מחפש טלפון לילדה בת 11, עד 500 ש"ח ומסך 5.5 אינץ'
שלום,
לבת שלי יש כיום מכשיר סיני שעלה 200 ש"ח ואני רוצה לשדרג אותו קצת.
שימושים: WhatsApp ומשחקים קלים לילדים.
כמעט ולא נעשות שיחות טלפון.
תקציב: עד 500 ש"ח, רצוי פחות
גודל מסך: בערך 5.5 אינץ' - היא לא מסתובבת עם המכשיר ביד מחוץ לבית.
אם יש משהו משתלם באמאזון אפשר, אם לא אז בארץ
תודה למשיבים
לבת שלי יש כיום מכשיר סיני שעלה 200 ש"ח ואני רוצה לשדרג אותו קצת.
שימושים: WhatsApp ומשחקים קלים לילדים.
כמעט ולא נעשות שיחות טלפון.
תקציב: עד 500 ש"ח, רצוי פחות
גודל מסך: בערך 5.5 אינץ' - היא לא מסתובבת עם המכשיר ביד מחוץ לבית.
אם יש משהו משתלם באמאזון אפשר, אם לא אז בארץ
תודה למשיבים
חמוד לאללה (אני בן 33) הכוונה שהוא מכשיר שמרצה את רוב הצרכים, רשמתי חמוד כי בשבילי הוא גרוטאה (הכל יחסי ולפי צורכי שימוש) בכל מצב, לא חושב ששוה להשקיע יותר מזה על מכשיר בשביל ילדה בת 11, באמת שיש בו הכל !
התכוונתי לשאול אם אתה מכיר מישהו שמשתמש בוgabiuzan כתב:חמוד לאללה (אני בן 33) הכוונה שהוא מכשיר שמרצה את רוב הצרכים, רשמתי חמוד כי בשבילי הוא גרוטאה (הכל יחסי ולפי צורכי שימוש) בכל מצב, לא חושב ששוה להשקיע יותר מזה על מכשיר בשביל ילדה בת 11, באמת שיש בו הכל !...
לאחרונה נאלצתי לקנות לילדה טלםון חדש, בגלל ש REDMI 3 שלה כל הזמן מתנתק מ 3G\4G, ועובד רק ב 2G. אי אפשר לתפוס אותה כשהיא בחוץ, לא בטלפון ולא בווטסאפ.
בפורומים אומרים שזאת בעיה ידוע ואין מה לעשות.
גם הממשק היה לא לא נוח (בת 10) , MIUI זאת גירסה סגורה של שיומי, ודי קשה למצוא פתרונות בפורומים, גם באנגלית.
קניתי לה MOTO G5, אבל זה מעבר לתקציב שלך.
לאחרונה נאלצתי לקנות לילדה טלםון חדש, בגלל ש REDMI 3 שלה כל הזמן מתנתק מ 3G\4G, ועובד רק ב 2G. אי אפשר לתפוס אותה כשהיא בחוץ, לא בטלפון ולא בווטסאפ.
גם הממשק היה לא לא נוח (בת 10) , MIUI זאת גירסה סגורה של שיומי, ודי קשה למצוא פתרונות בפורומים, גם באנגלית.
קניתי לה MOTO G5, אבל זה מעבר לתקציב שלך.
אכן Moto G5 מעבר לתקציב בשביל ילדה שעולה לכיתה ו'.dmitrys כתב:לי יש נסיון רע עם שיומי.
קניתי לה MOTO G5, אבל זה מעבר לתקציב שלך....
זה טלפון שאני קונה לאישתי, לי או לילדים הגדולים יותר.
אבל מה שכתבת על Xiaomi די נכון, בעיקר אם קונים מחו"ל.
אני יכול לחכות עד 1 לספטמבר עם הקניה
https://www.aliexpress.com/item/Rugged- ... 0.0.k1PPW3
בשביל שיחות הוא בסדר גמור
https://www.aliexpress.com/item/Rugged- ... 0.0.k1PPW3
בשביל שיחות הוא בסדר גמור