מצטער לבאס ,אבל השירות של LG גרוע ...
להתקשר להרחיב אחריות הם יודעים , לבוא לקחת LED צריך לחכות שבועיים וזה רק 300 שקל ..
עוד לפני שהתחילו לתקן .... ואז מה ? עוד 400-500 שקל תיקון כלומר 3 שבעות ,
יש לי טכנאי שכונתי , כזה עם כובע מצחיה ודגמ"ח , בא אליי הבייתה תוך 10 דק' ,
לקח ה LED בלבל את המוח מה הוא הולך לעשות,אין תמונה ,יש קול ,החיבור במקום .
,החזיר את ה LED מתוקנת תוך 3 שעות ראוי לציין שרואים אפילו יותר טוב
ולקח סה"כ 500 שקל ללא קבלה, פשוט ברח ,נו אז איפה כל קטע של יבואן רשמי ? חרטא .
מה הלקח שאין כזה דבר שירות אחריות ,שכל אחד בכלל בחיים יחשוב קצת מעבר ... שכן זה רק הם .. גם סמי ליין לא צדיקים .
יש לי 4 LED ופלאמזה של LG שהיו אצלי ומן הסתם לא אקנה יותר LG .
עוד לפני שהתחילו לתקן .... ואז מה ? עוד 400-500 שקל תיקון כלומר 3 שבעות ,
יש לי טכנאי שכונתי , כזה עם כובע מצחיה ודגמ"ח , בא אליי הבייתה תוך 10 דק' ,
לקח ה LED בלבל את המוח מה הוא הולך לעשות,אין תמונה ,יש קול ,החיבור במקום .
,החזיר את ה LED מתוקנת תוך 3 שעות ראוי לציין שרואים אפילו יותר טוב
ולקח סה"כ 500 שקל ללא קבלה, פשוט ברח ,נו אז איפה כל קטע של יבואן רשמי ? חרטא .
מה הלקח שאין כזה דבר שירות אחריות ,שכל אחד בכלל בחיים יחשוב קצת מעבר ... שכן זה רק הם .. גם סמי ליין לא צדיקים .
יש לי 4 LED ופלאמזה של LG שהיו אצלי ומן הסתם לא אקנה יותר LG .
תצחק תצחק ,אבל רואים יותר טוב ...הוא החליף רכיב שקשור לתאורת המסך כי זאת הייתה הבעייה ,יש קול,אין תמונהacc800 כתב:וואלה? מה עשה? הוסיף לדים? אזורי תאורה? הגביר עוצמת ניט? נשמע טכנאי גיבור על! אל תשכח לפרסם את שמו............
הוא נקב במילה ש שכחתי אותה ,אני מעריך שמה שהחליף לי במסך לא עלה יותר מ 100 שקל ,אבל השירות שלו והמהירות
שווה הכל .
משום מה גם מוזר שבדיוק שהתקשרתי ל ח י ,נגמר האחריות חודשיים לפני ...
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
לא הבנתי על מה אתה מתלונן? המכשיר לא היה באחריות... 
·ROCE כתב:תצחק תצחק ,אבל רואים יותר טוב ...הוא החליף רכיב שקשור לתאורת המסך כי זאת הייתה הבעייה ,יש קול,אין תמונה......
הוא נקב במילה ש שכחתי אותה ,אני מעריך שמה שהחליף לי במסך לא עלה יותר מ 100 שקל ,אבל השירות שלו והמהירות
שווה הכל .
משום מה גם מוזר שבדיוק שהתקשרתי ל ח י ,נגמר האחריות חודשיים לפני ......
בשביל 100 שקל הוא בטח העלה לך קצת את הקונטרסט ואמר לך הנה רואים יותר טוב. קיצר עבד עליך.
·אתה קשה הבנה!!! , לא היה תמונה בכלל ,רק קול ,לא קשור לחיבור ,נסיתי להחליף חיבור ולא קרה כלום,acc800 כתב:
·......
בשביל 100 שקל הוא בטח העלה לך קצת את הקונטרסט ואמר לך הנה רואים יותר טוב. קיצר עבד עליך....
חוץ מזה הוא חיבר לי את הטלווזיה לא לחיבור שאני משתמש איתו!!! הוא התעקש שאני אחבר את HDMI בצד בכדי לא למעוך ,
אני אמרתי לו שזה לא יפה ואחרי שהוא הלך החזרתי את ה HDMI אחורה שיש שם בקע במיוחד למצב הזה ש חיבור
שלא ימעך עם הקיר ואני זוכר את הכיוון בעל פה ולא שיחק בכלום .
הוא הסביר לי משהו שנשרף ,רגע מה אתה חושב ש ח.י לא קונים את את רכיב בפחות כסף ב 50 שקל ,הוא קונה
את זה יותר ובכלל בקשר לתמונה זה הרגשה שלי , מה לעשות לא מתווכחים עם מראה עיניים ...
וכמה ח.י רצו עבור טיפול ? 300 שקל עבור הובלה ובדיקה .. ואז הצעת מחיר שבטח הייתה עוד 400 שקל וכמה זמן
3 שבעות 21 יום.... אז עבור 3 שבועות בלי טלווזיה ולשלם 700-800 שקל ,זה לא שווה המותג ח.י
זה חלום רטוב של כל בעל טלווזיה ,שיקחו את הטלווזיה ב 9:00 בבוקר ויחזרו אותה ב 1:00 בצהרים ...
גם כמה משתמשים בשירות שלו .. מעט מאד כלומר הוא לקח את LED ב 9:00 ב 10:30 התקשר ואמר
מה הבעייה ואף הזהיר אותי שהדבר הזה עלול לקרות שוב ואם אני רוצה לתקן ,שאלתי כמה אמר 500 שקל,
לא התווכתי איתו ,בא ב 1:00 שם המסך קלח הכסף וברח בלי קבלה .
ניסית לפנות למשטרה? לרשויות המס?לא התווכחתי איתו ,בא ב 1:00 שם המסך קלח הכסף וברח בלי קבלה...
לא רק שעבד עליך מדובר פה בעבריין ונוכל. מי שבורח עם הכסף ללא קבלה הוא עבריין מס לכל דבר ועניין. תשאיר את הפרטים שלו ואעביר למלשינון של מס הכנסה.