קנייה - Sony XBR75X900E VS LG OLED65C7P
שלום לכולם,
שוחחתי היום עם רונן מ- DVDCenter לגבי רכישת אחת מ- 2 הטלוויזיות הנ"ל:
1 - Sony XBR75X900E במחיר של 21,700 ש"ח
2 - LG OLED65C7P במחיר של 22,200 ש"ח.
השימוש העיקרי שלי בטלווזיות הנ"ל הוא צפייה בסדרות וסרטים באיכות גבוהה (4K במידה וקיים תוכן כזה או 1080 במידה ולא).
הטלויזיה תתחבר למחשב שאולי אחליף ב- Nvidia Shield (המחשב נכון להיום תומך בהרצת תכנים של 4K).
השאלות שלי הן:
1. האם מישהו פה רכש מ- DVDCenter בעבר? ויש לו ניסיון מוחשי עם התמיכה והשירות שלהם? קראתי ביקורות טובות מאד על החנות ועל רונן, אבל לפני קנייה כזו אני מעדיף להיות בטוח.
2. איזו טלוויזיה כדאי? אני יושב במרחק של 4 מטרים מהמסך, הסלון די גדול. האם איכות ה- Oled עדיפה על אקסטרה 10 אינץ?
3. האם יש משהו שכדאי לדעת על הטלויזיות הנ"ל לפני רכישה שלהן?
4. כאמור, לא תהיה לטלויזיות הנ"ל תמיכה בעברית ואני גם לא ממש צריך תמיכה שכזו. השאלה האם קיימות השלכות נוספות שאולי אינני מודע אליהן בקניית טלויזיה מדגם שלא "מיועד" לישראל?
תודה רבה לכל המומחים,
יותם.
שוחחתי היום עם רונן מ- DVDCenter לגבי רכישת אחת מ- 2 הטלוויזיות הנ"ל:
1 - Sony XBR75X900E במחיר של 21,700 ש"ח
2 - LG OLED65C7P במחיר של 22,200 ש"ח.
השימוש העיקרי שלי בטלווזיות הנ"ל הוא צפייה בסדרות וסרטים באיכות גבוהה (4K במידה וקיים תוכן כזה או 1080 במידה ולא).
הטלויזיה תתחבר למחשב שאולי אחליף ב- Nvidia Shield (המחשב נכון להיום תומך בהרצת תכנים של 4K).
השאלות שלי הן:
1. האם מישהו פה רכש מ- DVDCenter בעבר? ויש לו ניסיון מוחשי עם התמיכה והשירות שלהם? קראתי ביקורות טובות מאד על החנות ועל רונן, אבל לפני קנייה כזו אני מעדיף להיות בטוח.
2. איזו טלוויזיה כדאי? אני יושב במרחק של 4 מטרים מהמסך, הסלון די גדול. האם איכות ה- Oled עדיפה על אקסטרה 10 אינץ?
3. האם יש משהו שכדאי לדעת על הטלויזיות הנ"ל לפני רכישה שלהן?
4. כאמור, לא תהיה לטלויזיות הנ"ל תמיכה בעברית ואני גם לא ממש צריך תמיכה שכזו. השאלה האם קיימות השלכות נוספות שאולי אינני מודע אליהן בקניית טלויזיה מדגם שלא "מיועד" לישראל?
תודה רבה לכל המומחים,
יותם.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20184
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
הייתי הולך על "75 למרחק הזה.
"60 שיש לי כרגע בסלון למרחק של 3.8 מטר מרגיש קטן. "65 למרחק של 4 ירגיש בערך אותו דבר.
"60 שיש לי כרגע בסלון למרחק של 3.8 מטר מרגיש קטן. "65 למרחק של 4 ירגיש בערך אותו דבר.
·מבחינת התלבטויות, הבחירה הייתה או Oled 65 B7 או 900e. בגודל 75.guys כתב:@linyotam
·
אשמח לשמוע רשמים וגם לגבי ההתלבטויות למה בחרת דוקא בזו....
לאבא שלי יש את ה- Oled 55 b612 והיא מדהימה. אבל רציתי גודל של 75 ולא מצאתי Oled בגודל כזה במחיר סביר.
אז חיפשתי, מבחינת ביצועים, את הטלויזיה שתיתן לי את הביצועים הטובים ביותר ביחס למחיר בגודל של 75.
אחרי אינסוף מאמרים, ביקורת, חוות דעת של מומחים ומשתמשים שמתי לב שלא רק שמהללים את הדגם הנ"ל, חלק אף טוענים שהתמונה של הטלויזיה הזו יפה יותר מה- Oled-ים מבחינת צבעים, שחור אמיתי וכדומה.
אז החלטתי ללכת על הגודל ולא להתפשר על האיכות.
אעדכן בעוד כמה ימים אם זו הייתה החלטה נכונה
קניתי אותה מ- DVDCenter ביום חמישי אחר הצהריים ואמרו לי שבתקווה יספיקו להביא לי אותה במשך השבוע הקרוב.omryzl כתב:@linyotam
·
תתחדש ותהנה
... עשית לי חשק.
אם אפשר לשאול , מה זמן האספקה המשוער של הקניה ?
בנוסף נשמח לקבל רשמים
תודה רבה
שבוע טוב...
·על טעם וריח...Eliran15 כתב:@linyotam
·לא יודע מאיפה שמעת את זה
הטלויזיה הנ"ל לא יותר טובה מאולד
אם אפשר להגדיר את זה כך היא בערך 80% מה"כח" של האולד...
בכל מקרה, עדיין לא קיבלתי אותה וכיילתי אותה.
אחרי כל אלו, אבצע השוואה מול הטלוויזיה של אבא שלי ה-Oled B6.
ואז אבין אם ההחלטה שלי הייתה נכונה או לא.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14362
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1221 פעמים
linyotam
תתחדש...
מ 4 מטר ומעלה, 65" מתחיל להיות קצת קטן. החלטה נכונה ללכת על 75" ממרחק כזה.
הסוני X900 מצויינת, אולי מסך ה LED הטוב בנמצא כיום (לא מכניס למשוואה את Z9 היקר בטירוף כאשר הפער באיכות ממש ממש לא מצדיק).
רק לצורך תאום ציפיות, אל תשווה לשחורים של OLED...שלא תתאכזב. אלו מגבלות הטכנולוגיה.
תתחדש...
מ 4 מטר ומעלה, 65" מתחיל להיות קצת קטן. החלטה נכונה ללכת על 75" ממרחק כזה.
הסוני X900 מצויינת, אולי מסך ה LED הטוב בנמצא כיום (לא מכניס למשוואה את Z9 היקר בטירוף כאשר הפער באיכות ממש ממש לא מצדיק).
רק לצורך תאום ציפיות, אל תשווה לשחורים של OLED...שלא תתאכזב. אלו מגבלות הטכנולוגיה.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14362
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1221 פעמים
·dilbert78 כתב:@טלHD
·
אני חושב ש 940e טוב יותר מ ה 900, אבל מסייג שעדיין לא קיבלתי אותה
אכן גם התלבטתי לעומת zd9 ולא מצאתי לנכון להוסיף על זה
ברור שאין אפשרות להשוות ל oled שעולה מעל 100k...
צודק, בעיקרון התייחסתי לכל ה"משפחה" של הסידרה X9XXE.