דרך איזה תשתית ביתית יקלטו הערוצים של פרטנר?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
כל תשתיות האינטרנט הקיימות.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
·גיל37 כתב:הם כנראה לא רוצים מנויים , השארתי להם פנייה באתר ביום ראשון וחוץ מסקר ב SMS לא חזרו אלי ולא התייחסו....
ה 10000 הנרשמים הראשונים שלהם לפיילוט הציבורי .... כבר נסגר כנראה.
ואתה ברשימת המתנה...
לפי דעתי לא צריך בכלל תשתית הם יביאו לך מודם אינטרנט שעובד באוויר כמו האינטרנט בטלפון
זה מהאתר שלהם
פרטנר מציעה אינטרנט ביתי הכולל חבילת אבטחה וגלישה על גבי תשתית דור 4 במהירות הורדה והעלאה של עד ,30Mb ללא צורך בטכנאי או בשקע תשתית ייעודי.
מצטרפים ל partner # home ונהנים מאינטרנט ביתי מהיר, התקנה פשוטה ומהירה וללא צורך בתשלום לחברת התשתית, והכול בחשבון אחד!
בטח יהיה אחד מיוחד מובנה בתוך הממיר שלהם
זה מהאתר שלהם
פרטנר מציעה אינטרנט ביתי הכולל חבילת אבטחה וגלישה על גבי תשתית דור 4 במהירות הורדה והעלאה של עד ,30Mb ללא צורך בטכנאי או בשקע תשתית ייעודי.
מצטרפים ל partner # home ונהנים מאינטרנט ביתי מהיר, התקנה פשוטה ומהירה וללא צורך בתשלום לחברת התשתית, והכול בחשבון אחד!
בטח יהיה אחד מיוחד מובנה בתוך הממיר שלהם
יש לפרטנר שירות של אינטרנט ביתי על גבי רשת הסלולר אבל לtv יש עדיפות לתשתית פיזית, בזק (שוק סיטונאי), הוט או סיבים אופטיים איפה שיש. בכל מקרה אין דבר כזה ממיר מובנה עם סים, מדובר בציוד נפרד ובתמחור נפרד. מה שמוצע ללקוחות היום זה טריפל עם שוק סיטונאי. מה גם שבבית אחד אתה יכול לחבר יותר מממיר אחד ואז הרעיון שלך לא יעבוד...OhadSela כתב:לפי דעתי לא צריך בכלל תשתית הם יביאו לך מודם אינטרנט שעובד באוויר כמו האינטרנט בטלפון
זה מהאתר שלהם
בטח יהיה אחד מיוחד מובנה בתוך הממיר שלהם...
·
האמת שלא ממש איכפת לי איך וכמה ישדרו מספיק לי עידן פלוס ואינטרנט ואני מסודרhanochh כתב:יש לפרטנר שירות של אינטרנט ביתי על גבי רשת הסלולר אבל לtv יש עדיפות לתשתית פיזית, בזק (שוק סיטונאי), הוט או סיבים אופטיים איפה שיש. בכל מקרה אין דבר כזה ממיר מובנה עם סים, מדובר בציוד נפרד ובתמחור נפרד. מה שמוצע ללקוחות היום זה טריפל עם שוק סיטונאי. מה גם שבבית אחד אתה יכול לחבר יותר מממיר אחד ואז הרעיון שלך לא יעבוד.........
·...
מבחינתי הטלוזיה המסורתית של פעם פשטה את הרגל