שרשור תגובות: סרט לסופשבוע - ולריאן ועיר אלף הכוכבים (Valerian and the City

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
שלח תגובה
ItamarNimrod פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
כתב קולנוע
כתב קולנוע
תגובות: 738
נתן תודות: 527 פעמים
קיבל תודות: 399 פעמים

שליחה #1 

למאמר: סרט לסופשבוע - ולריאן ועיר אלף הכוכבים (Valerian and the City of a Thousand Plan

תמונה

שני מבקרי הקולנוע שלנו הלכו לראות את "ולריאן ועיר אלף הכוכבים",  הסרט החדש והמדובר של לוק בסון. מה הם חשבו עליו?, מוזמנים לקרוא את הביקורת ולדעת.

nirzon
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1352
נתן תודות: 83 פעמים
קיבל תודות: 192 פעמים

שליחה #2 

WOW... עד כדאי כך?

תודה על האזהרה.

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35091
נתן תודות: 175 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #3 

לגמרי לא מפתיע
בדיוק מה שחשבתי רק מצפייה בטריילר

כל הכבוד לאיתמר ועופר שלחלוטין חירפו את נפשם במקרה הזה!

pessik
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6641
נתן תודות: 113 פעמים
קיבל תודות: 707 פעמים

שליחה #4 

איזה קטילות אלוהים ישמור 8O

אני דווקא כן מופתע , לא יכול להיות שהסרט עד כדי כך גרוע

אגש בעצמי לבדוק את הנושא

שבת שלום

scsa
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 1428
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 122 פעמים

שליחה #5 

באמת ממש לא מפתיע, היה נראה ממש גרוע עוד מהטריילר.
וגם אני ממש אוהב את הסרטים הראשונים של לוק בסון. חבל שבאמת משנוות ה2000 הוא נהיה לגמרי לא רלוונטי.
אגב אין צורך לרשום בביקורת שלוק בסון הדרדר לקשקושים כמו סדרת Taken וטרנספורטר, כי הוא רק הפיק אותם ולא היה במאי, אז אין ממש קשר. המון במאים ושחקנים מפיקים מיליון דברים על הדרך, לא קשור. וניקיטה דווקא עד כמה שאני זוכר היה סרט סבבה ויצא בכלל ב1990, הרבה לפני האלמנט החמישי וליאון.

ozzz
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1237
נתן תודות: 605 פעמים
קיבל תודות: 167 פעמים

שליחה #6 

תודה על הביקורת ו"ההקרבה", אבל הסופ"ש הזה שייך כולו ל Dunkirk.
יצירת מופת.
לרוץ לראות!

motico
כתב
כתב
תגובות: 1510
נתן תודות: 99 פעמים
קיבל תודות: 114 פעמים

שליחה #7 

מזל שלא קראתי את הביקורות לפני שראיתי את הסרט. יצאתי מהסרט עם חיוך. חיוך קפוא כי היה מאד קר באולם הקולנוע אבל עדיין עם חיוך.
הסרט אכן ארוך אבל זה לא הפריע לי כי הלכתי לראות סיפור אגדה. סיפור עם טובים ורעים, חזקים וחכמים, שונאים ואוהבים וכל מה שאנחנו מחפשים בסרט.

עם כל האהבה שיש לי לתלת מימד, ראיתי את הסרט בדו-מימד. אני חושב שבסרט פעולה, התנועה המהירה לא מאפשרת למוח לקלוט מספיק מהר את תחושת העוומק וכמו שהמבקרים כתבו, התוצאה - כאב ראש.
במקרה הזה אני מעדיף גודל על פני עומק.

גם התלת מימד בסרט Wonder Women לא משהו. הבנתי שבמקור הסרט צולם ב 2D ועבר התמרה ל 3D. יש שם קטעי תלת מימד מפוספסים לחלוטין. אחד מהם הוא הריקוד בעיירה כשיורד שלג . תמונה מקסימה שאם אני הייתי הבמאי הייתי דואג להראות את השלג נופל 20 ס"מ מהאף שלי ולא רק מהמסך והלאה.

ברור שבסרטי מדע בדיוני כולם מעתיקים רעיונות מכולם, אפילו את הצלילים של החלליות (כשכולם יודעים שבחלל לא שומעים כלום כי אין אוויר). אבל אם נחזור לסרט ולריאן, יש בו כמה רעיונות שלא זכור לי מסרטי מדע בדיוני אחרים. החיה המשכפלת, עיר תיירותית במימד אחר ועוד.

רק כדי להמחיש את טעמי הקלוקל בסרטים, הסרט לה לה לנד קיבל תשבוחות מכל מבקר קולנוע על כדור הארץ, אבל אותי הסרט ממש שעמם. מבחינתי הסרט ולריאן היה יותר מהנה מהסרט לה לה לנד.
לא התאכזבתי מהסרט כי לא ציפיתי לכלום. כנראה שאני צריך ללכת רק לסרטים שקיבלו ביקורות גרועות :) .
מוטי

pessik
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6641
נתן תודות: 113 פעמים
קיבל תודות: 707 פעמים

שליחה #8 

motico כתב: יצאתי מהסרט עם חיוך. .
...
·