Klipsch פער משמעותי במחיר- חסכון של 5 אשח
היי,
אני קצת עדיין המון מהפער.
הזמנתי רמקול סנטר 250c ואת המדפי הגדול 160m של קליפש דרך אמזון.
יצא ששילמתי כולל הובלה ומיסים 4400 שקל לשתיהם, כשבארץ רק 160 עולה 5300 שקל דרך zap.
בחישוב גס חסכתי קצת מעל חמש אלף...זה מאוד הפתיע אותי כי לא ידעתי שהפערים הם עד כדי כך משמעותית.
לבינתיים חברת המשלוח תקעו לי ברז, קבעו איתי היום בין 9 ל12...לא הגיעו.
טוב, נהנה מהם שבוע הבא
אני קצת עדיין המון מהפער.
הזמנתי רמקול סנטר 250c ואת המדפי הגדול 160m של קליפש דרך אמזון.
יצא ששילמתי כולל הובלה ומיסים 4400 שקל לשתיהם, כשבארץ רק 160 עולה 5300 שקל דרך zap.
בחישוב גס חסכתי קצת מעל חמש אלף...זה מאוד הפתיע אותי כי לא ידעתי שהפערים הם עד כדי כך משמעותית.
לבינתיים חברת המשלוח תקעו לי ברז, קבעו איתי היום בין 9 ל12...לא הגיעו.
טוב, נהנה מהם שבוע הבא
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
ברוך הבא לעולם של אמזון.. 
- oris74
- חבר במועדון HT

"יצא ששילמתי כולל הובלה ומיסים 4400 שקל לשתיהם"
·תתחדש ותהנה,ronen61 כתב:יצא ששילמתי כולל הובלה ומיסים 4400 שקל לשתיהם, כשבארץ רק 160 עולה 5300 שקל דרך zap.
...
לא תמיד בכל הקשור לרמקולים ורסיברים, המחירים ב זאפ הם המחירים בחנות.
בחנות יותר זול אבל על מנת שתדע המחיר האמיתי, יהיה עליך להתחנן בטלפון על מנת שתקבל את המחיר האמיתי.
·sky1sky10 כתב:·תתחדש ותהנה,......
לא תמיד בכל הקשור לרמקולים ורסיברים, המחירים ב זאפ הם המחירים בחנות.
בחנות יותר זול אבל על מנת שתדע המחיר האמיתי, יהיה עליך להתחנן בטלפון על מנת שתקבל את המחיר האמיתי....
אכן בחנויות בדרכ הרבה יותר זול מ ZAP.
מלבד מקרה אחד שראיתי רמקול של POLK, והלכתי ליבואן סיריוס... והוא ביקש 2000 שח לרמקול, שאצלו באתר זה 1800...
בכל מקרה, בהזמנה של 5 רמקולים שקועים של POLK, חלק מאמזון וחלק מאיביי, יצא לי יותר זול ב 2500 שח לעומת המחיר הזול יותר שהוצע לי בחנויות. וזה כולל את המשלוח והמיסוי הגבוה על רמקולים
יותר טוב מזה, פשוט נשתגע
- Huvenster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1031
- שם מלא: huvenster
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 36 פעמים
·mayeast כתב:·......
אכן בחנויות בדרכ הרבה יותר זול מ ZAP.
מלבד מקרה אחד שראיתי רמקול של POLK, והלכתי ליבואן סיריוס... והוא ביקש 2000 שח לרמקול, שאצלו באתר זה 1800...![]()
![]()
![]()
בכל מקרה, בהזמנה של 5 רמקולים שקועים של POLK, חלק מאמזון וחלק מאיביי, יצא לי יותר זול ב 2500 שח לעומת המחיר הזול יותר שהוצע לי בחנויות. וזה כולל את המשלוח והמיסוי הגבוה על רמקולים...
החנויות יורות לעצמן ברגל.
כל עוד יפרסמו מחירים שיקריים יקרים מהמחיר בחנות, אין דרך להשוואות לחלופה של הזמנה מאמזון.
