פעם הייתי מנסה לא להחמיץ סדרות שאני אוהב , אני בכל אופן שווע מכל הסדרות למעט 1-2 מעולם
ו 1-2 ישראליות .
לדעתי HOT אולי גם YES צריכים להתחיל להפסיק לשחק את משחקי VOD (גבייה) , זה עומד להגמר שאורנג' תכנס
בכל מקרה ממה שאני רואה לטלווזיה מחו"ל אין מעמד שהיה לה בשנת 2000-2010 , אותי הרוב משמעם ,
לדעתי גם את רוב הצופים , סדרות וטלווזיה שיש כל כך הרבה שפע ועומס גרמו לי בכל אופן להפסיק לראות
סדרותהדור הזה של גילאי 20-40 הוא כבר יותר ברשת וריגושים שלו לא באים מסדרות באורך שעה פרק .
ולכן זה לא שייך לשירות של HOT או לתוכן שלה , פשוט אין לאנשים מה לעשות עם מוצר 250-300 שקל
שהם לא רואים טלווזיה למעט 10-11-20-22-24 ועוד כמה חודשים זה יהיה -11-12-13-14-20-22-24.
הטלוויזיה המסורתית בירידה חדה של רייטינג ..
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
·MartinHSabag כתב:ועדיין לא ממש הבנתי מה ניסית להגיד.......
א)שעידן טלזוויה מסרותית לפי זמנים אבדה , לכן גבייה עבור VOD היא מיותרת ,זה מוצר צריכה בסיסי לאור כניסת אורנג'\סלקום.
ב) יש כל כך הרבה מגוון של ערוצי סדרות מהעולם ,רוב האנשים ,להוציא את אנשי הפורום ,לא צופים בסדרות האלו ,
כולל מנויי HOT ו YES , אמרה מנכלית HOT ש הסדרה הלועזית הכי מבוקשת לא מגיעה ל TOP 5 בהזמנות ב VOD,
התוכן הנרכש הוא בעברית או ילדים .
ג) מסעיף ג תבינו שמי שמחפש תוכן עברית וילדים יש כיום כ 5 ערוצים באמת ראויים לצפייה בעידן + ובנובמבר
כ 6 ערוצים שהם 11-12-13-14-20-24 כולם ערוצים רצניים ורובם ב HD .
ד) מסקנה שלי שאנשים לא מתנקים מ HOT או YES בגלל שירות או מחיר ,אלא בגלל שאין צורך במוצר ,
אנחנו נמצאים בעידן שיש הרבה יותר גירויים לשעות פנאי מאשר צפיה בטלווזיה ואם כבר צפייה אז בערוץ
ברודקאסט צפייה קבוצתית .
אני בכל אופן צורך פחות סרטים וסדרות המשפחה שלי בכלל לא צורכת ...
אולי כי הם מעדיפים פחות יציבות בשידור?
בלווין כבלים עידן פלוס
אין בעיה של טלוויזיה כמו נתב שייוצא מסנכרון והפסקת גלישה כי הספקית צריכה לשדרג את הקו
בינינו
אם האינטרנט היה באמת מצוין לטילוויזיה אז כבר עכשיו היו מפסיקים ביס שיהיה דרך צלחת ובהוט שיהיה דרך כבלים
ובעידן פלוס שיהיה דרך משדר קרקעי
וזה היה רק באינטרנט
בלווין כבלים עידן פלוס
אין בעיה של טלוויזיה כמו נתב שייוצא מסנכרון והפסקת גלישה כי הספקית צריכה לשדרג את הקו
בינינו
אם האינטרנט היה באמת מצוין לטילוויזיה אז כבר עכשיו היו מפסיקים ביס שיהיה דרך צלחת ובהוט שיהיה דרך כבלים
ובעידן פלוס שיהיה דרך משדר קרקעי
וזה היה רק באינטרנט