שלום.
בשעה טובה אני עובר דירה (לחתיכת חור נידח)..
קיצר סיכמתי עם אבא שלי על LCD לחדר שלי התקציב הוא 2500 שקל 3000 מקסימום (באמת מקסימום!)
במחיר כזה אפשר לקנות LCD טוב שיראו בו טוב..?
רוב הזמן זו צפייה בטלוויזיה בכבלים (HOT) אבל אני גם רוצה שתהיינה האפשרות לחבר את המחשב הנייד שלי לטלוויזיה ולראות סרטים כמו שצריך.
רמקולים ממש לא פקטור בקנייה הזאת, אני מתכוון לחבר את הטלוויזיה לרמקולים הקיימים שלי.
עדיף חברה מוכרת ואמינה אבל אם אתם חושבים שיש איזו טלוויזיה מחברה קצת פחות מוכרת אבל מתעלה על האחרות גם זה טוב =]
תודה רבה מראש {:
מבקש המלצה לטלוויזיית LCD גודל 20-21 אינצ' בבקשה {:
אני לא כזה מבין גדול בעניין, אבל למיטב ידיעתי אין כל כך מסכי טלויזיה LCD בגדלים האלו מחברות מוכרות, ובטח לא כאלו שתראה בהם טוב כבלים.
נראה לי שאתה קצת תקוע באמצע: מצד אחד התקציב שלך מגרד מלמטה את המחיר של מסכי LCD TV "26 סבירים.
מצד שני התקציב מתאים למסכי מחשב בגודל המבוקש שיודעים גם לקבל סיגנל ישירות מהממיר (כמו למשל ה DELL 2007WFP), אבל יציגו כבלים באיכות די גרועה. כל חומר שתראה מהמחשב, לעומת זאת, יראה מצויין, כולל DVD ובודאי שתוכן High Definition אם יש לך כרטיס מסך חדש יחסית.
נראה לי שאתה קצת תקוע באמצע: מצד אחד התקציב שלך מגרד מלמטה את המחיר של מסכי LCD TV "26 סבירים.
מצד שני התקציב מתאים למסכי מחשב בגודל המבוקש שיודעים גם לקבל סיגנל ישירות מהממיר (כמו למשל ה DELL 2007WFP), אבל יציגו כבלים באיכות די גרועה. כל חומר שתראה מהמחשב, לעומת זאת, יראה מצויין, כולל DVD ובודאי שתוכן High Definition אם יש לך כרטיס מסך חדש יחסית.