חיבור אינטרנט בכבל עם ממירי פייברבוקס

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
dman22 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 9
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום,

אחרי שמאסתי באינטרנט האלחוטי שמסופק אצלי כרגע מבזק
החלטתי לשקול לעבור להוט, שם מציעים את הפייברבוקס שאמור כביכול לתת פתרון של חיבור לאינטרנט דרך כבל רשת.

האם מישהו יכול להגיד לי עד כמה טוב הדבר הזה?
שווה לעשות את זה?

ובנוסף, מה הסיפור של הפייברבוקס הגדול והמיני?
מה ההבדל ביניהם? שניהם מתחברים לאינטרנט בכבל?

תודה רבה

OhadSela
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 216
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

שליחה #2 

זה מכשיר שכולל בתוכו את כל אופצית הטריפל גם הגדול וגם הקטן
אז כמובן שאפשר לחבר אותו ישירות בכבל רשת למחשב לחבר ליצאת HD בטלויזיה ולחבר לו טלפון
יש אפשרות שהמיני ישמש גם כראוטר

shtrodel
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 41
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #3 

היה אצלנו לפני כחודש FIBERBOX. בגדול הוא מודם אינטרנט + מודם טלפון + ראוטר + ממיר.
הMINI FIBERBOX הוא ממיר + MOCA (תקן להעברת אינטרנט ע"ג כבלי קואקסיאלי של הטלויזיה).
בשני המכשירים הנ"ל יש WIFI, ככה שאם תחבר ביניהם בכל חדר שהם יהיו תהיה לך קליטת WIFI.

בניגוד למה שאוהד אמר, לא ראיתי הוכחות לכך שהמיני הוא גם ראוטר, הכי הרבה זה שהוא ACCESS POINT לFIBERBOX.
לא יודע לומר לך בוודאות אם יהיה לך WIFI אם תחבר את המיני לHOTBOX.

אישית, החזרתי את הFIBERBOX כי הוא עשה לנו מלא ניתוקים באינטרנט, אח"כ גם בטלויזיה ובטלפון. לא היו 24 שעות רצופות ששלושתם עבדו במקביל.

בהצלחה!

liorp
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2352
נתן תודות: 162 פעמים
קיבל תודות: 194 פעמים

שליחה #4 

הבעיה היא לא בגלל בזק, אלא בגלל הנתב שיש לך.
בעיקרון עדיף שהציוד האלחוטי יהיה קרוב לנתב. לי יש נתב של D-LINK שבמקרה נקנה בעבר מבזק עם מחשב שקרוב אליו שמחובר אלחוטית והכל עובד טוב. שאר המחשבים מחוברים אליו קווית.
אבל אתה יכול לקנות נתב או נקודת גישה בחנויות ולשפר כך את הקליטה.

ofird
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1047
נתן תודות: 25 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #5 

מצטרף לעץ

אני כרגע עם הוטבוקס וכמה ממירי magic. את הרשת אני עשיתי לבד בבית עם ראוטרים switch and access points
אני מבין שהפייבר איכותיים יותר ותומכים 1080 בניגוד ל720 של המגיק. התוספות האחרות בפייבר פחות מעניינות אותי...
השאלה שלי היא
האם אפשר לחבר פייבר או מיני ללא חיבור האינטרנט וללא צורך להעביר את שליטת הרשת לראוטר של הוט..? כלומר להנות נטו מממיר
והשאלה שניה עד כמה תהיה לנו שליטת רשת בראוטר של פייבר ביחס למשל לtplink 1043 שיש לי היום.
תודה

dodi88
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3803
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #6 

יש לנו בבית ממיר פייבר בוקס ראשי בסלון ומיני פייבר בוקס במרתף (ולמען האמת עוד שני ממירי מיני נוספים פזורים ברחבי הבית, אך זו איננה הפואטנה:))

ללא המיני פייברבוקס, אין מצב לקליטת אינטרט במרתף. הוא לא מגיע לשם, אפילו לא פסיק.

עם המיני פייבר בוקס יש קליטה מעולה שם. כאילו ראוטר רגיל של הבית. ובנוסף אפשר להתחבר אליו ישירות עם כבל אינטרנט (כניסה אחת) לקבלת מהירות מקסימלית (הרי תמיד חיבור פיזי עדיף על WIFI, אני לפעמים מחבר את המחשב הנייד שלי).

ROCE
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 204
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 19 פעמים

שליחה #7 

ממיר פייבר בוקס הוא בעצם מחשב מולטי מדיה כולל ראוטר וטלפוניה , שיש לו מין מרכזיה פנימית בינו לבין כל ממירי הפייבר בוקס...

כלומר ה 100 מגה שמגיעים לפייבר בוקס מנותבים על פי צורך לכל ממיר מיני פייבר, ככה שיש אפשרות להעביר דרך

הכבלים RG6 הלבנים תמסורת בתוך הבית ,לכל מיני פייבר יש גם ראוטר ,כלומר שמת מיני פייבר בחדר רחוק או מבודד

יקלטו בחדר WI FI , כמובן כל מיני פייבר הוא ממיר ,כך שהוא גם מתחבר לתפריט הראשי של ההקלטות בממיר הראשי

והוא יכול לבצע כל פונקציה ממנו כמו צפייה בהקלטה או הקלטה ,כמובן צפייה או ההקלטה נעשית בממיר הראשי .

יש גם אפשרות של YOUTUBE לכל ממיר . אני משתמש ביו טיוב הרבה מאד... מתפעל בעזרת הסמארטפון כי נוח לנווט

ולהקליד ,צריך להבין לבד איך לתפעל את זה ,זה לא רשום בהוראות הפעלה .

בקרוב זה נראה ישווקו את פייבר בוקס 2 עם 4K .

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”