MOTION DETECTION במקליטי DVR/NVR סינים
-
Fish72
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3187
- נתן תודות: 909 פעמים
- קיבל תודות: 236 פעמים
שלום,
זה כבר כמה שנים שאני קונה ומשתמש במקליטי מצלמות סינים עם הממשק הסטנדרטי ודי מרוצה מהאמינות ומהביצועים שלהם.
אני לא מצליח בכמה מהמכשירים להפעיל את תכונת MOTION DETECTION כך שהמכשיר יקליט רק במצב תנועה.
מצ"ב תמונה של 2 מסכי הקונפיגורציה.
במידה ומישהו מכם משתמש בפונקציה זו והצליח להפעיל אותה, אשמח לשמוע כיצד.
תודה
זה כבר כמה שנים שאני קונה ומשתמש במקליטי מצלמות סינים עם הממשק הסטנדרטי ודי מרוצה מהאמינות ומהביצועים שלהם.
אני לא מצליח בכמה מהמכשירים להפעיל את תכונת MOTION DETECTION כך שהמכשיר יקליט רק במצב תנועה.
מצ"ב תמונה של 2 מסכי הקונפיגורציה.
במידה ומישהו מכם משתמש בפונקציה זו והצליח להפעיל אותה, אשמח לשמוע כיצד.
תודה
- ladani79
- חבר פעיל

- תגובות: 53
- שם מלא: Roee Ledani
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
אם זה nvr יש להיכנס גם למממשק המצלמה ולוודא שזיהוי תנועה מסומן והוגדר אזור לזיהוי.
כמו כן, לוודא שאתה על תקן onvif.
קח בחשבון שגם אם ההגדרות הנ"ל בוצעו, לא תמיד תהיה תאימות בין המצלמות לnvr וזה יוכל להיפתר רק כשהיצרנים יבצעו את זה ע"י כתיבת גירסה מותאמת.
זה נכתב בהנחה שהמצלמות והnvr הם לא מאותו היצרן כמובן, אם הם מאותו היצרן, עדיף לפנות למוכר או ליצרן (אם יש דרך ליצור עימו קשר) לצורך ההגדרה
כמו כן, לוודא שאתה על תקן onvif.
קח בחשבון שגם אם ההגדרות הנ"ל בוצעו, לא תמיד תהיה תאימות בין המצלמות לnvr וזה יוכל להיפתר רק כשהיצרנים יבצעו את זה ע"י כתיבת גירסה מותאמת.
זה נכתב בהנחה שהמצלמות והnvr הם לא מאותו היצרן כמובן, אם הם מאותו היצרן, עדיף לפנות למוכר או ליצרן (אם יש דרך ליצור עימו קשר) לצורך ההגדרה
-
Fish72
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3187
- נתן תודות: 909 פעמים
- קיבל תודות: 236 פעמים
@ladani79
·תודה רבה רבה על הטיפ.
נכנסתי לממשק המצלמה דרך CMS והגדרתי איזור זיהוי ושיודיע ל CLINET ולאחר מכן זה אפשר זיהוי תמונה ב NVR.
רקמספר דברים למי שנתקל בקושי בהגדרות - בתוכנת CMS הייתי צריך לבחור תקן שונה מ ONVIF שנקרא NVSIP, כי אחרת הוא לא נתן להתחבר למצלמה.
בנוסף הייתי צריך להתקין את CMS 2 ולא את גרסה 1 שעבדתי עמה בסוג שונה של מצלמות IP.
·תודה רבה רבה על הטיפ.
נכנסתי לממשק המצלמה דרך CMS והגדרתי איזור זיהוי ושיודיע ל CLINET ולאחר מכן זה אפשר זיהוי תמונה ב NVR.
רקמספר דברים למי שנתקל בקושי בהגדרות - בתוכנת CMS הייתי צריך לבחור תקן שונה מ ONVIF שנקרא NVSIP, כי אחרת הוא לא נתן להתחבר למצלמה.
בנוסף הייתי צריך להתקין את CMS 2 ולא את גרסה 1 שעבדתי עמה בסוג שונה של מצלמות IP.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
ב-HIKVision גילוי התנועה נעשה ע"י המצלמה עצמה ולא ע"י ה-NVR/PCNVR.
ב-PCNVR שאני משתמש בו ניתן להגדיר דרכו את המצלמה, כולל סינון (פילטר) של אזורים בתמונה עצמה (למשל, של עץ עם עלים הזזים ברוח וכו).
ב-PCNVR שאני משתמש בו ניתן להגדיר דרכו את המצלמה, כולל סינון (פילטר) של אזורים בתמונה עצמה (למשל, של עץ עם עלים הזזים ברוח וכו).
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- ladani79
- חבר פעיל

- תגובות: 53
- שם מלא: Roee Ledani
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
@Fish72
·
שמחתי לעזור
@pixies
בעיקרון, בכל מצלמת ip (ולא משנה היצרן) הגדרת תנועה מתבצעת קודם כל במצלמה וניתן לסנן איזורים במצלמה. זאת מכיוון שיש
מצלמות המקליטות לכרטיס זיכרון ולא למכשיר מרכזי.
כשמשתמשים במכשיר הקלטה\תוכנה, כמובן שצריך להגדיר גם שם
·
שמחתי לעזור
@pixies
בעיקרון, בכל מצלמת ip (ולא משנה היצרן) הגדרת תנועה מתבצעת קודם כל במצלמה וניתן לסנן איזורים במצלמה. זאת מכיוון שיש
מצלמות המקליטות לכרטיס זיכרון ולא למכשיר מרכזי.
כשמשתמשים במכשיר הקלטה\תוכנה, כמובן שצריך להגדיר גם שם