Klipsch פער משמעותי במחיר- חסכון של 5 אשח

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
ronen61 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4655
נתן תודות: 191 פעמים
קיבל תודות: 107 פעמים

שליחה #1 

היי,
אני קצת עדיין המון מהפער.
הזמנתי רמקול סנטר 250c ואת המדפי הגדול 160m של קליפש דרך אמזון.
יצא ששילמתי כולל הובלה ומיסים 4400 שקל לשתיהם, כשבארץ רק 160 עולה 5300 שקל דרך zap.
בחישוב גס חסכתי קצת מעל חמש אלף...זה מאוד הפתיע אותי כי לא ידעתי שהפערים הם עד כדי כך משמעותית.
לבינתיים חברת המשלוח תקעו לי ברז, קבעו איתי היום בין 9 ל12...לא הגיעו.
טוב, נהנה מהם שבוע הבא

oris74
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 9455
שם מלא: אורי
נתן תודות: 1140 פעמים
קיבל תודות: 962 פעמים

שליחה #2 

ברוך הבא לעולם של אמזון.. :)

Cleaner
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1191
נתן תודות: 65 פעמים
קיבל תודות: 170 פעמים

שליחה #3 

מאיזה אמזון הזמנת? בכל מקרה להבא כדאי לעשות השוואת מחירים בין האמזונים השונים כי למשל הסט הזה בשחור עולה 3500 ובדובדבן 3800 באמזון גרמניה.

amitbak
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4202
נתן תודות: 135 פעמים
קיבל תודות: 226 פעמים

שליחה #4 

המחירים האלה כולל מיסים ומשלוח?

oris74
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #5 

"יצא ששילמתי כולל הובלה ומיסים 4400 שקל לשתיהם"

sky1sky10
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3357
נתן תודות: 874 פעמים
קיבל תודות: 190 פעמים

שליחה #6 

ronen61 כתב:יצא ששילמתי כולל הובלה ומיסים 4400 שקל לשתיהם, כשבארץ רק 160 עולה 5300 שקל דרך zap.
...
·תתחדש ותהנה,
לא תמיד בכל הקשור לרמקולים ורסיברים, המחירים ב זאפ הם המחירים בחנות.
בחנות יותר זול אבל על מנת שתדע המחיר האמיתי, יהיה עליך להתחנן בטלפון על מנת שתקבל את המחיר האמיתי.

mayeast
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1666
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 82 פעמים

שליחה #7 

sky1sky10 כתב:
...
...
·תתחדש ותהנה,
לא תמיד בכל הקשור לרמקולים ורסיברים, המחירים ב זאפ הם המחירים בחנות.
בחנות יותר זול אבל על מנת שתדע המחיר האמיתי, יהיה עליך להתחנן בטלפון על מנת שתקבל את המחיר האמיתי.
...
·

אכן בחנויות בדרכ הרבה יותר זול מ ZAP.

מלבד מקרה אחד שראיתי רמקול של POLK, והלכתי ליבואן סיריוס... והוא ביקש 2000 שח לרמקול, שאצלו באתר זה 1800... :lol: :lol: :lol:

בכל מקרה, בהזמנה של 5 רמקולים שקועים של POLK, חלק מאמזון וחלק מאיביי, יצא לי יותר זול ב 2500 שח לעומת המחיר הזול יותר שהוצע לי בחנויות. וזה כולל את המשלוח והמיסוי הגבוה על רמקולים

ronen61 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #8 

Cleaner כתב:מאיזה אמזון הזמנת? בכל מקרה להבא כדאי לעשות השוואת מחירים בין האמזונים השונים כי למשל הסט הזה בשחור עולה 3500 ובדובדבן 3800 באמזון גרמניה.
...
עד הבית כולל הובלה ומכס?

ronen61 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #9 

https://www.amazon.fr/gp/aw/d/B00S4HHUO ... NB96&psc=1

לא הבנתי אם המחיר לרמקול אחד או שתיים?
יותר טוב מזה, פשוט נשתגע

Huvenster
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1031
שם מלא: huvenster
נתן תודות: 102 פעמים
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #10 

mayeast כתב:
...
...
·

אכן בחנויות בדרכ הרבה יותר זול מ ZAP.

