מישהו מחו"ל מבצע עסקאות בכרטיס אשראי שלי
-
taoyossi
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5224
- שם מלא: יוסי ביטון
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 93 פעמים
אני משתמש המון בכרטיס אשראי לעסקאות בחו"ל, כמו רובנו אני מניח,
בימים האחרונים שמתי לב לחיוב גבוה מיוחד, ברור קצר העלה
שורת החיוב: "UNIV STUDIOS O4 " ב 12 לחודש בסך 880$
כמובן שזו לא עיסקה שלי, מילאתי טפסים ושלחתי לחברת האשראי,
היום נכנסתי לאתר לברר האם יש משהו חדש, אני נדהם לגלות ב 14 לחודש 990$ שוב של חברת UNIV STUDIOS O4
לפי חברת האשראי זה לוקח 45 ימי עסקים לבירור, בינתיים כל יומיים הוא מוריד לי אלפי שקלים מהחשבון, גומר את מסגרת האשראי של לדבר על האפשרות שבתחילת אוגוסט גם הסכום ירד מחשבון הבנק.
יש דרך לאתר את החברה או מי שעומד מאחורי זה ? האם יש דרך לחסום פעילות שכזו מבלי לבטל את הכרטיס אשראי שלי?
בימים האחרונים שמתי לב לחיוב גבוה מיוחד, ברור קצר העלה
שורת החיוב: "UNIV STUDIOS O4 " ב 12 לחודש בסך 880$
כמובן שזו לא עיסקה שלי, מילאתי טפסים ושלחתי לחברת האשראי,
היום נכנסתי לאתר לברר האם יש משהו חדש, אני נדהם לגלות ב 14 לחודש 990$ שוב של חברת UNIV STUDIOS O4
לפי חברת האשראי זה לוקח 45 ימי עסקים לבירור, בינתיים כל יומיים הוא מוריד לי אלפי שקלים מהחשבון, גומר את מסגרת האשראי של לדבר על האפשרות שבתחילת אוגוסט גם הסכום ירד מחשבון הבנק.
יש דרך לאתר את החברה או מי שעומד מאחורי זה ? האם יש דרך לחסום פעילות שכזו מבלי לבטל את הכרטיס אשראי שלי?
תחסום את הכרטיס במיידי.
מה אתה מתלבט בכלל.???
ותעשה חדש.
ותן לחברת האשראי לבדוק את הנושא בזמנים שלה ולהחזיר לך את הכסף לחשבון. אתה מבוטח.
דבר נוסף.
יש לחברות האשראי שירות של שליחת SMS מסכום מסויים שהכרטיס שלך ביצע.
תרשם אליו.
ותדע אלו עיסקאות בוצעו בכרטיס האשראי שלך מיד כשנעשה בו שימוש היכן שהוא בעולם ולא אחרי חודש...
ותדווח בזמן אמת אם נעשה בו שימוש לרעה שזה לא אתה...
מה אתה מתלבט בכלל.???
ותעשה חדש.
ותן לחברת האשראי לבדוק את הנושא בזמנים שלה ולהחזיר לך את הכסף לחשבון. אתה מבוטח.
דבר נוסף.
יש לחברות האשראי שירות של שליחת SMS מסכום מסויים שהכרטיס שלך ביצע.
תרשם אליו.
ותדע אלו עיסקאות בוצעו בכרטיס האשראי שלך מיד כשנעשה בו שימוש היכן שהוא בעולם ולא אחרי חודש...
ותדווח בזמן אמת אם נעשה בו שימוש לרעה שזה לא אתה...
·בדיוק מה שהיה לי בלאומי קארדshaylev80 כתב:לי גם קרה מקרה אך במקרה שלי חברת האשראי זיהתה את ההונאה עוד לפני ובלי לשאול חסמה את הכרטיס והתקשרה לעדכן אותי בנושא.
האמת היה שירות מדהים.
אין מה להתלבט!!! להזמין חדש ולבטל את הישן למה להיות בחששות....
- iakovl
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5403
- שם מלא: יאן לנגרמן
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 228 פעמים
·הזמנתי בתור בדיחה (סיפור ארוך) למישהו בארהב פיצה באשראיshaylev80 כתב:לי גם קרה מקרה אך במקרה שלי חברת האשראי זיהתה את ההונאה עוד לפני ובלי לשאול חסמה את הכרטיס והתקשרה לעדכן אותי בנושא.
האמת היה שירות מדהים.
אין מה להתלבט!!! להזמין חדש ולבטל את הישן למה להיות בחששות....
10 דקות אחרי הטלפון שלי צלצל מאבטחה של לאומי.... עזוב שאני מקבל SMS על כל עסקה
בכל מקרה, בכל חשש הונאה
טלפון לביטול כרטיס בלי לחשוב פעמיים
- mrunderhill
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
- נתן תודות: 74 פעמים
- קיבל תודות: 124 פעמים
נשמע מאוד מוזר...בד"כ כשיש DISPUTE שכזה, הם לא אמורים להוריד לך מהחשבון את הסכום עד שאין החלטה בנושא. כבר היו לי מקרים עם עסקאות שערערתי עליהן (בשני המקרים לא גניבה אלא תקלה) והכסף לא ירד במועד החיוב, ובסופו של דבר העסקה בוטלה. תתעקש על זה, לא בטוח אם חברות האשראי חייבות לעשות את זה, אבל נראה לי הגיוני שכן
- mrunderhill
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
- נתן תודות: 74 פעמים
- קיבל תודות: 124 פעמים
@taoyossi
·מעולה. תעקוב אחרי זה..אצלי לקח איזה חודשיים או יותר עד שסופית העסקה בוטלה סופית, אבל לא חוייבתי בשקל
·מעולה. תעקוב אחרי זה..אצלי לקח איזה חודשיים או יותר עד שסופית העסקה בוטלה סופית, אבל לא חוייבתי בשקל