שאלה לגבי בורר מהירויות למאוורר תקרה
-
PCingAddict
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1564
- שם מלא: יוסי
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 190 פעמים
יש לי את המאוורר הזה, ואני מחפש דרך לשלוט על המהירויות דרך המתג שבקיר.
המאוורר מגיע עם שלט, ביקשתי מהחשמלאי שיתקין בלי המודול של השלט וכרגע יש מתג בקיר ששולט עליו (100% מהירות כל הזמן).
הרעיון הוא להחליף את המתג בבורר מהירויות כלשהו, השאלה היא מה יתאים:
אני רואה בחנויות שונות בורר מהירויות שמתאים לגוויס, אבל כתוב שזה למאווררי AC (אין לי מושג מה שלי) ובנוסף זה מתאים ל 100W ושלי כנראה יותר (נראה לי ש 120W).
מצד שני, יש אפשרות להתקין דימר שמתאים לעד 800W, אבל אני לא יודע מה ההשפעה על המאוורר (איך זה עובד?).
אשמח לעזרה בנושא!
הבהרה: הלינקים מאותה חנות ממש במקרה, אם יש מקומות זולים או טובים יותר אשמח לשמוע.
המאוורר מגיע עם שלט, ביקשתי מהחשמלאי שיתקין בלי המודול של השלט וכרגע יש מתג בקיר ששולט עליו (100% מהירות כל הזמן).
הרעיון הוא להחליף את המתג בבורר מהירויות כלשהו, השאלה היא מה יתאים:
אני רואה בחנויות שונות בורר מהירויות שמתאים לגוויס, אבל כתוב שזה למאווררי AC (אין לי מושג מה שלי) ובנוסף זה מתאים ל 100W ושלי כנראה יותר (נראה לי ש 120W).
מצד שני, יש אפשרות להתקין דימר שמתאים לעד 800W, אבל אני לא יודע מה ההשפעה על המאוורר (איך זה עובד?).
אשמח לעזרה בנושא!
הבהרה: הלינקים מאותה חנות ממש במקרה, אם יש מקומות זולים או טובים יותר אשמח לשמוע.
-
PCingAddict
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1564
- שם מלא: יוסי
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 190 פעמים
לא מעוניין להשתמש בשלט, המתג על הקיר יותר נוח לי.Shtirlitz כתב:סליחה שאני שואל, אבל למה לא להחזיר את השלט עם הבקר מהירות למקומו הטבעי?...
בנוסף, התאורה גם נשלטת מהשלט וזה ממש לא נוח.