרה שגורמת למכשיר הזה לנגן צליל בבלו ריי שמנוגן מהארדדיסק חיצוני .
בחיי שאני לא מבין מה הבעיה ? הרי צליל יש , רק שהמכשיר מנגן בלוריי אין צליל( כשאני מנגן את אותו הקובץ מהמחשב לטלויזיה אין שום בעיה ...) .
נבצר מבינתי להבין , למה זה כזה מסובך לנגן בלוריי עם צליל במכשיר הזה ,זאת בקשה באמת כזאת גדולה?
בחיי שאני לא מבין מה הבעיה ? הרי צליל יש , רק שהמכשיר מנגן בלוריי אין צליל( כשאני מנגן את אותו הקובץ מהמחשב לטלויזיה אין שום בעיה ...) .
נבצר מבינתי להבין , למה זה כזה מסובך לנגן בלוריי עם צליל במכשיר הזה ,זאת בקשה באמת כזאת גדולה?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
זה לא מסובך בכלל. כפי שאמרתי כבר, זה ככל הנראה עניין של הגדרות.
תנסה להתקין SPMC, זו גרסה שונה של קודי, אולי שם זה יעבוד כי כל ההגדרות יהיו ברירת מחדל.
תנסה להתקין SPMC, זו גרסה שונה של קודי, אולי שם זה יעבוד כי כל ההגדרות יהיו ברירת מחדל.