יכול להיות שאם ההפרש האמיתי 10-20% הרבה יעדיפו לקנות בישראל אך במצב היום עם הפרשים של 40-60% לעומת זאפ לדעתי אין מה לשקול בכלל קניה בארץ.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17929
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
·ronen61 כתב:https://www.amazon.fr/gp/aw/d/B00S4HHUO ... NB96&psc=1
לא הבנתי אם המחיר לרמקול אחד או שתיים?...
אחד
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7661
- נתן תודות: 488 פעמים
- קיבל תודות: 887 פעמים
אין מה להתחנן לאף אחד.sky1sky10 כתב:בחנות יותר זול אבל על מנת שתדע המחיר האמיתי, יהיה עליך להתחנן בטלפון על מנת שתקבל את המחיר האמיתי..........
מבקשים מחיר מתחרה לאמזון (אפשר להביא בחשבון משך אחריות בארץ)
טוב? נהדר, לא ? תודה רבה.
·Huvenster כתב:·......
החנויות יורות לעצמן ברגל.
כל עוד יפרסמו מחירים שיקריים יקרים מהמחיר בחנות, אין דרך להשוואות לחלופה של הזמנה מאמזון.
יכול להיות שאם ההפרש האמיתי 10-20% הרבה יעדיפו לקנות בישראל אך במצב היום עם הפרשים של 40-60% לעומת זאפ לדעתי אין מה לשקול בכלל קניה בארץ....
בדיוק.
גם אם החנויות בסופו של דבר מורידות 40% במחיר למי שמגיע לסניף פיזית ומדבר איתם, אנחנו כבר מזמן לא חיים בעולם הזה. ב-2017 אם הם מפרסמים באתר שלהם מחיר מסויים - זה המחיר שאנשים יתייחסו אליו.
אני אגיד לך יותר מזה - אני מטעמי עיקרון לא אנסה בכלל לפנות לחנות ו"להתחנן" למחיר "אמיתי", אפילו שאני יודע שהם יורידו אותו באופן משמעותי אם אני אפנה אליהם אישית. הגישה שלי היא "לא רוצה לא צריך", אמזון היא גם ככה עדיפה מרוב החנויות בישראל מבחינת אחריות ושירות לקוחות.
החיסרון היחיד הוא במוצרי חשמל שיש בהם עניין של הבדלי מתח (למשל רסיברים), עם דגמים ספציפיים שלא זמינים לצערי באמזונים האירופאים.
·פעם אחת בעקבות הצעות חברים בפורום לתת קודם צ'אנס לחנויות בישראל (הצעה בונה וחיובית)Enc0der כתב:
·......
אני אגיד לך יותר מזה - אני מטעמי עיקרון לא אנסה בכלל לפנות לחנות ו"להתחנן" למחיר "אמיתי", אפילו שאני יודע שהם יורידו אותו באופן משמעותי אם אני אפנה אליהם אישית. הגישה שלי היא "לא רוצה לא צריך", אמזון היא גם ככה עדיפה מרוב החנויות בישראל מבחינת אחריות ושירות לקוחות.
החיסרון היחיד הוא במוצרי חשמל שיש בהם עניין של הבדלי מתח (למשל רסיברים), עם דגמים ספציפיים שלא זמינים לצערי באמזונים האירופאים....
התקשרתי לחנות מתמחה והסברתי להם שאם המחיר קרוב ליכולת שלי (ליתר דיוק למחיר באמזון)
אז אבוא אשמע ואם טוב ארכוש. מה לא הוגן בהצעתי?
במקום להיות ערמומי ולגשת לחנות, לשמוע שעה וחצי, לשגע את המוכר ואז לשמוע מחיר מופקע ולגיד לו - תודה ושלום,
ואז אקנה מאמזון, בקשתי יפה שאשמע מחיר אם מתאים אז אבוא.
התגובה של המוכר הייתה לטעמי עצבנית מאוד וממש "עליהום" ואחר כך התרכך כי נתתי לו להבין ...
