עזרה קיבלתי את ה נבידיה שילד
·a_yaron כתב:התחברות לPOP היא כמו למחשב ברשת, את שם המשתמש והסיסמה אתה יכול לקבוע בעצמך דרך ההגדרות.
הדיפולט
Username: nmt
Password: 1234...
עשיתי את זה משום מה לא מופיע לי כלום ולא נותן להכנס אומר לי שזה לא נכון.
צריך להתקין איזה אפליקציה? על הpop?
·a_yaron כתב:מה אתה מנסה לעשות ואיך? מה זה "ג'ק בוקס" ומה הוא קשור ?.
מהמחשב אתה מצליח להתחבר לPOP ? אם כן איך ?
ירון...
ירון אני רוצה לקשר את הפופ והשילד.
הכוונה היא שהפופ ישמש כמו nas בשביל השילד ולמשוך מימנו סרטים.
על הפופ יש כונן של 4t שיש עליו סרטים והשילד מגיע עם 16 גיגה.
ואיך מתחבר מהילד לפופ ולוקח מימנו סרטים ברשת בלי usb.
המטרה היא שהילד גם יראה לי תצוגה של סרטים כמו הפופ בתקיות איך אני עושה את זה תודה לך
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
·GMTK כתב:·......
ירון אני רוצה לקשר את הפופ והשילד.
הכוונה היא שהפופ ישמש כמו nas בשביל השילד ולמשוך מימנו סרטים.
על הפופ יש כונן של 4t שיש עליו סרטים והשילד מגיע עם 16 גיגה.
ואיך מתחבר מהילד לפופ ולוקח מימנו סרטים ברשת בלי usb.
המטרה היא שהילד גם יראה לי תצוגה של סרטים כמו הפופ בתקיות איך אני עושה את זה תודה לך...
תצוגה רק דרך קודי.
מקפיץ לא מצליח לגשת ל פופ דרך המחשב הוא הנבידה שילד אבל אני רואה אותו ברשת.
מה הפתרון או ההגדורות שאפשר לעשות יכול להגיע לכל בנאדם הביתה בשביל עזרה בדבר הזה
כי זה קצת מוזר או שאפילו אני לא עושה משהו נכון.
תודה לעוזרים
מה הפתרון או ההגדורות שאפשר לעשות יכול להגיע לכל בנאדם הביתה בשביל עזרה בדבר הזה
כי זה קצת מוזר או שאפילו אני לא עושה משהו נכון.
תודה לעוזרים
אז טוב ישבתי וחפרתי את כל הפורומים וגם חבר בא לעזור.
בהגדרות איפה שיש עידכוני קושחה יש כמו התקנה של nmt וכל מיני שטיות והגדרות נוספות.
אני לא עשיתי את זה עד היום כי זה רושם שזה יפרמט את הכונן!
אז אני מחכה שיגיע הnas אני יעביר אליו הכל ויבצע את ההגדרה הזאת ואת ההתקנה.
מעצבן שזה דורש פירמוט שיש לי כבר תכנים עליו ולכן אני לא יכול לפתוח שרת מימנו ולמשוך מה נבידיה שילד או בכללי להכנס אליו מהמחשב.
אחרי מה שקראתי ועברתי הרבה אני מקווה שזה יפתור תעייף עכשיו נשאר לחכות עד שיגיע הנאס.
ניסיתי כלכך הרבה אפשריות ברמה מוגזמת ואז מצאתי בavs פורום דיון שלם על זה 76 עמודים שהרבה יש להם תבעייה הזאת ואף אחד לא יודע שצריך להתקין את ה nmt וכל השאר.
שמח שחפרתי ויכלתי לעזור לכאלה שלא הבינו את האופציה עד עכשיו יעדכן בהמשך עם עובד לילה טוב לכולם. וכן לפי מה שקראתי ה a410 משמש כnas
בהגדרות איפה שיש עידכוני קושחה יש כמו התקנה של nmt וכל מיני שטיות והגדרות נוספות.
אני לא עשיתי את זה עד היום כי זה רושם שזה יפרמט את הכונן!
אז אני מחכה שיגיע הnas אני יעביר אליו הכל ויבצע את ההגדרה הזאת ואת ההתקנה.
מעצבן שזה דורש פירמוט שיש לי כבר תכנים עליו ולכן אני לא יכול לפתוח שרת מימנו ולמשוך מה נבידיה שילד או בכללי להכנס אליו מהמחשב.
אחרי מה שקראתי ועברתי הרבה אני מקווה שזה יפתור תעייף עכשיו נשאר לחכות עד שיגיע הנאס.
ניסיתי כלכך הרבה אפשריות ברמה מוגזמת ואז מצאתי בavs פורום דיון שלם על זה 76 עמודים שהרבה יש להם תבעייה הזאת ואף אחד לא יודע שצריך להתקין את ה nmt וכל השאר.
שמח שחפרתי ויכלתי לעזור לכאלה שלא הבינו את האופציה עד עכשיו יעדכן בהמשך עם עובד לילה טוב לכולם. וכן לפי מה שקראתי ה a410 משמש כnas