זקוק לחוות דעת עבור מערכת קולנוע ביתית
@freerider
·
סלון בבניין קומות לא משהו גדול משהו כמו 4X4 מטר
יש לי כרגע מקרן קול של ימאהה YSP 2500 על הנייר מקרן חייתי , לא עף עליו
מקרן טוב אבל לא כמו שתיארו אותו יכול להיות כי הסלון לא סימטרי
אבל שורה תחתונה לא הכי מרוצה וחושב לשדרג את איכות הסאונד עם מערכת איכותית
תודה , שימי
·
סלון בבניין קומות לא משהו גדול משהו כמו 4X4 מטר
יש לי כרגע מקרן קול של ימאהה YSP 2500 על הנייר מקרן חייתי , לא עף עליו
מקרן טוב אבל לא כמו שתיארו אותו יכול להיות כי הסלון לא סימטרי
אבל שורה תחתונה לא הכי מרוצה וחושב לשדרג את איכות הסאונד עם מערכת איכותית
תודה , שימי
- freerider
- חבר ותיק

- תגובות: 1730
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 186 פעמים
אם יש לך חלל פתוח ה-YSP לעיתים מאבד את האפקט.
לדעתי במידה ואתה לא מצפה מה"סאבוופר" שבסט לפרק את יסודות הבניין ואין לך ציפייה לעוצמה של DANCE CLUB המערכת שציינת תהיה מספקת וטובה לצרכים שתיארת (או לפחות ממה שאני מבין).
לדעתי במידה ואתה לא מצפה מה"סאבוופר" שבסט לפרק את יסודות הבניין ואין לך ציפייה לעוצמה של DANCE CLUB המערכת שציינת תהיה מספקת וטובה לצרכים שתיארת (או לפחות ממה שאני מבין).
You pay peanuts, you get monkeys
@freerider
·
לא ממש לא מחפש להפריע לשכנים ! מה גם שיש ילדים קטנים בבית כך שלא אפעיל דאנס בר בבית
מחפש צליל איכותי בסרטים עם סאונד משובח , השקעתי ב YSP והתאכזבתי במידה מסויימת.
הקטע שהטלויזה זה מרכז חיי רואה המון סדרות וסרטים ורוצה להרגיש סראונד + סאונד אמיתי וטוב ולא ב FULL VOLUME .
האם הרסיבר שווה לצרכים שציינתי במחיר הנקוב ? אותו כנ"ל הרמקולים ?
יש את ה Harman/Kardon HKTS 5 בהפרש של 400 ש"ח האם שווה להשקיע את ההפרש או שה JBL יספק ?
תודה לך מראש חבר יקר ...
שבת שלום
·
לא ממש לא מחפש להפריע לשכנים ! מה גם שיש ילדים קטנים בבית כך שלא אפעיל דאנס בר בבית
מחפש צליל איכותי בסרטים עם סאונד משובח , השקעתי ב YSP והתאכזבתי במידה מסויימת.
הקטע שהטלויזה זה מרכז חיי רואה המון סדרות וסרטים ורוצה להרגיש סראונד + סאונד אמיתי וטוב ולא ב FULL VOLUME .
האם הרסיבר שווה לצרכים שציינתי במחיר הנקוב ? אותו כנ"ל הרמקולים ?
יש את ה Harman/Kardon HKTS 5 בהפרש של 400 ש"ח האם שווה להשקיע את ההפרש או שה JBL יספק ?
תודה לך מראש חבר יקר ...
שבת שלום
- freerider
- חבר ותיק

- תגובות: 1730
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 186 פעמים
הרסיבר "שווה" יותר ממה שהרבה אנשים צריכים, ברשותי NR-1604(אותה הגברה כמו שיש ב-1506) ש"דחף" לשם הניסוי רמקולים לא פשוטים "להנעה" בחלל כפול משלך(וגם "נתן בראש" למגבר סטריאו שעלה פי 4 ממנו), הרסיבר איתי מעל 3 שנים, "דחף" לא מעט סוגים וגדלים של רמקולים בחללים שונים ואני מבסוט ממנו(אני עובד איתו כיום בתצורה של 5.1).
אם ה-HARMAN שווה את ההפרש? זו כבר העדפה אישית, בגדול הנתונים שלהם די זהים (שניהם גם מגיעים מאותו "הבית"), ל-JBL יש יתרון לדעתי בזה שכל הסאטליטים זהים ובעלי 2 אלמנטים של מידוופר בהשוואה ל-HARMAN ששם בכל הסאטליטים (4) יש אלמנט של מידוופר בודד ובסנטר יש 2.
מלבד מיתוג אני אישית לא רואה שום סיבה לשלם יותר על ה-HARMAN.
אם ה-HARMAN שווה את ההפרש? זו כבר העדפה אישית, בגדול הנתונים שלהם די זהים (שניהם גם מגיעים מאותו "הבית"), ל-JBL יש יתרון לדעתי בזה שכל הסאטליטים זהים ובעלי 2 אלמנטים של מידוופר בהשוואה ל-HARMAN ששם בכל הסאטליטים (4) יש אלמנט של מידוופר בודד ובסנטר יש 2.
מלבד מיתוג אני אישית לא רואה שום סיבה לשלם יותר על ה-HARMAN.
You pay peanuts, you get monkeys