ומאז אמרתי לעצמי לא מגיע צ'אנס לאף אחד.
כנראה ואני עדיין משוכנע מאוד, שחנויות האודיו בארץ (אולי לא רובן) מיועדות רק לעשירון העליון.
בגלל זה המחירים מופרזים.
נערך לאחרונה על ידי sky1sky10 ב 22/07/2017 22:56, נערך פעם 1 בסך הכל.
אתה כנראה בהחלט צודק. הרוב המוחלט של האנשים לא קונים בכלל מוצרי אודיו, אלא פשוט משתמשים בטלוויזיה עם הרמקולים המובנים שלה ופה זה נגמר. לכל היותר אלה שמחליטים "להשקיע" קונים איזה סט 5.1 (סטליטים ו"סאב" מוגבר ששולט עליהם) באלף שקל באחת מרשתות החשמל הגדולות.
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7661
- נתן תודות: 488 פעמים
- קיבל תודות: 887 פעמים
מעל החנויות יש יבואנים שמכתיבים להם מדיניות מחירים, אבל יש בהחלט מספיק חנויות מתמחות שיתנו לך יחס מעולה וגם מחיר מתחרה לחו"ל. עם כל הכעס על המצב כדאי בכל זאת לנסות לדבר עם כמה כאלה.sky1sky10 כתב:כנראה ואני עדיין משוכנע מאוד, שחנויות האודיו בארץ (אולי לא רובן) מיועדות רק לעשירון העליון.......
בגלל זה המחירים מופרזים....
לעשירון העליון? קצת הגזמה. כדי לבנות במערכת טובה כולל מקרן או טלויזיה צריך להשקיע סכום, זה נכון, אבל לא מדובר בסכומים הזויים. לא רוצה להוציא כסף על חדש? יש גם ציוד מעולה בשוק יד שניה.
אני חושב שהוא התייחס פחות לעלות הרכיבים ויותר לשכיחות שלהם. אני חושב שאפשר בלי שזה ישמע מופרך מדיי להעריך של-90% מבתי האב בישראל (ומכאן, עשירון עליון) יש בסלון סאונד שיוצא מהטלוויזיה, או לכל היותר ממערכת ג'נרית כלשהי שנקנתה ב"מחסני חשמל" ושות' או אפילו באיזה מבצע בשופרסל.
- oris74
- חבר במועדון HT

אני לא מסכים שחנויות המתמחות הן לעשירון העליון.
קניתי לא מעט באמזון וקניתי לא פחות מחנויות מתמחות - לא התחננתי לכלום. בשתי החנויות קיבלתי מחירים מצוינים ואני יכול לומר לך שהחנויות בהחלט מבינות שיש מציאות חדשה - הבעיה היא ביבואנים שעדיין לא מפנימים את המצב החדש.
קניתי לא מעט באמזון וקניתי לא פחות מחנויות מתמחות - לא התחננתי לכלום. בשתי החנויות קיבלתי מחירים מצוינים ואני יכול לומר לך שהחנויות בהחלט מבינות שיש מציאות חדשה - הבעיה היא ביבואנים שעדיין לא מפנימים את המצב החדש.
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4936
- נתן תודות: 521 פעמים
- קיבל תודות: 689 פעמים
ההיצע (המבורך) של אמזון עדיין לא הוריד לגורמים המקומיים ״את האסימון״...
יוצא הדופן הוא כמובן תחום הרסיברים. ידיד שמעורה בתחום סיפר לי שלמעט רסיברים איזוטרים או כאלו הדורשים הזמנה מיוחדת, שוק המיינסטרים ברובו ״הלך לנו לאיבוד״ ....
יוצא הדופן הוא כמובן תחום הרסיברים. ידיד שמעורה בתחום סיפר לי שלמעט רסיברים איזוטרים או כאלו הדורשים הזמנה מיוחדת, שוק המיינסטרים ברובו ״הלך לנו לאיבוד״ ....
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !