למכירה סט שלם של B&W הסדרה החדשה S2
כללי הפורום
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
שלום,
עקב מעבר לדירה חדשה וחוסר התאמה בעיצוב החדש אני נאלץ בצער רב למכור את הסט שלי.
הסט מכיל את הפריטים הבאים :כול הרמקולים סרייה s2 של b&w , קדמיים 683 , אחורי 686(כולל מעמד מקורי) , סנטר htm62 , סאב 608 הכול בצבע שחור.
זה כולל מעמד מקורי של B&W עבור הרמקולים האחוריים (חדש עולה כ - 1000 ש"ח)
הרמקולים נמצאים אצלי כ - 3 שנים ובמצב מעולה .
אני דורש 10K עבור כול הסט. מי שרציני מאוד וייקח את כול הסט ניתן להתגמש מעט.נא לא לפנות עם הצעות הזויות של 4K וכו' .. תודה
תמונות ישלחו בווטאס אפ במידת הצורך.
עקב מעבר לדירה חדשה וחוסר התאמה בעיצוב החדש אני נאלץ בצער רב למכור את הסט שלי.
הסט מכיל את הפריטים הבאים :כול הרמקולים סרייה s2 של b&w , קדמיים 683 , אחורי 686(כולל מעמד מקורי) , סנטר htm62 , סאב 608 הכול בצבע שחור.
זה כולל מעמד מקורי של B&W עבור הרמקולים האחוריים (חדש עולה כ - 1000 ש"ח)
הרמקולים נמצאים אצלי כ - 3 שנים ובמצב מעולה .
אני דורש 10K עבור כול הסט. מי שרציני מאוד וייקח את כול הסט ניתן להתגמש מעט.נא לא לפנות עם הצעות הזויות של 4K וכו' .. תודה
תמונות ישלחו בווטאס אפ במידת הצורך.