מלבד מקרה אחד שראיתי רמקול של POLK, והלכתי ליבואן סיריוס... והוא ביקש 2000 שח לרמקול, שאצלו באתר זה 1800... :lol: :lol: :lol:

בכל מקרה, בהזמנה של 5 רמקולים שקועים של POLK, חלק מאמזון וחלק מאיביי, יצא לי יותר זול ב 2500 שח לעומת המחיר הזול יותר שהוצע לי בחנויות. וזה כולל את המשלוח והמיסוי הגבוה על רמקולים
...
·

החנויות יורות לעצמן ברגל.
כל עוד יפרסמו מחירים שיקריים יקרים מהמחיר בחנות, אין דרך להשוואות לחלופה של הזמנה מאמזון.
יכול להיות שאם ההפרש האמיתי 10-20% הרבה יעדיפו לקנות בישראל אך במצב היום עם הפרשים של 40-60% לעומת זאפ לדעתי אין מה לשקול בכלל קניה בארץ.

Cleaner
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1191
נתן תודות: 65 פעמים
קיבל תודות: 170 פעמים

שליחה #11 

@ronen61
כן זה המחיר באמזון גרמניה כולל משלוח ומיסים
נערך לאחרונה על ידי Cleaner ב 22/07/2017 9:34, נערך פעם 1 בסך הכל.

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17929
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2494 פעמים

שליחה #12 

ronen61 כתב:https://www.amazon.fr/gp/aw/d/B00S4HHUO ... NB96&psc=1

לא הבנתי אם המחיר לרמקול אחד או שתיים?
...
·

אחד

mulder
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7661
נתן תודות: 488 פעמים
קיבל תודות: 887 פעמים

שליחה #13 

sky1sky10 כתב:
...
...
...
אין מה להתחנן לאף אחד.
מבקשים מחיר מתחרה לאמזון (אפשר להביא בחשבון משך אחריות בארץ)
טוב? נהדר, לא ? תודה רבה.

Enc0der
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 567
נתן תודות: 32 פעמים
קיבל תודות: 34 פעמים

שליחה #14 

Huvenster כתב:
...
...
·

החנויות יורות לעצמן ברגל.
כל עוד יפרסמו מחירים שיקריים יקרים מהמחיר בחנות, אין דרך להשוואות לחלופה של הזמנה מאמזון.
יכול להיות שאם ההפרש האמיתי 10-20% הרבה יעדיפו לקנות בישראל אך במצב היום עם הפרשים של 40-60% לעומת זאפ לדעתי אין מה לשקול בכלל קניה בארץ.
...
·

בדיוק.
גם אם החנויות בסופו של דבר מורידות 40% במחיר למי שמגיע לסניף פיזית ומדבר איתם, אנחנו כבר מזמן לא חיים בעולם הזה. ב-2017 אם הם מפרסמים באתר שלהם מחיר מסויים - זה המחיר שאנשים יתייחסו אליו.

אני אגיד לך יותר מזה - אני מטעמי עיקרון לא אנסה בכלל לפנות לחנות ו"להתחנן" למחיר "אמיתי", אפילו שאני יודע שהם יורידו אותו באופן משמעותי אם אני אפנה אליהם אישית. הגישה שלי היא "לא רוצה לא צריך", אמזון היא גם ככה עדיפה מרוב החנויות בישראל מבחינת אחריות ושירות לקוחות.

החיסרון היחיד הוא במוצרי חשמל שיש בהם עניין של הבדלי מתח (למשל רסיברים), עם דגמים ספציפיים שלא זמינים לצערי באמזונים האירופאים.

sky1sky10
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3357
נתן תודות: 874 פעמים
קיבל תודות: 190 פעמים

שליחה #15 

Enc0der כתב:
...
...
·

אני אגיד לך יותר מזה - אני מטעמי עיקרון לא אנסה בכלל לפנות לחנות ו"להתחנן" למחיר "אמיתי", אפילו שאני יודע שהם יורידו אותו באופן משמעותי אם אני אפנה אליהם אישית. הגישה שלי היא "לא רוצה לא צריך", אמזון היא גם ככה עדיפה מרוב החנויות בישראל מבחינת אחריות ושירות לקוחות.

