מבקש המלצה לאוזניות ANC לטיסות
שלום,
מבקש המלצה לאוזניות עם ביטול רעשים אקטיבי שיעלימו במקסימום האפשרי רעשי טיסה, במיוחד בכי של תינוקות.
תכונות נוספות שיתקבלו בברכה: חיי סוללה ארוכים ; אפשרות לכבות סלקטיבית ובקלות את סינון הרעשים, כדי לשמוע את הדייל/ת.
תקציב: עד 350$, כלומר אפשרי BOSE QC 35 או SONY MDR-1000x אם מורגש ההבדל באיכות לעומת אוזניות זולות יותר. אבל פחות חשובה לי איכות המוזיקה, אז לא צריך לנצל את כל התקציב אם יש סינון רעשים אקטיבי מעולה בזול יותר.
תודה!
מבקש המלצה לאוזניות עם ביטול רעשים אקטיבי שיעלימו במקסימום האפשרי רעשי טיסה, במיוחד בכי של תינוקות.
תכונות נוספות שיתקבלו בברכה: חיי סוללה ארוכים ; אפשרות לכבות סלקטיבית ובקלות את סינון הרעשים, כדי לשמוע את הדייל/ת.
תקציב: עד 350$, כלומר אפשרי BOSE QC 35 או SONY MDR-1000x אם מורגש ההבדל באיכות לעומת אוזניות זולות יותר. אבל פחות חשובה לי איכות המוזיקה, אז לא צריך לנצל את כל התקציב אם יש סינון רעשים אקטיבי מעולה בזול יותר.
תודה!
ציינת בעצמך את המובילות בשוק. בתור אחד שטס הרבה אני יכול להגיד מנסיון שזה פיתרון נהדר. קח בחשבון שאין פיתרון קסם. אתה לא תרגיש שאתה לבד במקלט גרעיני ברגע שתפעיל את האוזניות. הן עובדות מעולה עבור רעשים מונוטוניים. לא מושלם עבור צלילים משתנים כמו הדוגמה שנתת או דיבור. אומנם מחליש אבל לא באותה רמה כמו את הרעש של המנוע.
בנוסף... אם אתה לא מתכוון לשמוע מוסיקה אני ממליץ לך ללכת על הבוס כי סוני הוסיפו פיצ'ר כביכול לשמור על הבטרייה שאם אין חוט מחובר וגם לא חיברת כלום ב bt אז האוזניות מכבות את עצמן אחרי 5 דקות כאילו כי שכחת לכבות את האוזניות. גרוע ביותר לשימוש בטיסות אם כל מה שרצית זה שקט. בבוס זה לא ככה
בנוסף... אם אתה לא מתכוון לשמוע מוסיקה אני ממליץ לך ללכת על הבוס כי סוני הוסיפו פיצ'ר כביכול לשמור על הבטרייה שאם אין חוט מחובר וגם לא חיברת כלום ב bt אז האוזניות מכבות את עצמן אחרי 5 דקות כאילו כי שכחת לכבות את האוזניות. גרוע ביותר לשימוש בטיסות אם כל מה שרצית זה שקט. בבוס זה לא ככה
דרך אגב... הזכרת חיי סוללה ארוכים. ה35 עם סוללה פנימית נטענת עד כמה שאני זוכר. ה25 שיש לי עם סוללה רגילה ויש בקייס מקום לסוללה ספייר. אני אוהב את זה כי אני יודע שמה שלא יהיה גם אם שכחתי את האוזניות פתוחות או שאני במסע ארוך מאד אל היעד אני פשוט מחליף סוללה. יכול גם לקחת מספר סוללות או לקנות בשדה במקרה חרום.
לא מכיר אוזניות BOSE, אבל אם מדובר באותה איכות או לייתר דיוק יחס מחיר לאיכות כמו של הרמקולים שלהם, אז גם בחינם לא ההיתי לוקח BOSE.. תבדוק אוזניות מחברות שמתמחות בתחום כמו שינהיזר או AKG. בטוח יש להם דגמים עם ביטול רעשים...
·offerbk1 כתב:@CUTNPASTE
·
אם אתה לא יודע אז תשאל במקום לקבוע עובדות. יש המון השוואות באינטרנט על זה שהסנההיסר בכלל לא בליגה של הבוס והסוני כשמדובר על ביטול רעש. מנסיון בוס נהדרות בביטול רעש...
מבחינצי חברה שעובדת על הלקוחות בעניים בליין מוצרים אחד, היא לא אופציה לאף ליין אחר. רמקולי בוז עשויים מהחומרים הזולים ביותר שניתן למצוא, דרייברים מקרטון, עץ סיבית דחוס, איכות בניה ירודה. טווח תדרים נמדד בין 80 ל 13000 הרץ, שאותו הם כמובן לא מפרסמים... והמחיר? פי 2 ממחיר רמקול בוטיק שבאמת שווה את המחיר שלו.. מי אמר שהם לא עושים את אותם הטריקים גם באוזניות?
די כבר עם השטויות וההכללות המוגזמות האלה. האוזניות של Bose מצויינות ובמקרה של ה- QC35 גם יש להן את הביטול רעשים הכי טוב בשוק נכון לעכשיו.CUTNPASTE כתב:מבחינצי חברה שעובדת על הלקוחות בעניים בליין מוצרים אחד, היא לא אופציה לאף ליין אחר. רמקולי בוז עשויים מהחומרים הזולים ביותר שניתן למצוא, דרייברים מקרטון, עץ סיבית דחוס, איכות בניה ירודה. טווח תדרים נמדד בין 80 ל 13000 הרץ, שאותו הם כמובן לא מפרסמים... והמחיר? פי 2 ממחיר רמקול בוטיק שבאמת שווה את המחיר שלו.. מי אמר שהם לא עושים את אותם הטריקים גם באוזניות?.........
מחזק. BOSE היא החברה המובילה בתחום אוזניות עם ביטול רעשים כבר שנים ארוכות.HazooM כתב:די כבר עם השטויות וההכללות המוגזמות האלה. האוזניות של Bose מצויינות ובמקרה של ה- QC35 גם יש להן את הביטול רעשים הכי טוב בשוק נכון לעכשיו....
אני מאוד מרוצה מה-QC35. רכשתי גם את הסוני MDR-1000X - מאוד איכותיות ומשוכללות, אבל בסופו של יום ה-BOSE יותר נוחות, לחצנים ממוקמים טוב יותר, חיווי קולי עדיף, יכולת להתחבר לשני התקני בלוטוס במקביל (הסוני רק לאחד), ובנוסף לסוני יש פגם בתכנון שגורם לכך שהם נסדקות, לפעמים אחרי חודשיים של שימוש בלבד:
https://medium.com/@Xander51/buyer-bewa ... 7d8ca3aa1f
בקיצור, החזרתי את הסוני ונשארתי עם ה-QC35 והם מצויינות.
Batnun
.