החיסרון היחיד הוא במוצרי חשמל שיש בהם עניין של הבדלי מתח (למשל רסיברים), עם דגמים ספציפיים שלא זמינים לצערי באמזונים האירופאים.
...
·פעם אחת בעקבות הצעות חברים בפורום לתת קודם צ'אנס לחנויות בישראל (הצעה בונה וחיובית)
התקשרתי לחנות מתמחה והסברתי להם שאם המחיר קרוב ליכולת שלי (ליתר דיוק למחיר באמזון)
אז אבוא אשמע ואם טוב ארכוש. מה לא הוגן בהצעתי?

במקום להיות ערמומי ולגשת לחנות, לשמוע שעה וחצי, לשגע את המוכר ואז לשמוע מחיר מופקע ולגיד לו - תודה ושלום,
ואז אקנה מאמזון, בקשתי יפה שאשמע מחיר אם מתאים אז אבוא.

התגובה של המוכר הייתה לטעמי עצבנית מאוד וממש "עליהום" ואחר כך התרכך כי נתתי לו להבין ...
ומאז אמרתי לעצמי לא מגיע צ'אנס לאף אחד.

כנראה ואני עדיין משוכנע מאוד, שחנויות האודיו בארץ (אולי לא רובן) מיועדות רק לעשירון העליון.
בגלל זה המחירים מופרזים.
נערך לאחרונה על ידי sky1sky10 ב 22/07/2017 22:56, נערך פעם 1 בסך הכל.

Enc0der
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #16 

אתה כנראה בהחלט צודק. הרוב המוחלט של האנשים לא קונים בכלל מוצרי אודיו, אלא פשוט משתמשים בטלוויזיה עם הרמקולים המובנים שלה ופה זה נגמר. לכל היותר אלה שמחליטים "להשקיע" קונים איזה סט 5.1 (סטליטים ו"סאב" מוגבר ששולט עליהם) באלף שקל באחת מרשתות החשמל הגדולות.

mulder
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7661
נתן תודות: 488 פעמים
קיבל תודות: 887 פעמים

שליחה #17 

sky1sky10 כתב:
...
...
כנראה ואני עדיין משוכנע מאוד, שחנויות האודיו בארץ (אולי לא רובן) מיועדות רק לעשירון העליון.
בגלל זה המחירים מופרזים.
...
מעל החנויות יש יבואנים שמכתיבים להם מדיניות מחירים, אבל יש בהחלט מספיק חנויות מתמחות שיתנו לך יחס מעולה וגם מחיר מתחרה לחו"ל. עם כל הכעס על המצב כדאי בכל זאת לנסות לדבר עם כמה כאלה.

לעשירון העליון? קצת הגזמה. כדי לבנות במערכת טובה כולל מקרן או טלויזיה צריך להשקיע סכום, זה נכון, אבל לא מדובר בסכומים הזויים. לא רוצה להוציא כסף על חדש? יש גם ציוד מעולה בשוק יד שניה.

Enc0der
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #18 

אני חושב שהוא התייחס פחות לעלות הרכיבים ויותר לשכיחות שלהם. אני חושב שאפשר בלי שזה ישמע מופרך מדיי להעריך של-90% מבתי האב בישראל (ומכאן, עשירון עליון) יש בסלון סאונד שיוצא מהטלוויזיה, או לכל היותר ממערכת ג'נרית כלשהי שנקנתה ב"מחסני חשמל" ושות' או אפילו באיזה מבצע בשופרסל.

oris74
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #19 

אני לא מסכים שחנויות המתמחות הן לעשירון העליון.

קניתי לא מעט באמזון וקניתי לא פחות מחנויות מתמחות - לא התחננתי לכלום. בשתי החנויות קיבלתי מחירים מצוינים ואני יכול לומר לך שהחנויות בהחלט מבינות שיש מציאות חדשה - הבעיה היא ביבואנים שעדיין לא מפנימים את המצב החדש.

sigamore
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4936
נתן תודות: 521 פעמים
קיבל תודות: 689 פעמים

שליחה #20 

ההיצע (המבורך) של אמזון עדיין לא הוריד לגורמים המקומיים ״את האסימון״...
יוצא הדופן הוא כמובן תחום הרסיברים. ידיד שמעורה בתחום סיפר לי שלמעט רסיברים איזוטרים או כאלו הדורשים הזמנה מיוחדת, שוק המיינסטרים ברובו ״הלך לנו לאיבוד״ ....
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”